107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

İyi akşamlar arkadaşlar menümü yazayım
Öğle 5 adet ızgara köfte ve salata yoğurt
Akşam kıymalı karnabahar yemeği yoğurt

Guzel menu cnm

Afiyet olsun ben resim paylaşamıyorum resim boyutu büyük diyor bende şuan yemekteyim

Evet resim boyutu buyuk diyor. Bu yuzden resim cektikten sonra resmin ekran resmini cekip onu paylasiyorum

Afiyet olsun canım sende çok güzel gidiyorsun pazartesi tartıda çok güzel sonuçlar görürsün inşallah.

Amin cnm insallah hep beraber

Bende akşam brokoli ve kabaktan sebze çorbası yaptım hiç yağ yok.
4 kaşık yoğurt
Akşama kadar 2 litre su içtim

45 dk leslie 5K yaptım

Afiyet olsun cnm. Guzel menu. Corbana 1tk kadar tereyag atabilirsin bence.

Leslie nin 3k si da 45 dk suruyor. 5k da 3k da olmayan hareketler yaptiriyor mu yoksa ayni hareketleri daha hizlo tekrarlayarak mi ilerliyor
3k yapmadım hiç canım ama her 15 dk ' da bir hızlandırıyor koşturuyor biraz benim kilomda biri için bayağı iyi ter attırıyor.

Guzel menu cnm

Evet resim boyutu buyuk diyor. Bu yuzden resim cektikten sonra resmin ekran resmini cekip onu paylasiyorum

Amin cnm insallah hep beraber

Afiyet olsun cnm. Guzel menu. Corbana 1tk kadar tereyag atabilirsin bence.
Haklısın hiç aklıma gelmedi tereyağı katmak iyi söyledin daha 1 tencere çorba var geri kalanı öyle yapayım

Corba miktatin coksa 1 yk da atabilirsin
Öylemi iyi ya tadını güzelleştirir biraz, zorla yedim tartıyı düşünerek ,brokoliyi buharda pişirip yoğurtlu seviyorum çorbasını sevmedim,ama bitireceğim o bir tencere çorbayı artık.

Öylemi iyi ya tadını güzelleştirir biraz, zorla yedim tartıyı düşünerek ,brokoliyi buharda pişirip yoğurtlu seviyorum çorbasını sevmedim,ama bitireceğim o bir tencere çorbayı artık.
Ben gibi 3 gun ayni seyi yersin artik

Kizlari yatirip rezene cayi yapcam kendime.
Kizlari yatirinca bu aldigim aletlerle yapabilecegim spor hateketlerini arastircam. Usbye atip tvden izleyerek yapcam insallah. Artik sporumuda oturtmam lazim.

Kizlari yatirip rezene cayi yapcam kendime.
Kizlari yatirinca bu aldigim aletlerle yapabilecegim spor hateketlerini arastircam. Usbye atip tvden izleyerek yapcam insallah. Artik sporumuda oturtmam lazim.
Bende kendime biberiye çayı yaptım şimdi oturabildim.

Kizlari yatirdim ama meryem daha uyumadi gec kalkmisti aksam. Simdi naneli rezene cayimi iccem sonra meryemi yatirip spor videolarina bakicam insallah

Merhaba kızlar. Misafirlerimi gönderdim ama 3 gündür ne diyet kaldı ne spor. Kaçamak olmasın dedim ya öğün atlamak zorunda kaldım ya dengesiz beslendim ya da saati çok şaşırdım. Özel günüm de yaklaştı. Yarın tekrar silkelenip kendime gelmem lazım. Şimdi bulaşıkları toparlayıp uyuyayım yarına enerji lazım bana. Herkese iyi geceler.

Tebrikler başarılarının devamını dilerim bol bol gitsin kilolar

Tesekkur ederim cnm. Insallah

Iyi geceler cnm yrn beslenme acisindan temiz bir gune baslarsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…