107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Bu aralar hasta cok emzırıyorum galiba ondan yemek ıstegım arttı haklısın

Y Yeni ben lazim kakaolu muz benim favorim cnm oneririm

Hosgeldin cnm aramiza
Yasin kac boyun kac kilon kac neler yaparsin daha once kilo verme deneyimin oldu mu nasil bir yontem izliyorsun vs vs bahseder misin kendinden
Hos buldum,boyum 1,52 kilom malesef 84 de gitsin,daha once cuma zayiflama yarismasinda katildim,89 kilodan 74 kg düşmüştum,ben 15yillik evliyim cocugum yok,iki melek koruyucu annesiyim kilolarimi hep tup bebek tedaviden aldim, simdi bugun negatif sonuc aldim regl oldum,simdi tekrar kilo verip tedavi olcam kafamdan bir sure atmak istiyorum zira 6 aydir tedavi gordum psikolojim yiprandi..simdi kendimi hic begenmiyorum 74 de bile cok iyiydim ama ins hedef 70..
Sağlık yasam diyetisyene gittim tecrübem var,az cok karatayda yapiyordum simdi tecrubeleri birlestirerek diyet yapacagim saglikli beslenerek cunku yumurtam yok onun icin iyi beslenmem sart..

Gecmis olsun cnm. Insallah tez zamanda fazlaliklarindan kurtulup basarili bir tedavi sureci gecirirsin ve melegine kavusursun. Bizimle birlikte devam etmek istersen gunluk menulerini yazarsin beraber yorumlariz. Burada birbirimizi motive etmek icin toplandik. Psikolojik olarakta kendimizi rahatlatiyoruz ara sira icimzi dokuyoruz. Eger listemize dahil olmak istersen pazartesj gunu kilo bildirimi yaparsin. Sen bu hafta basladigin icin gecen haftaki kilonu yazmazsin. Baslangic kilonu yazarsin ve pazartesj gunku kilonu yazarsin.
Tekrar aramiza hosgeldin

Sporu yarıda kesmek zorunda kaldım dikişlerim acımaya başladı çok yuklendim galiba

Eklentiler

• 20190316_231923.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 30
Tamam canim pazartesi kg bildiririm.tekrar hosbuldum :)

Gunayyddiiinnnn
Bugun kendimi cok enerjik hissediyorum hava guzel ondan herhalde.
Bugun oruc tutmadim esim evde beraber yer iceriz diye

Sabah kahvaltim: 1.5 yumurta ve yesil soganli omlet (3yumurtayla yapip esimle paylastik) 2 yk lor, 7 zeytin, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu

Pinterest te dolasirken bakın neler gördüm buraya koyayım da hafta sonu kaçamaklarına engel olur belki

Eklentiler

• 8d91f7c7810b639c0b7ee6cd2a196ca6.jpg
    143 KB · Görüntüleme: 40
  • d1e7b6ba8c8cd697adbca437e09e390d.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 36
  • 3068b6b0d56ab2c31916548d16c3dff3.jpg
    114,4 KB · Görüntüleme: 36
Bugün benim nedense çok uykum var, sabah 07' de kalktım kahvaltı hazırladım oğlum dershaneye gitti bende saat 09' da geri yattım 2 saat uyumuşum kendimi kötü hissediyorum, sanki kaçamak yapmışım gibi

Pinterest te dolasirken bakın neler gördüm buraya koyayım da hafta sonu kaçamaklarına engel olur belki

Biz neden boyle basaramayalim ki

Bugün benim nedense çok uykum var, sabah 07' de kalktım kahvaltı hazırladım oğlum dershaneye gitti bende saat 09' da geri yattım 2 saat uyumuşum kendimi kötü hissediyorum, sanki kaçamak yapmışım gibi

Meryemde saat 4-6 arasi ayaktaydi saat 5.40ta esim uyandi sen yat ben uyutayim dedi uyuttu o da yatti sonra 8de kalkmis esim alip iceri gelmis bende 8.30da kaltim

Uyumak kacamak yapmak olmaz ki neden boyle dusunuyorsun

Ne bileyim canım herşey düzenli olunca kendimi huzurlu hissediyorum, tabi herzaman olmuyor işte.

Bence basarili olmaya calis yrn tarti gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…