- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #1.021
Sagol cnm. Cok sukur Allah nasip etti oldu 3 tane. Yaptiysak bakacaz mecburMaşallah ben tek çocukla gün sonu bitik hale geliyorum siz 3 çocukla bir de üstüne oruçlu tebrik ederim gerçekten
Sezeryan dikisleri diye tahmin ediyorumGecmis olsun neyden ameliyat oldun
Evet canim ben sorduydum dukanla verilen kg hemen geri geliyormu mesala 1haftada 5 kg veri alma gibi..
Karatayi bende seviyorum canim,bakalim bir arastirma icindeyim bu ars sekerimmi ne dusuyor açlık sekerim 105 ,seker hap kullaniyordum hem seker hem tedavi icindi 18 gun oldu birakali ne durumda onu bilmiyorum bugun bayagi elim ayagim titredi surekli icim ezildi.bugun bimden iki paket keten tohumu aldim,birde karabugday aldim,evde chia tohumu var,birde yulafda gelseydi iyi olur,ara öğünü iki yk yogurda elma yulaf,chia,tarcin kattim yedim acligimi bastırmadı yarin ins boyle olmam..
Hoşgeldin canım.Herkese merhaba. Ben de 107 kiloyla geldimBulamiyorum :)
Öncelikle Allah oruçlarını kabul etsin. Maşallah hem üç çocuğa bakıp hem oruç tutmana özendim. Küçük kızın anne sütü alıyor mu?
Kızım ekim 2017 doğumlu ve emiyor. Ben de artık bıraktırıp bu Ramazan’da oruç tutmak istiyorum.
Ben de bu kiloya nasıl geldiğimi anlatayım. Aslında normal kilodaydım, üniversite bitip atanamayınca bunalımla 20 kilo aldım, sonra evlenip üç yıl bebeğimiz olmayınca sıkıntılarla 100 kiloya ulaştım. Hamile kaldım. Doğumdan sonra 92 kilo idim. Yani sağlıklı beslenme ve sporla hamileyken kilo vermişim. Ama kızımı büyütürken yine kilo almaya devam ettim, yine 100 kilo oldum. Ocak ayında ikinci kez hamile kaldım ama düşük yaptım. Yine bunalımla iki ayda 7 kilo aldım.
Allah’ın izniyle yarın sabah başlıyorum ben de
Günaydın ben yazmıştım canım ne kusuru olurmu öyle şey ,tadı idare eder ama kokusu gerçekten iyi değil .Sagol cnm. Cok sukur Allah nasip etti oldu 3 tane. Yaptiysak bakacaz mecbur
Sezeryan dikisleri diye tahmin ediyorum
Valla yasam tarzina dinusturmezsen biraktigin an geri almaya basliyorsun. Is sende bitiyor yani yine.
Yulaf bimde ve a101de varmiydi hatirlamiyorum misir gevreklerinin oldugu reyonda oluyor genelde.(vardir diye tahmin ediyorum). Sokta satiliyor niliyorum cunku daha gecenlerde aldim. eti lifalif yulaf ve muslisi ben onlari kullaniyorum
Daha oncede karabugday aldim yazmisti biri yorum yapacaktim ama yorgunluktan unuttum o kimse kusura bakmasin. Ben de katabugday kullandim daha once hatta dondurucumda pismis halde var ama tadini cok begenemedim isli gibi bir tadi var. Mercimekle karabugaday ve yogurt karistirip yiyordum cok guzel tok tutuyor salatalarada iyi gider diye dusunuyorum
Yulaf bime a101 indirime oldugu zaman geliyir,evet şokta n bende aldım di evde sanirim bir 4 yk kasik kadar var bitsin aliyim,karabugdayi yanik kokusunu ben sevdim :) yogurda katıp yerdim,yazin bahcemde bir oldugunda bol sebzeli karabugdayla dolma yapiyirdum cok sahane oluyordu koku felan kalmıyordu,birde kisir gibi salatada guzel oluyor bunlari unutmaz isem yapacagim,birde kinoa almistim bir onu sevemedim resmen bahceye ekilen tohum gibi kokuyor onu kullandinmi kullandinsa nasil tukettin... bu urunleri alirken neye cok sifasi faydasi varsa onun icin aldim misal chia tohumu ari poleni gibi yok yok onda..Sagol cnm. Cok sukur Allah nasip etti oldu 3 tane. Yaptiysak bakacaz mecbur
Sezeryan dikisleri diye tahmin ediyorum
Valla yasam tarzina dinusturmezsen biraktigin an geri almaya basliyorsun. Is sende bitiyor yani yine.
Yulaf bimde ve a101de varmiydi hatirlamiyorum misir gevreklerinin oldugu reyonda oluyor genelde.(vardir diye tahmin ediyorum). Sokta satiliyor niliyorum cunku daha gecenlerde aldim. eti lifalif yulaf ve muslisi ben onlari kullaniyorum
Daha oncede karabugday aldim yazmisti biri yorum yapacaktim ama yorgunluktan unuttum o kimse kusura bakmasin. Ben de katabugday kullandim daha once hatta dondurucumda pismis halde var ama tadini cok begenemedim isli gibi bir tadi var. Mercimekle karabugaday ve yogurt karistirip yiyordum cok guzel tok tutuyor salatalarada iyi gider diye dusunuyorum
Günaydın arkadaşlar herkese mutlu ,sağlıklı birgün diliyorum
Yulaf bime a101 indirime oldugu zaman geliyir,evet şokta n bende aldım di evde sanirim bir 4 yk kasik kadar var bitsin aliyim,karabugdayi yanik kokusunu ben sevdim :) yogurda katıp yerdim,yazin bahcemde bir oldugunda bol sebzeli karabugdayla dolma yapiyirdum cok sahane oluyordu koku felan kalmıyordu,birde kisir gibi salatada guzel oluyor bunlari unutmaz isem yapacagim,birde kinoa almistim bir onu sevemedim resmen bahceye ekilen tohum gibi kokuyor onu kullandinmi kullandinsa nasil tukettin... bu urunleri alirken neye cok sifasi faydasi varsa onun icin aldim misal chia tohumu ari poleni gibi yok yok onda..
Maşallah canım ne güzel vermişsin çok sevindim.Gunaydin kizlarrr
Bugun sahura kalkamadim. Alarmi kapatip uyumusum yine kalkinca vakit coktan cikmisti. Niyetlenmedim bende ramazan olsa niyetlenirdim ama zorlamaya gerek yok simdi.
2.30da meryemi yedirmeye kalkmistim keske o zaman bir seyler atistirsaymisim ama buhun oruc tutmak nasip degilmis ne yapalim. Ben de ne yaptim sahurda yemedim diye bir tartilayim dedim gercek kilomu gireyim diye 96.7 ciktim
Canım ben geçen sene yapmıştım ama 6 gün yaptım baş ağrım çok oldu 6 günde 2 kilo verdim ama tuvalet problemi yaşadım bağırsakları tembelleştirdi ama bilmiyorum herkeste nasıl etki yapıyorSelam kizlar bugun acayip yorgunum hic halim kalmadi 3 saat kadar yurudum,bende diyirdumki regl donemindeyim dedim hic tatli kirizim tutmadi dedi ha dilimi isiraydim,bugun cok halsizim surekli aciktim ama cok kotu gecirmedim sayiliri burde 18 gun hareketsiz kalinca bacaklarimda derman kalmamis resmen süründüm :)
Kizlar birsey soracagim dukan diyet yapan oldumu onerormisiniz bana ben ramazanda sonra tup tedaviye baslamayi dusunuyorum ama bilmiyorum ice bir arastirayim..
Maşallah canım güzel vermişsin,,, 3 çocukla oruç tutmak gerçekten büyük başarı Allah kabul etsin yarın tutarsınGunaydin kizlarrr
Bugun sahura kalkamadim. Alarmi kapatip uyumusum yine kalkinca vakit coktan cikmisti. Niyetlenmedim bende ramazan olsa niyetlenirdim ama zorlamaya gerek yok simdi.
2.30da meryemi yedirmeye kalkmistim keske o zaman bir seyler atistirsaymisim ama buhun oruc tutmak nasip degilmis ne yapalim. Ben de ne yaptim sahurda yemedim diye bir tartilayim dedim gercek kilomu gireyim diye 96.7 ciktim
Tesekkur ederim cnm. Sanirim direncim kirilmaya basladi. Bakalim kaca kadar dusebilcem. Sonra yine bir duraksama evresi beklicek beni ama yilmak yok.Maşallah canım ne güzel vermişsin çok sevindim.
Sagol cnm Allah razi olsun. Insallah diyelim kalkabilirsemMaşallah canım güzel vermişsin,,, 3 çocukla oruç tutmak gerçekten büyük başarı Allah kabul etsin yarın tutarsın
Afiyet olsun canım su çok önemli suyunu ihmal etmeGideyimde kahvalti hazirlayayim kendime. Hatta cay da demleyeyim. Genelde yalnizken demlemem aksam esim isterse demlerim caya cok bagimli degilim.
Bu arada bugunde 1 cubuk tarcinli ve 2 nane dalli suyum hazir. Bu hafta suyumada dikkat ettim 2 ltyi mutlaka bitirdim. Uzerine ne kadar ictigimi olcmedim ama 3 ltyi buldugunu sanmiyorum
geçen hafta ne kadar kilo verdin çok dikkat ediyorsun maşallahGideyimde kahvalti hazirlayayim kendime. Hatta cay da demleyeyim. Genelde yalnizken demlemem aksam esim isterse demlerim caya cok bagimli degilim.
Bu arada bugunde 1 cubuk tarcinli ve 2 nane dalli suyum hazir. Bu hafta suyumada dikkat ettim 2 ltyi mutlaka bitirdim. Uzerine ne kadar ictigimi olcmedim ama 3 ltyi buldugunu sanmiyorum
Gun icerisinde gerekli olan besin degerlerini alamadigin icin aksam yemege saldiriyorsun cnm. Ozel olmazsa ne is yapiyorsun. Bize bir gununu yazar misin ona gore neler yapabiliriz konusalim. Mesela su saatte uyandim su sattle ise gittim sunu ictim sunu atistirdim oglen sunu yedim aksam bunlari yedim seklinde. Saatleriyle yazarsan ona gore bakalim. Biraz kendimizden odun vermemiz gerekir hedefimize ulasmak icin. Mesela sabah 20 dk once kalkip ufakta olsa bir kahvalti yapabilirsin. Evli misin coluk cocuk varmi. Bir yaz bakalim degerlendirme yapalim.Kızlar merhaba. Ben çalışıyorum sabahları çok erken kalktığım için kahvaltı yapamıyorum öğlene kadar aç duruyorum. öğlen de çok yemiyorum ama akşam kendimi tutamıyorum bir türlü sizce sebebi nedir bunu ?
günaydın kızlar sabah elma veçeyreğin çeyreği tost yedim sabah yine tartıya çıktım 70 200 2 bardak su içtim öğlen karaşimşek yiyeceğim ilkindi için evden bir portakal getirdim akşam bişey yiyemem büyük ihtimal yine bu aralar verdiğimi almıyayım başka bişey istemiyorum
Hasıbecıgım supersın Boyle devam eder umarım...
Kızlar günaydın bugün yeni bir gun taptaze bir sabah .bol sporlu kacamak sız bırgün olsun
geçen hafta ne kadar kilo verdin çok dikkat ediyorsun maşallah