- 24 Nisan 2010
- 4.150
- 5.729
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Bu aralar hasta cok emzırıyorum galiba ondan yemek ıstegım arttı haklısınÇaresini bulursan bana da söyle. Benim ufaklık iligimi kemiğini kuruttu. Emzirdikten sonra canim nasıl tatlı istiyor anlatamam. Sabah büyüğü banyo yaptırırken elim ayağım titredi sekerim düştü galiba. Öğleye kadar dayanabildim ancak. ara öğünde kuru üzüm aradım bulamadım bitmiş. bizim buralarda pekmezden cevizli sucuk yaparlar ondan yedim bi tane gözümün onu aydınlandı resmen
Hoş geldin canim.
Aslinda yogurdu karnibaharla yerim diye koymustum bilincli olarak yapmadim. Ogrendigimiz iyi olduAllah kabul etsin, meyvenin yanında yoğurt var kan şekerini hızlı yükseltmez ( diyetisyen söylemişti) gayet güzel menü.
Gecmis olsun cnmBu aralar hasta cok emzırıyorum galiba ondan yemek ıstegım arttı haklısın
Hos buldum,boyum 1,52 kilom malesef 84 de gitsin,daha once cuma zayiflama yarismasinda katildim,89 kilodan 74 kg düşmüştum,ben 15yillik evliyim cocugum yok,iki melek koruyucu annesiyim kilolarimi hep tup bebek tedaviden aldim, simdi bugun negatif sonuc aldim regl oldum,simdi tekrar kilo verip tedavi olcam kafamdan bir sure atmak istiyorum zira 6 aydir tedavi gordum psikolojim yiprandi..simdi kendimi hic begenmiyorum 74 de bile cok iyiydim ama ins hedef 70..Y Yeni ben lazim kakaolu muz benim favorim cnm oneririm
Hosgeldin cnm aramiza
Yasin kac boyun kac kilon kac neler yaparsin daha once kilo verme deneyimin oldu mu nasil bir yontem izliyorsun vs vs bahseder misin kendinden
Gecmis olsun cnm. Insallah tez zamanda fazlaliklarindan kurtulup basarili bir tedavi sureci gecirirsin ve melegine kavusursun. Bizimle birlikte devam etmek istersen gunluk menulerini yazarsin beraber yorumlariz. Burada birbirimizi motive etmek icin toplandik. Psikolojik olarakta kendimizi rahatlatiyoruz ara sira icimzi dokuyoruz. Eger listemize dahil olmak istersen pazartesj gunu kilo bildirimi yaparsin. Sen bu hafta basladigin icin gecen haftaki kilonu yazmazsin. Baslangic kilonu yazarsin ve pazartesj gunku kilonu yazarsin.Hos buldum,boyum 1,52 kilom malesef 84 de gitsin,daha once cuma zayiflama yarismasinda katildim,89 kilodan 74 kg düşmüştum,ben 15yillik evliyim cocugum yok,iki melek koruyucu annesiyim kilolarimi hep tup bebek tedaviden aldim, simdi bugun negatif sonuc aldim regl oldum,simdi tekrar kilo verip tedavi olcam kafamdan bir sure atmak istiyorum zira 6 aydir tedavi gordum psikolojim yiprandi..simdi kendimi hic begenmiyorum 74 de bile cok iyiydim ama ins hedef 70..
Sağlık yasam diyetisyene gittim tecrübem var,az cok karatayda yapiyordum simdi tecrubeleri birlestirerek diyet yapacagim saglikli beslenerek cunku yumurtam yok onun icin iyi beslenmem sart..
Allah kabul etsin canim.Slm kizlar
Bir yandan iftar yapip bir yandan sizi okuyordum
Girmisken menude vereyim
Kiymali karnibahar, yogurt ve yesil elma(ne alaka demeyin bugun cnm cektiara ogune koymak istemedim gec olur diye)
Eki Görüntüle 2246528
Tamam canim pazartesi kg bildiririm.tekrar hosbuldum :)
Gecmis olsun cnm. Insallah tez zamanda fazlaliklarindan kurtulup basarili bir tedavi sureci gecirirsin ve melegine kavusursun. Bizimle birlikte devam etmek istersen gunluk menulerini yazarsin beraber yorumlariz. Burada birbirimizi motive etmek icin toplandik. Psikolojik olarakta kendimizi rahatlatiyoruz ara sira icimzi dokuyoruz. Eger listemize dahil olmak istersen pazartesj gunu kilo bildirimi yaparsin. Sen bu hafta basladigin icin gecen haftaki kilonu yazmazsin. Baslangic kilonu yazarsin ve pazartesj gunku kilonu yazarsin.
Tekrar aramiza hosgeldin
Allah kabul etsin canim.
Sporu yarıda kesmek zorunda kaldım dikişlerim acımaya başladı çok yuklendim galiba
Günaydın kızlar
Sabah 2 yemek kaşığı ev yapımı lor
7 zeytin
1 yumurta
2 dilim ev yapımı sucuk
Sondaki kadın gençleşmiş resmen,ama ben uyudum kaçamak yapmış oldum zaten.Pinterest te dolasirken bakın neler gördüm buraya koyayım da hafta sonu kaçamaklarına engel olur belki
Pinterest te dolasirken bakın neler gördüm buraya koyayım da hafta sonu kaçamaklarına engel olur belki
Bugün benim nedense çok uykum var, sabah 07' de kalktım kahvaltı hazırladım oğlum dershaneye gitti bende saat 09' da geri yattım 2 saat uyumuşum kendimi kötü hissediyorum, sanki kaçamak yapmışım gibi
Ne bileyim canım herşey düzenli olunca kendimi huzurlu hissediyorum, tabi herzaman olmuyor işte.Biz neden boyle basaramayalim ki
Meryemde saat 4-6 arasi ayaktaydi saat 5.40ta esim uyandi sen yat ben uyutayim dedi uyuttu o da yatti sonra 8de kalkmis esim alip iceri gelmis bende 8.30da kaltim
Uyumak kacamak yapmak olmaz ki neden boyle dusunuyorsun
Bence basarili olmaya calis yrn tarti gunuIkı haftadır hastalıklarla ugrasıyorum galiba cok uzdu bu benı.. dıyetı vurdum yere dun dıyetı unuttum.. bugün tekrardan diyete basladım cok hfıf bir kahvaltı yaptım ...aksama kadar detoks gıbı grcırmeyı düsünüyorum acaba basarılı olacak mıyım ...ınsAllah olurum..ç
Hasıbecim işin ilginç tarafı artı gormuyorum tartıda cok sasırıyorumBence basarili olmaya calis yrn tarti gunu
Olsun arti gormuyorum diye birakma sonra birden artinin alasiyla karsilasirsin neye ugradigini sasirirsin daha onceki tecrubelerimle sabit malesefHasıbecim işin ilginç tarafı artı gormuyorum tartıda cok sasırıyorum