- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Kendımı tutabılırsem tartıda cok olmasa da eksı gorecegım suan kı gıdısatım onu gösteriyor....su ıcmeye devamm.bırde songunlerde sunu düsünüyorum tartı 64 olsa ne olur benim ıcın aynadakı göruntu onemlı o yüzden gobek ve sımitler cok canımı sıkıyor..onlara yonnelık bırseyler yapacagım bu hafta ınsaAllah..tartıda da ayna da da yuzumüz gülsün..İnşallah tartı yarın müjdeli haberler verir hepimize
Menü cok güzel.. bir hafta boyunca hıc tartılmadınnmı bende kendime söz veriyorum ama bir turlu tutamıyorum..pazartesi ve cumalar ı tartılmalıyım sadece ama deli. Gibi tartılıyorum sureklı ...Bugünkü menüm
08 :30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 küçük tel peynir
1 küçük dilim b. peynir
Öğlen
4 kaşık yoğurt
3 kaşık yeşil mercimek
Ara
1 ceviz
1 kuru erik
1 hurma
Akşam
Lahana çorbası
1 domates
3 kaşık yoğurt
Tartıldım canım bende tartılmayacağım diyorum ama duramıyorum.Menü cok güzel.. bir hafta boyunca hıc tartılmadınnmı bende kendime söz veriyorum ama bir turlu tutamıyorum..pazartesi ve cumalar ı tartılmalıyım sadece ama deli. Gibi tartılıyorum sureklı ...
Hoşgeldin canım çok güzel olur birlikte daha kolay geçiyor kilo verme süreci.Mrb kızlar bende yeni katılıyorum aranıza bugün oturdum bütün yazdıklarınızı okudum. 32 yaşındayım neredeyse 11 aylık olucak bir kızım var boyum 160, kilo şuan 82.4 hedef inşallah şimdilik 65 sonra 58 filan süper olur. Aslında 3 gündür filan dikkat ediyorum inşallah sizlerle beraber zayıf gireriz bu yaza
Hoşbuldum inşallah bu sefer başarabilirimHoşgeldin canım çok güzel olur birlikte daha kolay geçiyor kilo verme süreci.
Afiyet olsun canım,gayet güzel olmuş.Ara : 1 portakal
2 ceviz
Öğle: 1 kase yoğurt
1 kase kuru fasulye
Ara : 1 elma , 1 kupa sütlü kahve
Yeter ki iste başarırsın mutlaka. Ben 2 yıl önce 20 kilo verdim ama geri aldım şimdi yeniden başladım kararlıyım gidecek kilolar.Hoşbuldum inşallah bu sefer başarabilirim
Bende 53 kıloydum evlendıgımde
Ilk oglandn sonra 63
İkıncı oglandn sonra 65 66
Sonra dıyetle 57 58 kadar dustum
62 63 le sabıtledim kılomu ama
Sonra 70 kılo olmusum anlamadım
3 dogumdn sonra 68 69 kıloyduö
Diyete başlamadan oncede 72 73 kıloydum.
Bir zamanlar 61 62 kıloyken ay cok sısmanım zayıflamam lazım diyordum sımdı o kıloya gelsem bayram edecegım öyle bir sistem işte bu kılo işi hepımiz verecegız Allah'ın ıznıyle .düşe Kalka verecegız..
Brokoli den vazgectım ıkı tabak yogurt corbası ıctım bugün ki yeme faslını kapattım yarın bakalım tartı ne dıycek ....
Afiyet olsun canim yeni içtim ben de
Mrb kızlar bende yeni katılıyorum aranıza bugün oturdum bütün yazdıklarınızı okudum. 32 yaşındayım neredeyse 11 aylık olucak bir kızım var boyum 160, kilo şuan 82.4 hedef inşallah şimdilik 65 sonra 58 filan süper olur. Aslında 3 gündür filan dikkat ediyorum inşallah sizlerle beraber zayıf gireriz bu yaza
Dugun resmimi koydum ya orada 83 kiloydum simdiki halimden yaklasik 15 kg azdim. Simdide guzeliz ama zayiflayimca daha da guzel olcaz insallah. Aksam bulabilirsem zayif oldugum bir zamanla simdiki zamanin resmini paylasayim. Gerci o zamanlar 7-8 yas daha kucuktumNe güzel hepımızde hemen hemen aynı yas grubunda sayılırız ...tabiki verecegız cok güzel olacağız zaten guzeliz daha güzel olacağız inşaAllah ...
83 göstermiyorsun daha zayıf duruyorsun canım.Dugun resmimi koydum ya orada 83 kiloydum simdiki halimden yaklasik 15 kg azdim
Gelinlik kabarik ya basen ve kalcayi kapatiyordu83 göstermiyorsun daha zayıf duruyorsun canım.
Bende basen yok bendede olsa,Gelinlik kabarik ya basen ve kalcayi kapatiyordu
Kesinlikle katılıyorum basen dekı kılo elbise gıy etek gıy kapanıyor bir sekılde göbek ve sımitler kabus gibi...Bende basen yok bendede olsa,
giydiklerin daha güzel duruyor üzerinde.
Göbek varya çok sinir bozucu.
Benim agzımdan aldın boyun kac hasıbecıgım cıdden zayıf duruyorsun 83 hıc göstermıyor sun83 göstermiyorsun daha zayıf duruyorsun canım.
Zayıflarız gider inşallah.Kesinlikle katılıyorum basen dekı kılo elbise gıy etek gıy kapanıyor bir sekılde göbek ve sımitler kabus gibi...