- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Tesekkur ederim cnmMenune bayildimafiyet olsun canim
Her halinle güzelsin canim da zayifken ayrı bir guzelsinZayif hasibe (zayif dedigimde 83-85kilo) ve sisko hasibe (102-105) (evde cekildigim sisko halim yeni. Topigi actigim zaman cekilmistim ileride oncesi sonrasi yapabilmek icin)
Eki Görüntüle 2246883 Eki Görüntüle 2246884 Eki Görüntüle 2246885 Eki Görüntüle 2246886 Eki Görüntüle 2246887
Hepsi ayni hasibe. Kilo ne kadar farkettiriyor degil mi
Evet canim bulgurun ödem yaptigini biliyorum etli bamya yemegim vardi yiyemedim bulantidan canim istemedi,bulgur pilav 4-5 yk kasigi icine yogurt katip öyle yedim yedim amma gec saatti dikkat ederim canim bidaha gec saate koymamaya calisacagim..Benden sana tavsiye bulguru oglen menusunde tercih et aksam yememeye calis cunku bulgur vucutta siskinlik yapiyor gun icerisinde o siskinligini atrsin. Aksam yediginde ertisi gun tartini etkileyebilir hele ki yarin tarti gunuyseaksam corba salata yogurt tercih edebilirdin yemegin yoksa
Tesekkur ederim cnmHer halinle güzelsin canim da zayifken ayrı bir guzelsin
Maşallah her halinde guzelsin ama zayifliyacagiz ins o zaman daha mutlu olacaksin ve hepimiz guzel mutlu hatunlar olacagiz ins..Zayif hasibe (zayif dedigimde 83-85kilo) ve sisko hasibe (102-105) (evde cekildigim sisko halim yeni. Topigi actigim zaman cekilmistim ileride oncesi sonrasi yapabilmek icin)
Eki Görüntüle 2246883 Eki Görüntüle 2246884 Eki Görüntüle 2246885 Eki Görüntüle 2246886 Eki Görüntüle 2246887
Olsun canim verecegiz kurtulacagiz bu kilolardan,yarin guzel eksi goreceksin ins..Ben en son 96.6 kg dum bakalım yarın tartı günümüz kaç oldum merak ediyorum
Insallah cnmMaşallah her halinde guzelsin ama zayifliyacagiz ins o zaman daha mutlu olacaksin ve hepimiz guzel mutlu hatunlar olacagiz ins..
Ben tartıldım oglanı okula yolladımGünaydın arkadaşlar tartı günümüz inşallah yüzümüz güler
Çok güzel canım gidiyor kilolarGecen hafta 65.300
Cuma 65.100
Bugün.64.800
Çok güzel canım gidiyor kilolar
Ölcümlerimi almıştım bacaklarda ve kollarda incelme var göbek ve bel aynı duruyor.Çok güzel canım gidiyor kilolar
Bence faydası olur bölgesel hareketlerin, ben bel fıtığı yüzünden mekik çekemiyorum leslie 5K yapıyorum .Ölcümlerimi almıştım bacaklarda ve kollarda incelme var göbek ve bel aynı duruyor.Mutlu degılım o yuxden spora baslıycam bugün göbek ve sımitler ıcın... bır hafta hıc aksatmadan yapacagım bakalım incelme olacak mı
Olsun ödem bile olsa gitmiş yağda gider mutlaka çok sevindim senin adına.Günaydın arkadaşlar
başlangıç kilom 84.0 (4 gün bitirdim bugün 5. Günüm)
Şimdiki kilom 81.9
Fark 2.1 ödemler gitmiş
Hasibe kesinlikle çok güzelsin ve hepimiz zayıflayıp daha güzel olucaz maşşallahZayif hasibe (zayif dedigimde 83-85kilo) ve sisko hasibe (102-105) (evde cekildigim sisko halim yeni. Topigi actigim zaman cekilmistim ileride oncesi sonrasi yapabilmek icin)
Ölcümlerim 40 bedenle uyumluBence faydası olur bölgesel hareketlerin, ben bel fıtığı yüzünden mekik çekemiyorum leslie 5K yapıyorum .
Cok güzel bir baslangıç 7 li hanelere az kalmış bır bakmıssın 6 lı sayılar gelecekGünaydın arkadaşlar
başlangıç kilom 84.0 (4 gün bitirdim bugün 5. Günüm)
Şimdiki kilom 81.9
Fark 2.1 ödemler gitmiş