- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.762
- 408
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #1.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldım canım benim beden yaşım da 70 çıktı ben şok. Benim gittiğim binde 15 tane filan vardıPlaystoreden uygulama indirip bluetoothla tartiya baglaniyorsun cnm veriler telefonuna geliyor
Evet cnm bende simdi inceledim size attigim resmi. Vucut yasini gordun mu 80 yasinda yaziyor. Olmusum aglayanim yok
Hayirli oksun cnm. Sen de ekran resmi at
Tesekkur ederim cnm. Insallah kalir. Benim gittigim bimde 2 tane vardi ilk ben aldim daha sepete atmadan baskasi digerini aldi bitti
Bende tartildiktan sonraincelemedim bir daha anca cocuklar yatinca aksama bakarim.Ama yedim içtim ac karnına değil sonuc
Ben ilcedeyim belki ondan az gelmistir buraya. Iyi benden gencmissinAldım canım benim beden yaşım da 70 çıktı ben şok. Benim gittiğim binde 15 tane filan vardı
Ayni anda yazmisiz. Kalp kalbe karsiymis demekkiBenim beden yasımda 38 cıktı kızlar
Afiyet olsun.Menu yazmaya firsatim olmadi simdi yazayim
11.30 1 dlm cok tahilli ekmek, 5 cerry domates, 2 badem salatalik, 1 dlm beyaz peynir, maydanoz, dereotu, 2 yumurta, 3 ceviz (resimde yok sonradan koydum), naneli yesil cay
15.55 kakaolu muz, 6 cig badem, sade nescafe
Eki Görüntüle 2249157 Eki Görüntüle 2249159
maşallah menüleriniz çok güzel. siz de güzel ilerliyorsunuz. bu azimle inşallah çok yakın zamanda hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız. okuyucularınızdanım şimdilik :)Menu yazmaya firsatim olmadi simdi yazayim
11.30 1 dlm cok tahilli ekmek, 5 cerry domates, 2 badem salatalik, 1 dlm beyaz peynir, maydanoz, dereotu, 2 yumurta, 3 ceviz (resimde yok sonradan koydum), naneli yesil cay
15.55 kakaolu muz, 6 cig badem, sade nescafe
Eki Görüntüle 2249157 Eki Görüntüle 2249159
Ben bahceli evde oturuyorum ama Türkiye'de yaşamıyorum. Cocuklar icin bahceli ev cok rahat oluyor. Bahceye trambolin, kum parkı, kaydırak koyduk. Bisiklet, scooter vs sürebilecekleri bir alan da var ufak olsa da onlara yetiyor. Birkac da ot domates vs ekip 4 tane meyve fidanı diktik. Bunlar guzel taraflari.ya kızlar bu arada size birşey danışmak istiyorum ev almayı düşünüyoruz ama bahçelimi yoksa dairemi olsa karasız kaldık bahçeli evde oturan varmı aranızda artıları eksileri neler acaba bu konuda fikrinizi almak isterim ben ankradayım bu arada 3 tane çocuk var çocuklarımın 2 sinde dürtüsel davranış bozukluğu tanılı aslında bahçeli evde rahat ederim diye düşünüyorum çocukların durumundan dolayı şu anda dairedeyim ama sıkıntı yaşıyorum kiradayım ama bi arkadaşta bahçeli evini sattı çünkü yılanı çiyanı bakımı akması kokması hiç bitmiyor diyor
Tesekkur ederim cnm.Afiyet olsun.
Bende yazayım menümü
08 30
1 tatlı kaşığı çörek otu yağı
Yarım çay bardağı su
11: 30
2 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 domates
2 k.k. beyaz peynir
Akşamada brokoli ve kabaktan sebze çorbası yapıyorum,birde yoğurt olur herhalde yazarım akşam.
maşallah menüleriniz çok güzel. siz de güzel ilerliyorsunuz. bu azimle inşallah çok yakın zamanda hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız. okuyucularınızdanım şimdilik :)
Merhaba arkadaslar, bir kac gundur sehir disinda konferanstaydim. Burda malesef helal yiyeceklere kolay ulasamiyoruz. Son bi kac gündür hep abur cuburla geçti. Dun dondum insallah bugunden itibaren saglikli beslenmeye gecerim
Afiyet olsun ben resim paylaşamıyorum resim boyutu büyük diyor bende şuan yemekteyim