- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Kızlar günaydın
Bi selam vereyim dedim hepimize bol eksiler inşallah
Günaydın arkadaşlar sabah 1 saat yürüyüş yaptım bebek arabasıyla yoruldum çok. Şimdi kahvaltı yapıcam 2 yumurta, salatalık, domates, yarım simit, 5-6 zeytin
Günaydın arkadaşlar sabah kızı okula bıraktım yaklaşık 1 saat sahilinde yürüyüş yaptım az önce kahvaltı yaptım
7 zeytin
1.5 tavada yumurta
30 gr peynir
50 gr ekmek ve çay
Birazdan pazara gidicem sonrada kızı okuldan alıcam
Bende bir muzla gunü actım simdi kahvaltı hazırlıycam ınsaAllah
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin ekmek hındı salam
Herkese bugün için kolaylıklar dıliyorum
Canım dedıgıne sonuna kadar katılıyorum ama benim kendi dusuncem yemeyi cok seviyorum .. sevdıgım seylerle sadece porsıyonn kuculterek zayıflamak ıstıyorum..cunku yaptıgım seyı hayatımın sonuna kadar devam ettirmek ıstıyorum..kendime az yemegı ogretıyorum...sımdı kendımı Herseyden kısıtlarsam ıstedıgım kıloya geldıgımde herseye sldıracagım ve gozum donmıs sekılde Herseyden yıyecegım..Boyle herseye yıyorum gozum hıcbırseyde kalmıyor ve mıdemı kuculterek az yemeği ogrenıyorum...mıdemı ve kendımı terbiye ederek kılı vermek ıstıyorum...tatlı da olsa bor catal alırım kurabiye olsun bir ısırık ...cunku kendımızi cok kısıtladıgımızda cok cok daha cabuk sıkılıyor kacamak yapma ıstegımız DHA cok artıyor ben de Boyle düsünüyorum..yemeklerinden tuzu yagı kısmıyorum cunku ıkı ay dıkkat edıp 5 ay bozmak istemiyorum ..suan nasıl yıyorsam on ay sonrada aynı sekılde yemek ıstıyorum...umarım anlatabılmısımdır...Günaydın cnm ara sıra gel unutturma kendini. cuma günü kilonu haber edersin
çeyrek simit 1 dlm ekmeğe denk geliyor diye hatırlıyorum. yarım simitin görüntüsü küçük olabilir ama 2 dlm ekmeğe eş değer unutma
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm. kilo verme döneminde işlenmiş gıda önermem çünkü hem katkı maddesi içeriyor hem detuz içeriyor. sucuğun ev yapımısıysa tüketebilirsin. hindi salama biraz ara ver (bu arada hindi fümeyi çok severim ama koruma dönemine kadar yemeyi düşünmüyorum)
Benim eşimde geçen gün markete giderken bana diyorki sana çikolata alayımmı?Su an esim karsimda catir cutur kirip ceviz ve findik yiyor. Sende ye diyor. Yok dedim bu saatten sonra ben bir sey yemem eger kirarsan banada sahurda yerim. Onemli olan zamaninda yemek.
Geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar bugün göz muayenesi için hasteneye gittim yakını göremiyorum ve bende gözlüklü bir bayanım artık.
İnsülin direnci olunca korktum biraz.
Sağol canımGeçmiş olsun
ben yemekhanede ne çıkarsa onu yiyorum mecburen ama oldukça az yiyorum dün akşam hiç yemek yiyemedim meselasakın vazgeçme cnm vücüdunun direncini kıracaksın zamanla ve kilolar tekrar gitmeye başlayacak. duraksama dönemindesin bence bu dönemde pilav tercih etme. nohut zaten şişirecek seni bir de pilav yersen daha çok şişersin bu da moralini bozar. nohutun yanına salata ve yoğurt ekleyebilirsin. salata yapamıcaksan nohut porsiyonuunu birazcık arttır ve yanında 1 kase yoğurt ye. nasıl doyduğuna şaşıracaksın.
11 cok gec dırek yat uyu..ama 11 de bu ataklar gelmesin diyorsan bir yesıl elma yıyebılırsın 9 gıbı yada kuru uzum yada bir avuc leblebi....yada su iç ıki bardak...yada yogurt ıcıne zencefil kırmızı biber tarcın zerdeçal lımon sıkıp yıyebılırsın am 11 de yeme en gec 10 da yeya bazen içim 11 gibi çok eziliyor ne yapmalıyım ozaman
Benimki direk alıp getiriyor canımBenim eşimde geçen gün markete giderken bana diyorki sana çikolata alayımmı?
Biliyor diyet yaptığımı birde
Tmm canım aslında hergün okuyorum ama yazmıyorum haber ederim kilomu ama bu birkaç gündür bi bıkkınlık geldi sanki hiç diyet modunda değilimGünaydın cnm ara sıra gel unutturma kendini. cuma günü kilonu haber edersin
çeyrek simit 1 dlm ekmeğe denk geliyor diye hatırlıyorum. yarım simitin görüntüsü küçük olabilir ama 2 dlm ekmeğe eş değer unutma
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm. kilo verme döneminde işlenmiş gıda önermem çünkü hem katkı maddesi içeriyor hem detuz içeriyor. sucuğun ev yapımısıysa tüketebilirsin. hindi salama biraz ara ver (bu arada hindi fümeyi çok severim ama koruma dönemine kadar yemeyi düşünmüyorum)
Tmm cnm sen bilirsin. Burada herkes kendine gire bir seyler yapiyor kati kurallarimiz yok. Tek amacimiz var o da hepberaber kilo vermek.Canım dedıgıne sonuna kadar katılıyorum ama benim kendi dusuncem yemeyi cok seviyorum .. sevdıgım seylerle sadece porsıyonn kuculterek zayıflamak ıstıyorum..cunku yaptıgım seyı hayatımın sonuna kadar devam ettirmek ıstıyorum..kendime az yemegı ogretıyorum...sımdı kendımı Herseyden kısıtlarsam ıstedıgım kıloya geldıgımde herseye sldıracagım ve gozum donmıs sekılde Herseyden yıyecegım..Boyle herseye yıyorum gozum hıcbırseyde kalmıyor ve mıdemı kuculterek az yemeği ogrenıyorum...mıdemı ve kendımı terbiye ederek kılı vermek ıstıyorum...tatlı da olsa bor catal alırım kurabiye olsun bir ısırık ...cunku kendımızi cok kısıtladıgımızda cok cok daha cabuk sıkılıyor kacamak yapma ıstegımız DHA cok artıyor ben de Boyle düsünüyorum..yemeklerinden tuzu yagı kısmıyorum cunku ıkı ay dıkkat edıp 5 ay bozmak istemiyorum ..suan nasıl yıyorsam on ay sonrada aynı sekılde yemek ıstıyorum...umarım anlatabılmısımdır...
Bazen cok yıyyorum bazen az yıyorum kendımı ve vücudumu sasrıtıyorum suan için gayet ıyı gıdıyorum...kendi vücudumu biliyorum nasıl kılo verecegımide biliyorum...
Merhabalar. Ben de katılmak istiyorum
Merhaba arkadaşlar bugün göz muayenesi için hasteneye gittim yakını göremiyorum ve bende gözlüklü bir bayanım artık.
İnsülin direnci olunca korktum biraz.
Mutlumuyumki soylemis cnm neler olabilecegini. Eger gece ara ogun yapacaksan yatmadan en az 2 saat once olmali buna dikkat et. Eger yemek istemezsen bitki caylari ya da sade kahve icebilirsin.ya bazen içim 11 gibi çok eziliyor ne yapmalıyım ozaman
Bende bende nasıl onune gececegız adetım yaklaştı o yuzden galbaTmm canım aslında hergün okuyorum ama yazmıyorum haber ederim kilomu ama bu birkaç gündür bi bıkkınlık geldi sanki hiç diyet modunda değilim
Yaaaa Benim de adetim yaklaştı ondan mı acabaBende bende nasıl onune gececegız adetım yaklaştı o yuzden galba
Benim insülin direnci olmasa arada bitter yerdim küçük bir kareBenimki direk alıp getiriyor canım
Ben çikolata çok severim arada bir 10 gr kadar yiyorum günlük kalori ihtiyacımı geçmeden her şeyden yiyorum