izmirliyim ama sakaryada yaşıyorum. şubat tatilinde ailemin yanına gittim ve döndüğümde başladım. ilk günler sıkıntılıydı tabi kaçamaklarım oldu ama hızla toparlandım.
26 ocak 2019 cumartesi günü evime döndüm. 27 ocak pazar günü 107 çıktım ( yolculuktan dolayı ödemim oldu tabi ama daha öncede bu kiloyu görmüştüm) 28 ocak pazartesi dikkat etmeye başladım (mübarek pazatesi)
28 ocak pazartesi kilom:106.9
sabah: 1 sb süt 4 yk yulaf 1 küçük muz 5 badem
öğle: kuru fasülye tavuklu çorba yoğurt
ara: filtre kahve, 4 hurma, 1 cupcake, avuç içinden biraz az patlamış mısır (cozutmuşum resmen)
akşam: yoğutlu buğday çorbası, mantarlı tavuk sote, yoğurt
29 ocak salı kilom:105.8
sabah: 2 yumurta, 2 yk lor, maydanoz, dereotu, 1 dlm tam b. ekmeği, 5 cerry domates çay
öğle: mantarlı tavuk sote, yoğurt
akşam: hamsi tava, salata
ara: türk kahvesi
30 ocak çarşamba kilom 105.1
sabah: 2 yumurta, 2 yk lor, maydanoz, dereotu, 1 dlm ekmek, 5 cerry domates
ara: yeşil elma ve kayısılı form çayı
öğle: tarhana çorbası, közlenmiş biber yoğurtlaması
ara: 5 çiğ badem 1 yk turna yemişi
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak bamya, 1 kase yoğurt
ara: 2 ince dlm ananas
bugün kocacığım çiğ köfte alıp geldi ama ben yemedim çünkü içerinde katkı maddeleri ve yağ var. ne olduğunu bilmediğim için yememeyi tercih ettim. ilk sınavımdı çok zorlandım ama kazandım.
31 0cak perşembe kilom:103.9
sabah: omlet (1/2 kapya biber, yeşil biber, 2 yk lor, maydanoz dereotu, 2 yumurta) 5 cerry domates, 1 dlm ekmek
ara: 1 elma tarçınlı (bu arada tarçını sevmezdim sırf kan şekerim dengelensin şifa olsun diye yemeye başladım)
öğle: 1 kase tarhana çorbası, 1/2 kase bamya, 1 küçük kerevizi rendeledim yoğurtladım
ara: filtre kahve, 2 hurma
akşam: 4 fırın köfte, salata, mercimek çorbası
ara: sade nescafe
bugün komşumuzun oturması vardı oğlu askere gidecekti her komşu bir şey yapıp çıkardı. ben de cupcake yapıp üzerini kremşantive şekerlerle süsledim. 1 tane bile yemedim. bu da yemediğim tabağın resmi. bugünde büyük bir sınav verdim. daha önce onları yiye yiye bu hale geldik sonuçta
ocak ayı bitti sırada şubat ayı var. bu arada ben her gün tartılıp not ettim. bazıları haftada bir tartılın 15 günde bir tartılın ayda bir tartılın vs diyorlar ama bu benim tercihim ben her gün gelişmeleri olumlu ya da olumsuz takip etmek istiyorum. bu konuda eleştirebilirsiniz belki ama benim düşüncem bu. siz isterseniz haftada bir tartılın.