107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Gunaydin kizlar
Bende hiç oynama olmamış tartının üstüne çıkınca şok oldum. O kadar da dikkat ettim spor yaptım. Moralim çok bozuldu.
Geçen hafta 70
Bu hafta 70
Canım moralini hiç bozma regl dönemi yakınsa ondan olabilir yada tuzlu bir yiyecek yediysen ödem olabilir vs. ,her hafta kilo verilmiyor bende çok moral bozukluğu yaşadım zor süreç biz devam edelim gidecek bu kilolar başka yolu yok.

Cok güzel bir baslangıç 7 li hanelere az kalmış bır bakmıssın 6 lı sayılar gelecek
Onkadar uzun zamandır 80-83 arası gidiyorum ki artık sıkıldım inşallah inicem doğumda 10 kilo alıp 90 kilo olmuştum doğumdan 2 hafta sonra zaten doğum kiloları gitmişti ama sonra işte 3-4 kilo arası hep değişti

Onkadar uzun zamandır 80-83 arası gidiyorum ki artık sıkıldım inşallah inicem doğumda 10 kilo alıp 90 kilo olmuştum doğumdan 2 hafta sonra zaten doğum kiloları gitmişti ama sonra işte 3-4 kilo arası hep değişti
Vucud alıstıgı kılo da takılıp kalıyormus ama Allah'ın ıznıyle düşecek cok az kaldı ..onlar inatcıysa bızde inatcıyız

Inşallah canim

Hoş geldin canim. Elimizden geldiğince aktif olmaya çalışıyoruz. Güzel topigimiz var vesselam. Nasılda sahiplendim hasibecigim 😄😄

Ben öncesiyle sonrasini moralim bozulsun da yemeyim diye yapiyorum.
Boydan kurtarıyorsun sen demekki resimde 60 larda falan zannettim seni

aaa ben bu mesajını kaçırmışım cnm. şimdi pcden girince farkettim. bana birşey olursa siz çekip çevirirsiniz artık topiği gözüm arkada kalmaz :KK66:

Aaaa senınde topiğin varmış ben şimdi farkettım :KK9:

evet cnm ben de açtım. motivasyonumun kaybolmaması için :KK66:

Gecen hafta 65.300
Cuma 65.100
Bugün.64.800

tebrik ederim cnm :KK9:

Günaydın arkadaşlar
başlangıç kilom 84.0 (4 gün bitirdim bugün 5. Günüm)
Şimdiki kilom 81.9
Fark 2.1 ödemler gitmiş

senin ilk bildirim olduğu için fark yazmıcam. haftaya farkını görürüz imşallah.

Hasibe kesinlikle çok güzelsin ve hepimiz zayıflayıp daha güzel olucaz maşşallah

teşekkür ederim cnm

Ölcümlerim 40 bedenle uyumlu
Bel 78
Kalça 98

ben bu sefer ölçü almadım unuttumaçıkçası. bir ara alayımda not edeyim bari :KK66:

Gunaydin kizlar
Bende hiç oynama olmamış tartının üstüne çıkınca şok oldum. O kadar da dikkat ettim spor yaptım. Moralim çok bozuldu.
Geçen hafta 70
Bu hafta 70

ben seni geçen hafta 71.0 diye not etmişim :KK64:

Günaydın kızlar
Geçen haftaki kilom 71.7
Bu haftaki kilom 71.0 :halay::halay::halay:

Artı görmedim ya tartıda nasıl mutluyum nasıl kanat takip uçacağım birazdan:KK55:😄😄

bak yanlış hatırlamışsın -1.0 sın gözün aydın :KK48:

Canım moralini hiç bozma regl dönemi yakınsa ondan olabilir yada tuzlu bir yiyecek yediysen ödem olabilir vs. ,her hafta kilo verilmiyor bende çok moral bozukluğu yaşadım zor süreç biz devam edelim gidecek bu kilolar başka yolu yok.

evet cnm şu an tam benim yaşadığım durum. vücut direnç gösteriyor senelerdir bu kilodaydım.

Geçen hafta = 97,4
Bu hafta = 96

Bende 70 olmak istiyorum yani yolum çok uzun.

bu yüzden burdayız

ben resmen takıldım 70 şim başladığımdan bu yana hemen hemen 1 ay oldu 7 kilo verdim ama artık tartı hiç oynamıyor anlamadım
1 ayda 7 kilo çok güzel ,vücut kendini toparlıyordur şimdi sen devam et bak nasıl gidecek yine kilolar.

sabah 2 yumurta 2 dilim ekmek biraz peynir yedim dün biraz kaçırmış olabilirim öğlende nohut ve pilav yicem akşam yoğurt ve salata var vücudum çok dirençli spor yapmaya vaktim yok spora 2 ay sonra başlayabilirim hizmetiçi kursum 2 ay sonra bitiyor çünki bari 70 i karuyabilmeye çalışıcam bu aralar çok korkuyorum verdiklerimide alırım diye

ben resmen takıldım 70 şim başladığımdan bu yana hemen hemen 1 ay oldu 7 kilo verdim ama artık tartı hiç oynamıyor anlamadım
sabah 2 yumurta 2 dilim ekmek biraz peynir yedim dün biraz kaçırmış olabilirim öğlende nohut ve pilav yicem akşam yoğurt ve salata var vücudum çok dirençli spor yapmaya vaktim yok spora 2 ay sonra başlayabilirim hizmetiçi kursum 2 ay sonra bitiyor çünki bari 70 i karuyabilmeye çalışıcam bu aralar çok korkuyorum verdiklerimide alırım diye
sakın vazgeçme cnm vücüdunun direncini kıracaksın zamanla ve kilolar tekrar gitmeye başlayacak. duraksama dönemindesin bence bu dönemde pilav tercih etme. nohut zaten şişirecek seni bir de pilav yersen daha çok şişersin bu da moralini bozar. nohutun yanına salata ve yoğurt ekleyebilirsin. salata yapamıcaksan nohut porsiyonuunu birazcık arttır ve yanında 1 kase yoğurt ye. nasıl doyduğuna şaşıracaksın.

M melikee77 profiline baktığımda en son salı günü girdiğin görülüyordu. eğer imkanın varsa biraz daha aktif bir şekilde menü paylaşırsan daha etkili olur. en azından bir yerde hata yapıyorsan düzeltme şansımız olur. :KK66:

X