107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Sabahı yazmıştım
Ara yarım muz 5 fındık
Öğlen bamya, ve ezogelin çorba 1 kase yopurt
Akşam 2 parça fırında tavuk pirzola, 4 parça elma dilim patates o da fırında ve bolca marul salatası
Ben de regl iyim kendimi çok zor tutuyorum tatlıya ve ben çekirdek hastasıyım maalesef ama yemiyorum
Sabah ki yürüyüşün ardından öğlende 20 dk eliptik belki gece Bi 20 dk daha yaparım
Bu arada kimse birbirini motive edici msj atmıyor bence onun içinde biraz motivasyonla düşüyor biraz sıkalım kendimizi o istediklerimizi hep yedik tadını da biliyoruz yemesek de olur yani
Afiyet olsun canım menün güzel patetes var ama ekmek yerine olmuş. Sporuda yapmışsın.
Şimdi dikkat edersek yaza daha hafif gireceğiz hemde tartıda eksi gördükçe nasıl mutlu oluyor insan o mutluluğu yiyecekler veremez bize.
Benim en büyük hayalim yaza istediğim kıyafeti giyebilmek mesela.

Son düzenleme:
sabah Meryem ve Zeynebi aldım bime gittik. ara öğün yapabilmek için çeşit çeşit kuru meyve aldım, ceviz aldım, ızgara tava aldım sağlıklı menüler oluşturabilmek için.

sahurda iftardan sonra içeceğim suyumu hazırladım. 2 lt şişemin içine 1 çubuk tarçın ve 2 dal taze nane attım.
Bende bugün binden karabuğday aldım ilk defa haşladım yogurtlu yedim akşam.
Uzun süre tok tutuyormuş diye aldım. İnşallah işe yarar kaloriside azmış.

Selam kızlar ben de araniza katılabilir miyim? Kendime de günlük açtım ama tek başıma oraya yazmak sıkıcı oldu.
Ben 88 civari bir kilodayim. 5 yaşında bir cocugum var. En zayıf ünivesite yıllarında 62 olduydum. Onun haricinde ergenligimden beri hep şişmanım :KK43: boyum 158. 33 yaşındayım hedefim kurban bayraminda 70 olmak

Selam kizlar bugun acayip yorgunum hic halim kalmadi 3 saat kadar yurudum,bende diyirdumki regl donemindeyim dedim hic tatli kirizim tutmadi dedi ha dilimi isiraydim,bugun cok halsizim surekli aciktim ama cok kotu gecirmedim sayiliri burde 18 gun hareketsiz kalinca bacaklarimda derman kalmamis resmen süründüm :)
Kizlar birsey soracagim dukan diyet yapan oldumu onerormisiniz bana ben ramazanda sonra tup tedaviye baslamayi dusunuyorum ama bilmiyorum ice bir arastirayim..

Iyi akşamlar kızlar okuyorum yazdıklarınızı ama cevap yazamadım iki gündür. Diyet devam ediyor da spor yapamıyorum dikişlerim acıyor ters bi hareket yaptım herhalde. Bugün gezmeye gittik kaçamak yapmadım. Eve gelince eşime hiç değişiklik yok mu dedim yok hayatım ozellikle basenler felaket dedi. Moralimi bozdu yine. Kahve istedi yapmadim bende. Insan bu kadar dümdüz söyler mi yaa.😩😩😩

Sabahı yazmıştım
Ara yarım muz 5 fındık
Öğlen bamya, ve ezogelin çorba 1 kase yopurt
Akşam 2 parça fırında tavuk pirzola, 4 parça elma dilim patates o da fırında ve bolca marul salatası
Ben de regl iyim kendimi çok zor tutuyorum tatlıya ve ben çekirdek hastasıyım maalesef ama yemiyorum
Sabah ki yürüyüşün ardından öğlende 20 dk eliptik belki gece Bi 20 dk daha yaparım
Bu arada kimse birbirini motive edici msj atmıyor bence onun içinde biraz motivasyonla düşüyor biraz sıkalım kendimizi o istediklerimizi hep yedik tadını da biliyoruz yemesek de olur yani

Menun guzel olmus cnm afiyet olsun. Sadece patates yenmedigi zaman bir sikinti yok bence yemeklerin icinde yaninda az miktarda patates havuc olabilir. Sonucta bu besinleri sonsuza kadar hayatimizdan cikaramayiz :KK66:

Afiyet olsun canım menün güzel patetes var ama ekmek yerine olmuş. Sporuda yapmışsın.
Şimdi dikkat edersek yaza daha hafif gireceğiz hemde tartıda eksi gördükçe nasıl mutlu oluyor insan o mutluluğu yiyecekler veremez bize.
Benim en büyük hayalim yaza istediğim kıyafeti giyebilmek mesela.

Kendime bir hedef kilo listesi yaptim eger ona sadik yol alabilirsem 28 agustosta 72 kilo oluyorum ve 31i dogum gunum :KK76:

Selam kızlar ben de araniza katılabilir miyim? Kendime de günlük açtım ama tek başıma oraya yazmak sıkıcı oldu.
Ben 88 civari bir kilodayim. 5 yaşında bir cocugum var. En zayıf ünivesite yıllarında 62 olduydum. Onun haricinde ergenligimden beri hep şişmanım :KK43: boyum 158. 33 yaşındayım hedefim kurban bayraminda 70 olmak

Hosgeldin cnm. Duzenli menu paylasirsan birbirimize destek oluruz insallah. Pazartesileri tarti gunumuz liste yapiyoruz. Duzenli gelirsen listeye dahil ederim senide. Pazartesi gunu baslangic kilonu ve pazartesi gunku kilonu yazarsin:KK66:

Selam kizlar bugun acayip yorgunum hic halim kalmadi 3 saat kadar yurudum,bende diyirdumki regl donemindeyim dedim hic tatli kirizim tutmadi dedi ha dilimi isiraydim,bugun cok halsizim surekli aciktim ama cok kotu gecirmedim sayiliri burde 18 gun hareketsiz kalinca bacaklarimda derman kalmamis resmen süründüm :)
Kizlar birsey soracagim dukan diyet yapan oldumu onerormisiniz bana ben ramazanda sonra tup tedaviye baslamayi dusunuyorum ama bilmiyorum ice bir arastirayim..

Adetliyken sabah ve oglen ara ogunlerinde hurma+ceviz/findik, kayisi+ceviz/findik, kakaolu ve hindistan cevizli muz tatli istegine birebir oneririm

Iyi akşamlar kızlar okuyorum yazdıklarınızı ama cevap yazamadım iki gündür. Diyet devam ediyor da spor yapamıyorum dikişlerim acıyor ters bi hareket yaptım herhalde. Bugün gezmeye gittik kaçamak yapmadım. Eve gelince eşime hiç değişiklik yok mu dedim yok hayatım ozellikle basenler felaket dedi. Moralimi bozdu yine. Kahve istedi yapmadim bende. Insan bu kadar dümdüz söyler mi yaa.😩😩😩

Erkekler cnm bazen dusunmeden konusabiliyirlar iste. Sen devam et zayifla ona kapak olsun :KK66:

Iyi geceler kizlar

Sabah markete gitmistik. 11 gibi saglik ocagindan aradilar meryemin 2 asisi yoktu biri gelmis. Meryem uyaninca saat 2 ye dogru saglik ocagina gittik. Agzindan asi damlattilar. Digeri 2-3 gun sonra gelirmis. Onu bacaktan yapacaklar. Neyse cikinca parka gittik kizlar biraz oynadi. Kizlar farkli yerlerde oynadi takip etmem zor oldu. Ikisi beraber oynasa ya da esim vs olsaydi yanimda parkin etrafinda yururdum, yuruyen bayanlar vardi heves ettim ama olmadi. Eve geldik meryemi yedirdim yatirdim. Pantalonumun belini daralttim yururken dusuyor rahatsiz oluyorum :KK66: . Orucluydumda gecede gec yattigim icin uykum geldi kizlara atistirmalik verdim onlar cizgifilm izlerken uyudum biraz esim gelene kadar. Tabi arada bagrismalara mudahale ettim ama dinlendim cok sukur. Aksama yemek yapmadim. Corba ve tiftilmis tavuk vardi yanina salata yaptim. Iftarda onlari yedim. Kizlari yatirdim camasir topladim simdi kahvemi ictim. Birazdan aksam bulasiklarini toplayip camasirlari utulicem.
Screenshot_2019-03-19-22-36-04.png

Iyi geceler kizlar

Sabah markete gitmistik. 11 gibi saglik ocagindan aradilar meryemin 2 asisi yoktu biri gelmis. Meryem uyaninca saat 2 ye dogru saglik ocagina gittik. Agzindan asi damlattilar. Digeri 2-3 gun sonra gelirmis. Onu bacaktan yapacaklar. Neyse cikinca parka gittik kizlar biraz oynadi. Kizlar farkli yerlerde oynadi takip etmem zor oldu. Ikisi beraber oynasa ya da esim vs olsaydi yanimda parkin etrafinda yururdum, yuruyen bayanlar vardi heves ettim ama olmadi. Eve geldik meryemi yedirdim yatirdim. Pantalonumun belini daralttim yururken dusuyor rahatsiz oluyorum :KK66: . Orucluydumda gecede gec yattigim icin uykum geldi kizlara atistirmalik verdim onlar cizgifilm izlerken uyudum biraz esim gelene kadar. Tabi arada bagrismalara mudahale ettim ama dinlendim cok sukur. Aksama yemek yapmadim. Corba ve tiftilmis tavuk vardi yanina salata yaptim. Iftarda onlari yedim. Kizlari yatirdim camasir topladim simdi kahvemi ictim. Birazdan aksam bulasiklarini toplayip camasirlari utulicem.
Eki Görüntüle 2247765
Maşallah yine iyi koşturmuşsun bugün.

Hoşgeldin canım.

Herkese merhaba. Ben de 107 kiloyla geldim Bulamiyorum Bulamiyorum :)
Öncelikle Allah oruçlarını kabul etsin. Maşallah hem üç çocuğa bakıp hem oruç tutmana özendim. Küçük kızın anne sütü alıyor mu?
Kızım ekim 2017 doğumlu ve emiyor. Ben de artık bıraktırıp bu Ramazan’da oruç tutmak istiyorum.

Ben de bu kiloya nasıl geldiğimi anlatayım. Aslında normal kilodaydım, üniversite bitip atanamayınca bunalımla 20 kilo aldım, sonra evlenip üç yıl bebeğimiz olmayınca sıkıntılarla 100 kiloya ulaştım. Hamile kaldım. Doğumdan sonra 92 kilo idim. Yani sağlıklı beslenme ve sporla hamileyken kilo vermişim. Ama kızımı büyütürken yine kilo almaya devam ettim, yine 100 kilo oldum. Ocak ayında ikinci kez hamile kaldım ama düşük yaptım. Yine bunalımla iki ayda 7 kilo aldım.
Allah’ın izniyle yarın sabah başlıyorum ben de

Maşallah yine iyi koşturmuşsun bugün.

Evet cnm ama oruc olunca yoruldum cok :KK43:

Listelerimi duzenli paylasirim insallah. Yalniz ben 10 saat geride yaşıyorum siz aksam menuleri paylasirken ben kahvalti paylasiyor olacağım :kk77:
Bugunku sahur menum
1 tane 7 tahilli islenmemis minik ekmekten tost.
1 ufak salatalik
4 zeytin
1 yumurtadan omlet

O zaman soyle yapalim cnm. Sen gun sonunda tarih atip menu paylas olur mu.
ornegin;
19.03.2019 sali
Sabah/sahur
Ara
Ogle
Ara
Aksam/iftar

Seklinde. Ben biyle yazdim ama oruc tutmadigin zamanlar beslenme duzenin nasil bilmiyorum. Ornek olarak yazdim anladin sen beni :KK66:

Herkese merhaba. Ben de 107 kiloyla geldim Bulamiyorum Bulamiyorum :)
Öncelikle Allah oruçlarını kabul etsin. Maşallah hem üç çocuğa bakıp hem oruç tutmana özendim. Küçük kızın anne sütü alıyor mu?
Kızım ekim 2017 doğumlu ve emiyor. Ben de artık bıraktırıp bu Ramazan’da oruç tutmak istiyorum.

Ben de bu kiloya nasıl geldiğimi anlatayım. Aslında normal kilodaydım, üniversite bitip atanamayınca bunalımla 20 kilo aldım, sonra evlenip üç yıl bebeğimiz olmayınca sıkıntılarla 100 kiloya ulaştım. Hamile kaldım. Doğumdan sonra 92 kilo idim. Yani sağlıklı beslenme ve sporla hamileyken kilo vermişim. Ama kızımı büyütürken yine kilo almaya devam ettim, yine 100 kilo oldum. Ocak ayında ikinci kez hamile kaldım ama düşük yaptım. Yine bunalımla iki ayda 7 kilo aldım.
Allah’ın izniyle yarın sabah başlıyorum ben de
Benim kizim emmiyor cnm 2.5 aylikken kesildi sutum. Digerlerindede olmamisti ama en azindan onlari 4 ay emzirebilmistim. 2. Hamileligin planli miydi. Insallah sende saglikla kilo verip yeni bir bebege kavusursun. Bizimle devam etmek istersen duzenli menu paylas birbirimizin olumlu olumsuz yollarini gorup yola getirebilelim. Standart bir listemiz yok cunku herkes kendine uygun olani yapiyor. Herkesin vucudu verdigi tepki farklidir. Duzenli menu oaylasirsan pazartesi listeye dahil olursun. Pazartesi bildirim gunumuz. Baslangic kilom ve bugunku kilom seklinde bildirim yaparsin.

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim dukani sen mi sirmustum cnm. Ben eskiden denemistim onu. Atak doneminde cok guzel kilo veriyorsun. Seyir evresinde biraz daha yavas gidiyor ama gidiyor. Bir de dukanda menu hazirlama cok zahmetli bir sure sonra sıkılıyorsun. Daha sonra karatay yapmistim. Ondan daha cok memnun kalmistim ama yinede sen bilirsin

Iyi geceler kizlar

Eki Görüntüle 2247765
Maşallah ben tek çocukla gün sonu bitik hale geliyorum siz 3 çocukla bir de üstüne oruçlu tebrik ederim gerçekten

Gecmis olsun neyden ameliyat oldun

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim dukani sen mi sirmustum cnm. Ben eskiden denemistim onu. Atak doneminde cok guzel kilo veriyorsun. Seyir evresinde biraz daha yavas gidiyor ama gidiyor. Bir de dukanda menu hazirlama cok zahmetli bir sure sonra sıkılıyorsun. Daha sonra karatay yapmistim. Ondan daha cok memnun kalmistim ama yinede sen bilirsin
Evet canim ben sorduydum dukanla verilen kg hemen geri geliyormu mesala 1haftada 5 kg veri alma gibi..
Karatayi bende seviyorum canim,bakalim bir arastirma icindeyim bu ars sekerimmi ne dusuyor açlık sekerim 105 ,seker hap kullaniyordum hem seker hem tedavi icindi 18 gun oldu birakali ne durumda onu bilmiyorum bugun bayagi elim ayagim titredi surekli icim ezildi.bugun bimden iki paket keten tohumu aldim,birde karabugday aldim,evde chia tohumu var,birde yulafda gelseydi iyi olur,ara öğünü iki yk yogurda elma yulaf,chia,tarcin kattim yedim acligimi bastırmadı yarin ins boyle olmam..

X