107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Guzel cnm

Sabah öğlen arası 2 kuru kayısı, 10 fındık
Öğlen akşam arası 3 hurma
Akşam ezogelin çorba
Tavuklu bamya, 1 dilim ekmek

Sabah ve oglen menu yemedin mi ben mi kacirdim. ekmek aksam yememeye calis cnm. Onun yerine yogurt salata ekleyebilirsin

Öğleden sonra bir bardak sütlü Nescafe biraz ceviz
Akşam bir tabak kurufasulye
Bir bardak ayran bir kaç lokma ekmek

O bir kac lokma ekmek sana ne katti karnini mi doyurdu sadece nefsini korerttin. Zamaninda cok yedik unutma. Doymadiysan bir kac kasik daha fasulye yeseydin

Ayrıca leslie 2 mile yaptım gecede eliptik yapmayı düşünüyorum

Tebrik ederim cnm

Sabah bir tutam ıspanakla omlet
8-10 zeytin
2 dilim hindi salam
Sonra da duble şekersiz Türk kahvesi
Öğlende ızgara tavuk göğsü ile salata yemeyi düşünüyorum 1 tabakta ezogelin çorba
Paylaşmıştım sabah ama sen de yorum yazmıştın regl oldum da akşam ekstradan canım ekmek istedi yoksa kaç gündür hiç yemedim.

Selam kizlar annemle babam sehir disina cikmisti geldiler bugun yemege beklekmekten bir hal oldum aksam gec yedik
11:00 melemen,az oeynir zeytin ,iki dilim tam.b.ekmek,sekersiz cay
Bol su
ara kiraz saplı yesil cay
Ara portakal
Hayit cay
Aksam 19:45
Etli bamya,iki kasik soganli mantar sote,iki yk pilav 2 kaşık salata bana kalmadi

Çay yaninda gelinimiz umreden gelmis hurma gondermis peygamber hurmasi 5 adet kucuktu
3lt su

Yarin yürüyüş yapacagim ins hava guzel olur.
1nisanda spor salonuna yazilacagim hic sevmiyorum ins memnun kalirim,yurumeyi cok seviyorum ama zayıflamak icin mecbur yazilacagim,normalde cok hareketli biriyim yaz geliyor şimdiden tarla bahce islerimiz ekim dikim islerimiz baslar tarlada calismak spor salonundan zor ama bir an once su kilodan kurtulmaliyim,menülerimide biraz daha zorlayip duzene koyacagim ins...

Bende spor salonuna gitmek ıstıyorum esım izin vermiyor güzel olur canım bence yaza kadar faydasını görürsün ınsaAllah...yuruyus de güzel Belkı ıkısını bir arada yurutursun 3 gun yuruyus uc gun spor

Sende ben gıbı annenle aynı binada mı oturuyorsun ne güzel yoksa sana mısafırlıgemı geldiler ...
Boyle durumlarda yemege bekleme kımseyı sen yemegını ye erkenden yemenın cidden cok faydası var ben 6 dn önce yıyecegım ınsaAllah bu hafta bakalım sonucu gorecegım ınsAllah

Annemle aramizda 100 m var beraber yiyelim die icimize sinsin die bekledim 17 gundur yoktular açılışı yaptik :) bi daha beklemem,aynen 6 dan once yenirse kg verilir,6 dan sonra yenilirse kilo korunur tabi diyet yaparak..

Annemle aramizda 100 m var beraber yiyelim die icimize sinsin die bekledim 17 gundur yoktular açılışı yaptik :) bi daha beklemem,aynen 6 dan once yenirse kg verilir,6 dan sonra yenilirse kilo korunur tabi diyet yaparak..
Mesela ben cumartesi dünya sey yememe ragmen pazar hafıf yedım ve 5 de bıtırdım yememı 300 gram farkettı.. 7 den sonra ya kalması sıkıntı..olsun herzaman tek düze devam etmez bir öyle bir Boyle ...bazen Super olur bazen idare eder olur...bazen de kotulerız ne yapalım ...ınsanız sonucta

Kizlar yarin bime ara ogun yapmak icin guzel alternatifler geliyor dusunen varsa baksin derim ben gitcem insallah

Günaydın arkadaşlar sabah 1 saat yürüyüş yaptım bebek arabasıyla yoruldum çok. Şimdi kahvaltı yapıcam 2 yumurta, salatalık, domates, yarım simit, 5-6 zeytin

Günaydın arkadaşlar sabah kızı okula bıraktım yaklaşık 1 saat sahilinde yürüyüş yaptım az önce kahvaltı yaptım
7 zeytin
1.5 tavada yumurta
30 gr peynir
50 gr ekmek ve çay
Birazdan pazara gidicem sonrada kızı okuldan alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…