107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Biz tokluk sekerini 2 saat sonra aliyoruz orda neden 3 saat sonra aliyorlar acaba

O zaman cnm aksamdan cantana ara ogunluk ceviz badem findik kayisi hurma vs koy 2 porsiyon hazirla kucuk kaplara koy yada peceteye sar ya da buzdolabi posetine koy. Bu islem 2 dk bile almaz ativer cantana. Sabah 6.30da degil 6.15te kalk 2 yumurta koy haslansin git uzerini giyin. Gelince yumurtani soy yanina 1 dlm beyaz peynir 3-4 ceviz. Haslamayla ugrasamam dersen kir yumurtayi pismesi 2 dk almaz. Maksimum 10 dk da kahvalti isini aradan cikarirsin. Isyerinde saat 9.30-10.00 gibi ara ogununu yap. Ise gidince cekmecene at ara ogununu. Isine engel olmaz calisirken ativer agzina. Oglen yemegini ye ikindi vakti yine ara ogun yap. Aksamda normal yersin saldirmazsin yemeklere. Yok ben ugrasamam deme. Kendimiz icin yapmicaz da kimin icin yapcaz

Basladigin zaman emin ol keske daha once baslasaymisim diyip kilolu gecirdigin her gun icin pisman olacaksin. Bu sozumu unutma. Lutfen artik erteleme ve yarin basla

Geçmiş olsun sonuçların çıkması çok uzunmuş gerçekten. Sonra mı diyetisyene göndericek yoksa sen mi gideceksin
Sağol canım eve yeni geldim, tahlil sonuçları çıkınca diyetisyene yönlendiriyor.
Endokrin bölümünde diyetisyen var.

Ben yanlış yazmışım saati açlıktan 2 saat sonra verdim tokluk için kanı

Tabi bugün tartılamadım sabah 6 ' da çıktım evden lavaboya gidip tartılmak gerekiyor ya o açıdan.
Ben yarın iyice artı çıkarım öyle saçma bir menü oldu ki bugün akşam yazarım..

Evet canım ya eski resimlerime bakıp üzüldüm. Öğleden sonra yürüyüşe çıktım ama ayak bileğim izin vermedi. Feci ağrımaya başladı. İnşallah geçici bir şeydir. Yarın akşama kadar nöbetçiyim. Vaktim olmadığı için bir şeyler yiyemem inşallah :)

Tabi bugün tartılamadım sabah 6 ' da çıktım evden lavaboya gidip tartılmak gerekiyor ya o açıdan.
Ben yarın iyice artı çıkarım öyle saçma bir menü oldu ki bugün akşam yazarım..
Butun gun disarida oldugun icindir. Aksama toplamaya calis bari

Kızlar öğlen ıspanak ve 6 kaşık filan bulgur pilavı yedim
Akşam 1 parça tavuk göğsü haşladım tavada bahartlayıp 1 kaşık yağla ısıttı tekrar, yanına cacık ve marul salata
Bugünüm temizlik le geçti hafta sonu annemler gelicek 2 günlüğüne inşallah beni diyet yolumdan döndürücü yemekler yappmaz

Kızlar ben geldim
Bugün günlerden gün vardı ben ne yaptım
Sabah klasik kahvaltımı yaptım
Güne gıttık 3 4 gıbı
Bir dolum borek
3 adet mercımek köfte
Patates salatası yedim
Ikı tanede cerı domates
Yemedıklerım
Bır dilim tatlı
Bir tane borek
Kurabiye
Bir tane pohaca
Aksam yemek yemıycem
Gano caya basladım
Ikı lıtre onu ıctım
Bır bucuk litreye yakın su ıctım sütlü Nescafe ıctım sekersız
Ikı bardak limonlu cay ıctım
Bir bardak limonlu su ıctım
Bugün Boyle yarın menum daha güzel olacak cunku son kılolarımı verecegım bitecek bu kılo verme işi sonra koruma işine gececegımm insaAllah
Kolay gelsın

Menün süper olmuş canım afiyet olsun.
Anne yemekleri çok güzel ama az tadına bakarsın artık.

Son kilolar ne güzel bir söz canım kulağa hoş geliyor.

Tabiki 5 kilo bile olsa fazla herkesin kendine göre hedefleri var canım inşallah sende ulaşırsın burada hedefine birlikte kutlarız.

Mesajini favoriye ekle 5 kiloyu verince o mesaji kacinci sayfaya yazmistim diye aranmazsin

Iyi geceler kizlar
Iftar menum yazayim. Dokum tavamda izgara kofte 5 adet, kapya biber, cerry domates, sogan, salata ve yogurt. Ilk defa dokum tava kullandim cok guzel oldu tavsiye ederim hemde sifir yag. Tabak biraz dolu oldu ama aclik olunca gozum baya bi doydu dinlene dinlene yedim uzerinede filtre kahve yaptim ictim. Simdide form cayi iciyorum.

Valla canım istedi Super duruyor

Menün güzel olmuş eline sağlık Allah kabul etsin hangi marka döküm tavan bende düşünüyorum kaç tl ye aldın acaba sormam da mahsur yoksa

Menün güzel olmuş eline sağlık Allah kabul etsin hangi marka döküm tavan bende düşünüyorum kaç tl ye aldın acaba sormam da mahsur yoksa
Bimden aldim vnm lava marka sapli 26x26 cm 56.90tl ye aldim. Baya agir. Daha once baska yerlerde bakmistim daha hafifleri 80-90 tlydi. Baska bir sey icin gitmistim. Nasipmis demekki gordum aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…