- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
teşekkür ederim cnm önerilerin için. ben de kendime bir sistem oturttum çok şükür. artık sağlıklı besleniyorum aslında yaptığım diyet değil. zaten sağlıklı beslendiğim için yapabileceğime inanıyorum. ben de kalıcı kilo vermek ve en önemlisi verdiğim kiloyu korumak istiyorum. bu sayfayı kendime anı olması için açtım eğer benimle yolculuğuma devam edecek arkadaşlar gelirse ne mutlu bana. gelmezsede kendim için bunu yapmam lazımdı. çünkü buraya yazacağım her şeyden sorumlu olcam ve yüzümü kara çıkarmamak için kendimi engellicem.Merhaba bende ara ara uğrarım yanına istersen sende benim yanıma uğrayabilirsin.Sadece zayıflayalim diye baslik açtım.Fena gitmiyor.Ama sana şunu diyebilirim ki bir defa bu diyeti hayatından cikarmalisin.Yoksa hep al ver al ver hep başa dönersin.İstersen benim yaptığım gibi yapabilirsin çok güzel kilo verirsin.Ama kilo verirken mutlaka yavaş kilo vermeni ve yürüyüş ile en az 40 dakika desteklemeni öneririm çünkü vücudunda sarkma meydana gelebilir.Ben mesela hergun en az 40 dakika yürüyüş yapıyorum .Ekmek tatlı hamur bunlardan tamamen uzağım ve akşam 5 ten sonra yemek yemiyorum .Çok acikirsam bir kase yoğurt yada çiğ sebze meyve yada kuruyemiş bir avuç tüketiyorum .Yatağa aç giriyorum ve çok rahatım.73 ile başladım 20 gün yeni oldu iki haftadır sağlam spor yapıyorum .Su anda 69.8 kilodayim tavsiye ederim çok güzel kilo verip hayallerine ulaşırsın emin ol.
Tesekkur ederim cnmHasibecim topiğin hayırlı olsun.
Sana inanıyorum canım, başarıların daim olsun.
Tesekkur ederim cnmResimleri görünce insanın iştahı açılıyor valla .
Takipteyim canım:)Tesekkur ederim cnm
Kendim icin yapmam lazimdi.
Desteklerinizi her zaman bekliyorum
Takipteyim canım:)
Emziriyor musun merak ettim? Oruç tutabiliyorsun ya o yüzden soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?