- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.101
Güzel haberlerini bekliyoruz canım muhakkak haberdar etBende şimdi hastaneye endokrin bölümüne gidicem kontrol için inşallah sonuçlar iyi olur diyetisyenede gönderirler 3 yıl oldu herhalde gitmemiştim kontrole.
Allah razi olsun cmAllah kabul etsin canım.
Kendimizi ne kadar ihmal ediyoruz degil mi...Bende şimdi hastaneye endokrin bölümüne gidicem kontrol için inşallah sonuçlar iyi olur diyetisyenede gönderirler 3 yıl oldu herhalde gitmemiştim kontrole.
Guzel menu cnm afiyet olsunGünaydın kızlar dünkü ve bu sabahki menüm
Çocuklar geç vakitte uyuyunca yürüyüş bandına çıkamadım komşuyu rahatsız etmeyim diye 15 dk lık leslie yaptım sadece
İnşaAllah canım bugün kendime tekrar soz veriyorum ve kacamak yapmadan ılk bir ayımı tamamladıgım gıbı tamamlamak istiyorum ...Sabah baktim ayse tolganin sitesine. Tariflerinin cogu evde olan malzemeler sadece bir kac sey almak lazim marketten. Gorur gormez hemen heyalecanlandim ama sonra oturup dusundum esimlede konustum. Simdilik bu sekilde devam etmeye karar verdim. Belki ileride Allah omur verirse seneye bu zamanlar yapabilirim. Bu ihtimal icin listelerini kaydetcem.
Onceligimi bu ara kaza oruclarima vermek istiyorum sonucta omrumuz ne kadar belli degil. Ertelemenin anlami yok yarina cikmak ya nasip.
Siz yapmak isterseniz inceleyin derim beslenme programiyla beraber spor programida yayinliyor haftanin 4 gunu yapiliyor 3 gunu serbest. Ne olursa olsun bu iste onemli olan spor. Ben o donemde once yuruyusu biraktim baktim kilo almaya basliyorum sonra yediklerime dikkat etmemeye basladim ve bu isi 3. Dogumdan sonraya biraktim.
Artik arkasina siginacak mazeretlerim kalmadi. Bu yuzden bu sefer basarili olacam insallah
Ben duymadim cnmİnşaAllah canım bugün kendime tekrar soz veriyorum ve kacamak yapmadan ılk bir ayımı tamamladıgım gıbı tamamlamak istiyorum ...
Bir ay boyunca hıcbır kcmk yapmayacağım önce kendime sonra sıze soz veriyorum...
Haydi bugünden sonra bismillah..
Kızlar gano cay kahve sıcak cıkolata duydunuz mu
Geçmiş olsun sonuçların çıkması çok uzunmuş gerçekten. Sonra mı diyetisyene göndericek yoksa sen mi gideceksinSelâm arkadaşlar halen hastanedeyim şu anda kan tahlili verdi sadece ,açlık ve tokluk şekeri bakacaklar.
Sonuçlar 15 güne ancak çıkarmış belli değil yani. Saat 11 ' de yemek yedim saat 2 ' de tekrar kan vereceğim, eve nasıl dönerim bilmiyorum 7 tüp kan verdim çokta yoruldum.
Inşallah sonuçlar iyi olurda yorgunluk önemli değil.
Gecmis olsun ins tahlil sonuclarin guzel cikar,evet tahliller gec çıkıyor,gelismeleri sabirsizlikla bekliyorum..Selâm arkadaşlar halen hastanedeyim şu anda kan tahlili verdi sadece ,açlık ve tokluk şekeri bakacaklar.
Sonuçlar 15 güne ancak çıkarmış belli değil yani. Saat 11 ' de yemek yedim saat 2 ' de tekrar kan vereceğim, eve nasıl dönerim bilmiyorum 7 tüp kan verdim çokta yoruldum.
Inşallah sonuçlar iyi olurda yorgunluk önemli değil.
Maşallah ne güzel kilo vermişsin :)Anladım canım inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip ederya aslında hayatımda hiç bu kadar uzun diyet yapmamıştım 3.5 ay oldu ondan dolayı biraz sıkıldım sadece ama toparlicam inşallah hedefe çok az kaldı ,,,, bak ben 3.5 ayda 13.5 kilo verdim sende yaz sonuna kadar hedef kilona ulaşır tedavine başlarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?