- 24 Nisan 2010
- 4.150
- 5.729
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Gitmiyor sanki hiçZayıflarız gider inşallah.
Hemen belli olmuyor zaman gerekiyor üzme kendini canım.Gitmiyor sanki hiç
İnşaAllah basladıgımız yerden cok ıyı bir yerdeyız suan .. gecen Komsum gordu sana ne olmıs dedi daha ne kadar zayıflıycan diye sordu ama korse vardı uzerımdeHemen belli olmuyor zaman gerekiyor üzme kendini canım.
Ne güzel dışarıdan da farkediliyor işte, yemeye devam etseydik kilo almış olacaktık şimdi bir amacımız var kolay olmayacak ama burada paylaşıp destek vereceğiz birbirimize.İnşaAllah basladıgımız yerden cok ıyı bir yerdeyız suan .. gecen Komsum gordu sana ne olmıs dedi daha ne kadar zayıflıycan diye sordu ama korse vardı uzerımdeama bu benı mutlu ediyor yol katettıgımı gösteriyor ve daha da katedecegime dair inancımı artırıyor...
İstersek basarabılırız zaten bu yol öyle bır yol..nefisle mücadele kendinle mücadele...
Hoşbulduk yaparım tabiiBende esimle ilk tanistigimda 79 kiloydum kendimi obez goruyordum sonra diyet ve sporla 72ye dusmustum fistik gibi olmustum simdi 79 olsam bayram ederim
Afiyet olsun cnm. Bende simdi yicem biraz gece kaldi.
Sana da afiyet olsun cnm
Hosgeldin cnm elinden geldigince menulerini duygu ve dusuncelerini paylas insallah hep beraber zayiflariz. Yarin tarti gunumuz. Ilk bildirimin olacagi icin
Baslangic kilom:
Bugunku kilom:
Seklinde bildirim yaparsin listeye dahil ederim
Hem lezzetli hem az kalorili afiyet olsun canımAksam yemegim: mantar, kapya biber, arpacik sogan, brokoli, zeytinyag, nane, kekik, kimyon, karabiber harmanladim kiremite koyup firina attim yanina 1 kase yogurt
Eki Görüntüle 2246817
Güzel gözüküyor iştah açıcıAksam yemegim: mantar, kapya biber, arpacik sogan, brokoli, zeytinyag, nane, kekik, kimyon, karabiber harmanladim kiremite koyup firina attim yanina 1 kase yogurt
Eki Görüntüle 2246817
Tesekkur ederim hafif ama yigurtla yiyince dogurucu tavsiye ederim. Aslinda normal kasemle kogurt yerdim ama sadece mayaliyacak kadar yogurdum kaldiHem lezzetli hem az kalorili afiyet olsun canım
Bir o kadar da doyurucu. Saglikli yemekler kotu lezzetsiz olmak zorunda degil. Iste kanitiGüzel gözüküyor iştah açıcı
Canım bende emzırıyorum ..emzırırken daha rahat kılı verılıyor buna sende sahıt olacaksın...bende sabah 2 yumurta ile omlet, 3 tam ceviz, 6-7 tane zeytin yedim
ara 2 hurma, 2 kayısı
öğlen zeytinyağlı taze fasulye ve yarıma yakın haşlanmış tavuk (yarısını bebeğime verdim) ve 1 kase yoğurt
ara 10 adet fındık
akşam fırında tavuk baget ve kanat 1 er adet ve bol marul salata ve ayran
emzirdiğim için enerjim çok düşüyor ara öğün yapmazsam çok acıkıyorum
Afiyet olsun cnm gayet guzelbende sabah 2 yumurta ile omlet, 3 tam ceviz, 6-7 tane zeytin yedim
ara 2 hurma, 2 kayısı
öğlen zeytinyağlı taze fasulye ve yarıma yakın haşlanmış tavuk (yarısını bebeğime verdim) ve 1 kase yoğurt
ara 10 adet fındık
Inşallah canimİnşallah tartı yarın müjdeli haberler verir hepimize
Hoş geldin canim. Elimizden geldiğince aktif olmaya çalışıyoruz. Güzel topigimiz var vesselam. Nasılda sahiplendim hasibecigimMrb kızlar bende yeni katılıyorum aranıza bugün oturdum bütün yazdıklarınızı okudum. 32 yaşındayım neredeyse 11 aylık olucak bir kızım var boyum 160, kilo şuan 82.4 hedef inşallah şimdilik 65 sonra 58 filan süper olur. Aslında 3 gündür filan dikkat ediyorum inşallah sizlerle beraber zayıf gireriz bu yaza
Ben öncesiyle sonrasini moralim bozulsun da yemeyim diye yapiyorum.Dugun resmimi koydum ya orada 83 kiloydum simdiki halimden yaklasik 15 kg azdim. Simdide guzeliz ama zayiflayimca daha da guzel olcaz insallah. Aksam bulabilirsem zayif oldugum bir zamanla simdiki zamanin resmini paylasayim. Gerci o zamanlar 7-8 yas daha kucuktum
Gayet güzel bir menü olmuş canım.bende sabah 2 yumurta ile omlet, 3 tam ceviz, 6-7 tane zeytin yedim
ara 2 hurma, 2 kayısı
ara 10 adet fındık
Afiyet olsun canım.Slm kizlar bugun alisverise pazara gittim 2,5 saat yurudum gezdik diyet icin alis veris yaptim ama fiyartlar cok pahalıydı Allah yardimcimiz olsun..
Bugün ku menuyu yaziyim yarin daha duzene girdirecegim..
Bugun pazar gec kahvalti oldu
10:15 iki kuru kayisi folikasit
11:00 ev yapimi yagsiz sucuk,melemen yumurtasiz,az peynir, 1yk pekmez, iki dilim tam bugday ekmek
Ara kiraz sapi,misir püskülü,yeşil cay karisim çay..
Ara elma
Aksam alisverise gittigimizden gec kaldik malesef 20:00
Bulgur pilav yogurt salata,sekersiz kayisi hosaf(bir kepce)
3-3,5lt su
Simdi sekersiz cay icecegim muhtemelen bir bardaktir
Aynen zayiflayinca bende kiyafetler alacagim suan giyecek birseyim yok dogru durust bir yedi sekiz kilo vereyim birseyler alacagim bu kiloda biirsey almak istemiyorum kiyafetim var kilo aldığım icin olmuyor,kilo her yonden basa belaBende hep yaşıtlarımdan büyük görünüyorum kilo yüzünden çok üzüyor bu durum beni.
Benden yaşca büyük arkadaşlar var ama çok zayıf ve çok güzel giyiniyorlar nasıl imreniyorum, inşallah bende istediğim gibi giyinirim bu yaz olmaz herhalde kışın olur ama.
Evet canım gerçekten onca yükü taşımayalım artık atalım gitsin.Aynen zayiflayinca bende kiyafetler alacagim suan giyecek birseyim yok dogru durust bir yedi sekiz kilo vereyim birseyler alacagim bu kiloda biirsey almak istemiyorum kiyafetim var kilo aldığım icin olmuyor,kilo her yonden basa bela
Slm kizlar bugun alisverise pazara gittim 2,5 saat yurudum gezdik diyet icin alis veris yaptim ama fiyartlar cok pahalıydı Allah yardimcimiz olsun..
Bugün ku menuyu yaziyim yarin daha duzene girdirecegim..
Bugun pazar gec kahvalti oldu
10:15 iki kuru kayisi folikasit
11:00 ev yapimi yagsiz sucuk,melemen yumurtasiz,az peynir, 1yk pekmez, iki dilim tam bugday ekmek
Ara kiraz sapi,misir püskülü,yeşil cay karisim çay..
Ara elma
Aksam alisverise gittigimizden gec kaldik malesef 20:00
Bulgur pilav yogurt salata,sekersiz kayisi hosaf(bir kepce)
3-3,5lt su
Simdi sekersiz cay icecegim muhtemelen bir bardaktir