107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Selâm arkadaşlar halen hastanedeyim şu anda kan tahlili verdi sadece ,açlık ve tokluk şekeri bakacaklar.
Sonuçlar 15 güne ancak çıkarmış belli değil yani. Saat 11 ' de yemek yedim saat 2 ' de tekrar kan vereceğim, eve nasıl dönerim bilmiyorum 7 tüp kan verdim çokta yoruldum.
Inşallah sonuçlar iyi olurda yorgunluk önemli değil.
Biz tokluk sekerini 2 saat sonra aliyoruz orda neden 3 saat sonra aliyorlar acaba :KK64:

SABAH SAAT 6 BUÇUKTA KALKIYORUM 7 DE EVDEN ÇIKIYORUM. ÇOĞU ZAMAN AÇ OLARAK ÖĞLENE KADAR BEKLİYORUM. ÖĞLEN 12 DE YEMEK YİYORUM ŞİRKETTE GÜNLÜK TAZE YEMEK. SAAT AKŞAM 7 DE EVDE OLUYORUM O ZAMANA KADAR GENE SADECE ÇAY VE KAHVE İLE BESLENİYORUM BAŞKA BİRŞEY YOK MALESEF. HAFTADA 3 GÜN KARDİYO VE FİTNES ÇALIŞIYORUM BİDE.

O zaman cnm aksamdan cantana ara ogunluk ceviz badem findik kayisi hurma vs koy 2 porsiyon hazirla kucuk kaplara koy yada peceteye sar ya da buzdolabi posetine koy. Bu islem 2 dk bile almaz ativer cantana. Sabah 6.30da degil 6.15te kalk 2 yumurta koy haslansin git uzerini giyin. Gelince yumurtani soy yanina 1 dlm beyaz peynir 3-4 ceviz. Haslamayla ugrasamam dersen kir yumurtayi pismesi 2 dk almaz. Maksimum 10 dk da kahvalti isini aradan cikarirsin. Isyerinde saat 9.30-10.00 gibi ara ogununu yap. Ise gidince cekmecene at ara ogununu. Isine engel olmaz calisirken ativer agzina. Oglen yemegini ye ikindi vakti yine ara ogun yap. Aksamda normal yersin saldirmazsin yemeklere. Yok ben ugrasamam deme. Kendimiz icin yapmicaz da kimin icin yapcaz

Yine diyete başlamadım. Hiç motivasyonum yok. Yazdıklarınızı okuyup özeniyorum ama kendim yapamıyorum neden ya :KK43:
Sabah 2 poğaçacı yedim, öğlen yemekhanede çıkan et yemeği ve pilavı yedim. Veee tabi ki peşine tatlı yedim :KK43:

Basladigin zaman emin ol keske daha once baslasaymisim diyip kilolu gecirdigin her gun icin pisman olacaksin. Bu sozumu unutma. Lutfen artik erteleme ve yarin basla

Geçmiş olsun sonuçların çıkması çok uzunmuş gerçekten. Sonra mı diyetisyene göndericek yoksa sen mi gideceksin
Sağol canım eve yeni geldim, tahlil sonuçları çıkınca diyetisyene yönlendiriyor.
Endokrin bölümünde diyetisyen var.

Ben yanlış yazmışım saati açlıktan 😂😂😂 2 saat sonra verdim tokluk için kanı

Tabi bugün tartılamadım sabah 6 ' da çıktım evden lavaboya gidip tartılmak gerekiyor ya o açıdan.
Ben yarın iyice artı çıkarım öyle saçma bir menü oldu ki bugün akşam yazarım..

Biz tokluk sekerini 2 saat sonra aliyoruz orda neden 3 saat sonra aliyorlar acaba :KK64:

O zaman cnm aksamdan cantana ara ogunluk ceviz badem findik kayisi hurma vs koy 2 porsiyon hazirla kucuk kaplara koy yada peceteye sar ya da buzdolabi posetine koy. Bu islem 2 dk bile almaz ativer cantana. Sabah 6.30da degil 6.15te kalk 2 yumurta koy haslansin git uzerini giyin. Gelince yumurtani soy yanina 1 dlm beyaz peynir 3-4 ceviz. Haslamayla ugrasamam dersen kir yumurtayi pismesi 2 dk almaz. Maksimum 10 dk da kahvalti isini aradan cikarirsin. Isyerinde saat 9.30-10.00 gibi ara ogununu yap. Ise gidince cekmecene at ara ogununu. Isine engel olmaz calisirken ativer agzina. Oglen yemegini ye ikindi vakti yine ara ogun yap. Aksamda normal yersin saldirmazsin yemeklere. Yok ben ugrasamam deme. Kendimiz icin yapmicaz da kimin icin yapcaz

Basladigin zaman emin ol keske daha once baslasaymisim diyip kilolu gecirdigin her gun icin pisman olacaksin. Bu sozumu unutma. Lutfen artik erteleme ve yarin basla
Evet canım ya eski resimlerime bakıp üzüldüm. Öğleden sonra yürüyüşe çıktım ama ayak bileğim izin vermedi. Feci ağrımaya başladı. İnşallah geçici bir şeydir. Yarın akşama kadar nöbetçiyim. Vaktim olmadığı için bir şeyler yiyemem inşallah :)

Tabi bugün tartılamadım sabah 6 ' da çıktım evden lavaboya gidip tartılmak gerekiyor ya o açıdan.
Ben yarın iyice artı çıkarım öyle saçma bir menü oldu ki bugün akşam yazarım..
Butun gun disarida oldugun icindir. Aksama toplamaya calis bari :KK66:

Kızlar öğlen ıspanak ve 6 kaşık filan bulgur pilavı yedim
Akşam 1 parça tavuk göğsü haşladım tavada bahartlayıp 1 kaşık yağla ısıttı tekrar, yanına cacık ve marul salata
Bugünüm temizlik le geçti hafta sonu annemler gelicek 2 günlüğüne inşallah beni diyet yolumdan döndürücü yemekler yappmaz

Kızlar ben geldim
Bugün günlerden gün vardı ben ne yaptım
Sabah klasik kahvaltımı yaptım
Güne gıttık 3 4 gıbı
Bir dolum borek
3 adet mercımek köfte
Patates salatası yedim
Ikı tanede cerı domates
Yemedıklerım
Bır dilim tatlı
Bir tane borek
Kurabiye
Bir tane pohaca
Aksam yemek yemıycem
Gano caya basladım
Ikı lıtre onu ıctım
Bır bucuk litreye yakın su ıctım sütlü Nescafe ıctım sekersız
Ikı bardak limonlu cay ıctım
Bir bardak limonlu su ıctım
Bugün Boyle yarın menum daha güzel olacak cunku son kılolarımı verecegım bitecek bu kılo verme işi sonra koruma işine gececegımm insaAllah
Kolay gelsın

Bugün hastanede olduğum için tüm gün iyi olmadı menü .
Saat 11 ' de
1 haşlanmış yumurta ( yanımda götürmüştüm)
2 kuru kayısı
1 kuru erik yarım simit
2 ceviz

Saat 15: 00
2 yemek kaşığı kinoa
1 kâse yoğurt
2 dilim beyaz peynir
2 dilim kaşar peyniri

Saat 16: 00
6 dilim etimek

Saat 18: 00
1 kâse yoğurt

1 litre su

1 saatten fazla tempolu yürüyüş

Kızlar öğlen ıspanak ve 6 kaşık filan bulgur pilavı yedim
Akşam 1 parça tavuk göğsü haşladım tavada bahartlayıp 1 kaşık yağla ısıttı tekrar, yanına cacık ve marul salata
Bugünüm temizlik le geçti hafta sonu annemler gelicek 2 günlüğüne inşallah beni diyet yolumdan döndürücü yemekler yappmaz
Menün süper olmuş canım afiyet olsun.
Anne yemekleri çok güzel ama az tadına bakarsın artık.

Kızlar ben geldim
Bugün günlerden gün vardı ben ne yaptım
Sabah klasik kahvaltımı yaptım
Güne gıttık 3 4 gıbı
Bir dolum borek
3 adet mercımek köfte
Patates salatası yedim
Ikı tanede cerı domates
Yemedıklerım
Bır dilim tatlı
Bir tane borek
Kurabiye
Bir tane pohaca
Aksam yemek yemıycem
Gano caya basladım
Ikı lıtre onu ıctım
Bır bucuk litreye yakın su ıctım sütlü Nescafe ıctım sekersız
Ikı bardak limonlu cay ıctım
Bir bardak limonlu su ıctım
Bugün Boyle yarın menum daha güzel olacak cunku son kılolarımı verecegım bitecek bu kılo verme işi sonra koruma işine gececegımm insaAllah
Kolay gelsın
Son kilolar ne güzel bir söz canım kulağa hoş geliyor.

Seninde bunları diyecegın gun gelecek ınsaAllah
Canım son 5 kılo daha fazlasını ıstemıyorum...o yuzden kendime son sözüm bu iş bitecek bir ay sonra 62 kıloyum yazacagımı ve bu mesajımı tekrar alıntılayacagım..
Tabiki 5 kilo bile olsa fazla herkesin kendine göre hedefleri var canım inşallah sende ulaşırsın burada hedefine birlikte kutlarız.

Seninde bunları diyecegın gun gelecek ınsaAllah
Canım son 5 kılo daha fazlasını ıstemıyorum...o yuzden kendime son sözüm bu iş bitecek bir ay sonra 62 kıloyum yazacagımı ve bu mesajımı tekrar alıntılayacagım..
Mesajini favoriye ekle 5 kiloyu verince o mesaji kacinci sayfaya yazmistim diye aranmazsin :KK66:

Iyi geceler kizlar
Iftar menum yazayim. Dokum tavamda izgara kofte 5 adet, kapya biber, cerry domates, sogan, salata ve yogurt. Ilk defa dokum tava kullandim cok guzel oldu tavsiye ederim hemde sifir yag. Tabak biraz dolu oldu ama aclik olunca gozum baya bi doydu dinlene dinlene yedim :KK48: uzerinede filtre kahve yaptim ictim. Simdide form cayi iciyorum.

Screenshot_2019-03-21-19-20-22.png

Iyi geceler kizlar
Iftar menum yazayim. Dokum tavamda izgara kofte 5 adet, kapya biber, cerry domates, sogan, salata ve yogurt. Ilk defa dokum tava kullandim cok guzel oldu tavsiye ederim hemde sifir yag. Tabak biraz dolu oldu ama aclik olunca gozum baya bi doydu dinlene dinlene yedim :KK48: uzerinede filtre kahve yaptim ictim. Simdide form cayi iciyorum.

Eki Görüntüle 2248781
Valla canım istedi Super duruyor

Iyi geceler kizlar

Eki Görüntüle 2248781
Menün güzel olmuş eline sağlık Allah kabul etsin hangi marka döküm tavan bende düşünüyorum kaç tl ye aldın acaba sormam da mahsur yoksa

Menün güzel olmuş eline sağlık Allah kabul etsin hangi marka döküm tavan bende düşünüyorum kaç tl ye aldın acaba sormam da mahsur yoksa
Bimden aldim vnm lava marka sapli 26x26 cm 56.90tl ye aldim. Baya agir. Daha once baska yerlerde bakmistim daha hafifleri 80-90 tlydi. Baska bir sey icin gitmistim. Nasipmis demekki gordum aldim.

Back