107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Bugünkü menüm
08 :30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 küçük tel peynir
1 küçük dilim b. peynir

Öğlen
4 kaşık yoğurt
3 kaşık yeşil mercimek

Ara
1 ceviz
1 kuru erik
1 hurma

Akşam
Lahana çorbası
1 domates
3 kaşık yoğurt

İnşallah tartı yarın müjdeli haberler verir hepimize
Kendımı tutabılırsem tartıda cok olmasa da eksı gorecegım suan kı gıdısatım onu gösteriyor....su ıcmeye devamm.bırde songunlerde sunu düsünüyorum tartı 64 olsa ne olur benim ıcın aynadakı göruntu onemlı o yüzden gobek ve sımitler cok canımı sıkıyor..onlara yonnelık bırseyler yapacagım bu hafta ınsaAllah..tartıda da ayna da da yuzumüz gülsün..

Menü cok güzel.. bir hafta boyunca hıc tartılmadınnmı bende kendime söz veriyorum ama bir turlu tutamıyorum..pazartesi ve cumalar ı tartılmalıyım sadece ama deli. Gibi tartılıyorum sureklı ...

Mrb kızlar bende yeni katılıyorum aranıza bugün oturdum bütün yazdıklarınızı okudum. 32 yaşındayım neredeyse 11 aylık olucak bir kızım var boyum 160, kilo şuan 82.4 hedef inşallah şimdilik 65 sonra 58 filan süper olur. Aslında 3 gündür filan dikkat ediyorum inşallah sizlerle beraber zayıf gireriz bu yaza

Menü cok güzel.. bir hafta boyunca hıc tartılmadınnmı bende kendime söz veriyorum ama bir turlu tutamıyorum..pazartesi ve cumalar ı tartılmalıyım sadece ama deli. Gibi tartılıyorum sureklı ...
Tartıldım canım bende tartılmayacağım diyorum ama duramıyorum.
Cuma zayıflama grubunda da haftada iki kere tartılıyoruz. Cuma ve pazartesi haftasonu kaçamak olmasın diye.

Hoşgeldin canım çok güzel olur birlikte daha kolay geçiyor kilo verme süreci.

Bende esimle ilk tanistigimda 79 kiloydum kendimi obez goruyordum sonra diyet ve sporla 72ye dusmustum fistik gibi olmustum simdi 79 olsam bayram ederim

Brokoli den vazgectım ıkı tabak yogurt corbası ıctım bugün ki yeme faslını kapattım yarın bakalım tartı ne dıycek ....

Afiyet olsun cnm. Bende simdi yicem biraz gece kaldi.

Afiyet olsun canim yeni içtim ben de

Sana da afiyet olsun cnm

Hosgeldin cnm elinden geldigince menulerini duygu ve dusuncelerini paylas insallah hep beraber zayiflariz. Yarin tarti gunumuz. Ilk bildirimin olacagi icin
Baslangic kilom:
Bugunku kilom:
Seklinde bildirim yaparsin listeye dahil ederim

Ne güzel hepımızde hemen hemen aynı yas grubunda sayılırız ...tabiki verecegız cok güzel olacağız zaten guzeliz daha güzel olacağız inşaAllah ...
Dugun resmimi koydum ya orada 83 kiloydum simdiki halimden yaklasik 15 kg azdim. Simdide guzeliz ama zayiflayimca daha da guzel olcaz insallah. Aksam bulabilirsem zayif oldugum bir zamanla simdiki zamanin resmini paylasayim. Gerci o zamanlar 7-8 yas daha kucuktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…