107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Süpersin canım
Simdi odemim cok canim aldigim ignelerin hormonu bi atarsam 81,5 veya 82 kg olmam lazim ins haftada 1 kg verirsem iyi olacak cok zor veren biriyim simdi seker hapi kullaniyordum 15 gunu gecgin kullanmiyorum bakalim kg yavasmi normalmi gidecek seker hapi kullanirken ayda 2 -2,5kg veriyordum ins ayda 4 kg vermeyi cok isterim heyacanla bekliyorum..

Sabah bir tutam ıspanakla omlet
8-10 zeytin
2 dilim hindi salam
Sonra da duble şekersiz Türk kahvesi
Öğlende ızgara tavuk göğsü ile salata yemeyi düşünüyorum 1 tabakta ezogelin çorba

az kilo vermemin sebebi:
kaçamak yapmıyorum ama direncim kırılmaya başladı. artık azar azar gitmeye başladı.

Tebrikler arkadaşlar hepinize

Tebrikler kızlar nice eskiler görsün bu tablo inşallah

Kızlar esım hasta gunlerdır evde bugun de evde kahvaltı yapmak istemedi yogurt corbası vardı dunden sabah ısıttık yedık bir tabak esımle ben 1.5 tam buğday ekmeği yedım yanında ...ekmegı bırakabıleceğimı dusunmuyorum.. ilerde bu sekılde devam etmek ıstedıgım ıcin ıki uc dılım yemek istiyorum ekmek o yuzden bugün canım ıstememesıne ragmen yedım corbanın yanında
Ikı cevız
bir bardak çayın yanına yulaflı bisküvi..
Hep bu beyler bastan cıkarıyor..
Aksama yıne hafif atlatacam ınsaAllah 5 30 yeme işini bıtırecegim
Mantar çorbası ve pırasa bu kadar

Aksam ekmek yeme iglen cayin yaninda biskuvi yemissin zaten. Eger aksama doymazsan 1 kase yogurtta ye. Emekle devam edebilirsin tabiki hayatindan komple cikarmak istemiyirsan ama sadece kahvaltida tuketmeni oneririm. Yok yapamam dersen en azindan 1 dlm sabah 1 dlm oglen ye aksam yeme. Tabi dilimden dilimr fark var. Bir doktorun yazisinda okumustum 1 dlm ekmek 25 gr mis. Mutfak tartin varsa olcebilirsin. Ben 2 -3 pkt degisik turde ekmek alip (cavdar kepek cok tahilli tam tahilli vs) 25 gr ayarlayip dondurucuya attim. Ekmek tuketecegim zaman cikarip yiyorum. Herci bu aralar ekmek yemiyorum ama olsun orada duruyorlar ihtiyacim olunca cikaririm

Bu arada menu vermedim ben. Sahura uyanamadim yine 10 dk kala kalktim cok sukur. Bu aralar meryemin uykusu sikinti hem burnu tikaniyor hem de disi zorluyor sanirim. Gece surekli kalkinca alarmi kapattiktan sonra uyuyakaliyorum.

Sahurda 5 yk musli ve sut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…