107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Son düzenleme:
Bugün kahvaltı ve Öğlen bir arada oldu benim. 11: 30
Mercimek krebi ( karatay tarifi doyurucu oluyor)
6 zeytin
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Biberiye çayı
1 domates

üyeler
başlangıç
04.03.2019
11.03.2019
18.03.2019
25.03.2019
haftalık fark
aylık fark
Y Yeni ben lazim
71.9
66.0​
65.3​
64.8​
-0.5
N nmgy
73.5
71.7​
71.0​
70.0​
-1.0
@melikee77
76.5
72.0​
71.0​
70.0​
-1.0
Umutdeniz4 Umutdeniz4
99.3
98.2​
97.4​
96.0​
-1.4
Bulamiyorum Bulamiyorum
107
97.4​
98.1​
97.9​
-0.2
elifimm39 elifimm39
103.5
99.4​
98.2​
97.3​
- 0.9
S sdctnsn
84.0
81.9​
@BitmeyenUmidim
83.9
83.3​
Ay hasibecigim nasıl sevindim anlatamam. :rolleyes::halay::halay::halay:Benim aklımda niye 70 kalmış ki. Bir daha hafta ici de tartılayım o zaman en azından karıştırmam
Tebrikler kızlar çok güzel sonuclar😁

Bulamiyorum Bulamiyorum canım aksamları hıc ekmek yemiyorum hemen hemen...
Ama sabahları ıyı yorum 3 4 dılım A101 sok da dılım dılım tambugday ekmegı varya ınce ınce onlardan .
Ekmeksiz yapamıyorum ben ...ilerde de en azından uc dört dilim ekmekle dur derim kendime ....
Boyle alısırsam ıyı olur benim ıcın
Yogurdum bıtti mayalıycam tekrar ınsaAllah ilk iki hafta da 5 kılo yogurt tuketmıstım 4 kılo vermıstım ..tekrar yogurda dönmek ıstıyorum...

Bugün kahvaltı ve Öğlen bir arada oldu benim. 11: 30
Mercimek krebi ( karatay tarifi doyurucu oluyor)
6 zeytin
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Biberiye çayı
1 domates
Afiyet olsun cnm

Ay hasibecigim nasıl sevindim anlatamam. :rolleyes::halay::halay::halay:Benim aklımda niye 70 kalmış ki. Bir daha hafta ici de tartılayım o zaman en azından karıştırmam
Tebrikler kızlar çok güzel sonuclar😁

:KK68:
Bulamiyorum Bulamiyorum canım aksamları hıc ekmek yemiyorum hemen hemen...
Ama sabahları ıyı yorum 3 4 dılım A101 sok da dılım dılım tambugday ekmegı varya ınce ınce onlardan .
Ekmeksiz yapamıyorum ben ...ilerde de en azından uc dört dilim ekmekle dur derim kendime ....
Boyle alısırsam ıyı olur benim ıcın
Yogurdum bıtti mayalıycam tekrar ınsaAllah ilk iki hafta da 5 kılo yogurt tuketmıstım 4 kılo vermıstım ..tekrar yogurda dönmek ıstıyorum...
Evet cnm yogurt cok onemli. Hem tok tutuyor hem probiyitik hemde kilo vermede etkili.
Ben 1 ltlik kavanozlara mayaliyorum. 5 kg aliyorum. Son 1 kavanoz kala yeni sut aliyorum yarimdan biraz fazlasini esimle yiyoruz diger kalaniyla yeni sutu mayaliyorum.
:KK66:

Mercimek krebinin tarifini verirmisin merak ettim
Yarım su bardağı kırmızı mercimek akşamdan suya koyulur.
Suyunu süzdürüp robotta çek içine 1 yumurta, yarım çay bardağı süt, lor yada istediğin bir peynir ,kabartma tozu ekle karıştır tavada krep gibi pişir.
Ben içine ek olarak bol maydanoz, dereotu ve yeşil soğan koydum ekmek yemiyorum bunu yitirince.
Istediğin baharatları ekleyebilirsin.

Yarım su bardağı kırmızı mercimek akşamdan suya koyulur.
Suyunu süzdürüp robotta çek içine 1 yumurta, yarım çay bardağı süt, lor yada istediğin bir peynir ,kabartma tozu ekle karıştır tavada krep gibi pişir.
Ben içine ek olarak bol maydanoz, dereotu ve yeşil soğan koydum ekmek yemiyorum bunu yitirince.
Istediğin baharatları ekleyebilirsin.
Teşekkürler

Canlar menum tamamen degıstı kusura bakmayın esım tavuk ıstedı
Fırında patatesli tavuk yaptım
Ondan yedım bir cay bardgıda ıce tea içtim yanında salata
Bugünlük yemek saatını 5 30 da bıtirdim
Kızlar benim tartı biraz fazla tartıyot yaa komsunun tartısına göre 600 800 gram oynuyor acaba hangımızınkı dogru

Canlar menum tamamen degıstı kusura bakmayın esım tavuk ıstedı
Fırında patatesli tavuk yaptım
Ondan yedım bir cay bardgıda ıce tea içtim yanında salata
Bugünlük yemek saatını 5 30 da bıtirdim
Kızlar benim tartı biraz fazla tartıyot yaa komsunun tartısına göre 600 800 gram oynuyor acaba hangımızınkı dogru
Her tartı aynı olmuyor ilk hangi tartıda başladıysan onunla devam edebilirsin canım.
Benim evde 2 tane tartı var biri dijital diğeri normal baskül digital olan 3 kilodan fazla gösteriyor ben onunla devam ediyorum.

Bugün 2 öğün yaptım
16: 30
1 küçük armut
Yarım çay bardağı süt

18: 30 akşam
2 kaşık kuru fasulye ( sadece taneleri)
1 büyük kâse lahana çorbası
3 kaşık yoğurt

1 litre su içtim (az oldu bugün)

30 dk spor
30 dk daha yapıcam

X