107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Olsun arti gormuyorum diye birakma sonra birden artinin alasiyla karsilasirsin neye ugradigini sasirirsin daha onceki tecrubelerimle sabit malesef :KK66:
Yok yok haklısın canım mesela bugün bol suyla basladım limonlu cık cay ıctım sekersız
Kahvaltıda
Ikı dılım ekmek
Maydanoz peynir ve ıkı tane zeytin yedım
Elmayla devam ediyorum
Aksama sadece brokoli haslayıp yogurtlayıp yıyecegım
Simdı kalkıyorum naneli limonlu detoks suyu hazırlıyorum onu bıtırıyorum.
Bir bucuk aydır emek veriyorum yolun yarısını tamamlamısım dıger yarısı kalmıs pes edermıyım..
Kendi emegıme haksızlık..
Nefsim zorluyor ama pes etmek yok daha yolumuz var vazgeçmek yok ..

Yok yok haklısın canım mesela bugün bol suyla basladım limonlu cık cay ıctım sekersız
Kahvaltıda
Ikı dılım ekmek
Maydanoz peynir ve ıkı tane zeytin yedım
Elmayla devam ediyorum
Aksama sadece brokoli haslayıp yogurtlayıp yıyecegım
Simdı kalkıyorum naneli limonlu detoks suyu hazırlıyorum onu bıtırıyorum.
Bir bucuk aydır emek veriyorum yolun yarısını tamamlamısım dıger yarısı kalmıs pes edermıyım..
Kendi emegıme haksızlık..
Nefsim zorluyor ama pes etmek yok daha yolumuz var vazgeçmek yok ..
Bence aksama sadece brokoli ve yigurt az 1 kasede corba ekle. Az yersen doymazsin ve cabuk bikarsin diyetinden bu da saglikli beslenme olmaz. Eger gercekten saglikli beslenebilirsek sikilmayiz bunalmayiz. Karnini doyur ama saglikli olarak doyur. Kilo vermen durdugu zaman porsiyonlarinda azaltmaya gidebilirsin. Benim ilk sayfalarda paylastigim menu resimlerine baktin mi tabaklarim ne kadar dolu. Once gozumu doyuruyorum sonra midemi. Yaklasik 10 kilom bu sekilde gitti. Daha sonra zaten istemsizce porsiyon kucultmeye gidiyorsun simdi eskisi gibi salata tabagimi doldurdugumda bitirmeden doyuyorum.

Ogle yemegi kiymali karnibahar ve yogurt. Cok sukur bitti sonunda yemek :KK48: emine kahvaltida 3 cerry domatesini yememis bir de onlari yedim.
Screenshot_2019-03-17-14-49-52.png

Bence aksama sadece brokoli ve yigurt az 1 kasede corba ekle. Az yersen doymazsin ve cabuk bikarsin diyetinden bu da saglikli beslenme olmaz. Eger gercekten saglikli beslenebilirsek sikilmayiz bunalmayiz. Karnini doyur ama saglikli olarak doyur. Kilo vermen durdugu zaman porsiyonlarinda azaltmaya gidebilirsin. Benim ilk sayfalarda paylastigim menu resimlerine baktin mi tabaklarim ne kadar dolu. Once gozumu doyuruyorum sonra midemi. Yaklasik 10 kilom bu sekilde gitti. Daha sonra zaten istemsizce porsiyon kucultmeye gidiyorsun simdi eskisi gibi salata tabagimi doldurdugumda bitirmeden doyuyorum.
Bence de canım çok haklısın... bi de bende çok işe yarayan diyet protein diyetidir.. herkesin metabolizması farklı tabikisi de ama ben istediğim kiloya indiğimde bile hafta da 2 gün sadece protein yapacağım güzel işe yarıyor

Ikı haftadır hastalıklarla ugrasıyorum galiba cok uzdu bu benı.. dıyetı vurdum yere dun dıyetı unuttum.. bugün tekrardan diyete basladım cok hfıf bir kahvaltı yaptım ...aksama kadar detoks gıbı grcırmeyı düsünüyorum acaba basarılı olacak mıyım ...ınsAllah olurum..ç
Olsun canım diyet değil sağlıklı beslenme diye düşün, bu hafta olmazsa haftaya olur.

Tesekkur ederim cnm.

Gideyimde aksama hazirlik yapayim. Mantar var kararmadan onlari yapayim dedim firin mi yapsam sote mi yapsam karar veremedim. Emine mantar yemez sordum ne istiyorsun diye patates yemegi istiyormus onada patates yemegi yapcam.
Canım fırında yap o zaman karışık çocuklara patates verirsin sen de mantarlarından yersin

Bizim buranın pazarı vardı pazara gidip bol yeşillik aldım ,arkadaşlar maydanoz çok güzel ödem attırıyor bana ama maydanozu tek başına yiyemiyorum lor peyniri veya başka yiyeceklerin içine bol bol koyup yiyorum.

Allah razi olsun cnm

Menun cok guzel tebrik ederim

Afiyet olsun cnm
Sağol canim
Bugün benim nedense çok uykum var, sabah 07' de kalktım kahvaltı hazırladım oğlum dershaneye gitti bende saat 09' da geri yattım 2 saat uyumuşum kendimi kötü hissediyorum, sanki kaçamak yapmışım gibi 🙄
Uyku kaçamak değildir bence canim. Ben uyuyacak vakit bulsam hiç bu yönünü düşünmez hemen uyurum😂😂
Sondaki kadın gençleşmiş resmen,ama ben uyudum kaçamak yapmış oldum zaten. 😔😔😔
Kilo insanı yaşlı gösteriyor. Geçenlerde büyük kızım düğün fotoğraflarımızı gördü o zaman 58 kiloyum tabi. Dediği suydu: ay anne sana ne olmus böyle ne hale gelmişsin dedi. Çok uzuldum. Sonra Kırdığı potun farkına varıp anne sen her halinle güzelsin dedi ama is işten geçti. Aradan 10 yıl geçmiş eski güzelliği kalmıyor insanın ama kilo da ayrı bi yıpratıyor. Cok kızıyorum kendime. Kendimi bu kadar hor kullandım diye😩😩
Ikı haftadır hastalıklarla ugrasıyorum galiba cok uzdu bu benı.. dıyetı vurdum yere dun dıyetı unuttum.. bugün tekrardan diyete basladım cok hfıf bir kahvaltı yaptım ...aksama kadar detoks gıbı grcırmeyı düsünüyorum acaba basarılı olacak mıyım ...ınsAllah olurum..ç
Geçmiş olsun canim oluyor öyle arada önemli olan toparlayabilmek.
Olsun arti gormuyorum diye birakma sonra birden artinin alasiyla karsilasirsin neye ugradigini sasirirsin daha onceki tecrubelerimle sabit malesef :KK66:
Hani olur ya bir sabah kalkarsın tartı tavan yapmış bir gecede almış gibi olursun o kiloyu😂😂
Ogle yemegi kiymali karnibahar ve yogurt. Cok sukur bitti sonunda yemek :KK48: emine kahvaltida 3 cerry domatesini yememis bir de onlari yedim.
Eki Görüntüle 2246746
Benim kereviz yemeğine dönmüş kimse tadına bakmadı. Dökmeye kıyamadım iki gün yedim bir tabak daha var yesemmi doksem mi bilemedim.

Bende hep yaşıtlarımdan büyük görünüyorum kilo yüzünden çok üzüyor bu durum beni.
Benden yaşca büyük arkadaşlar var ama çok zayıf ve çok güzel giyiniyorlar nasıl imreniyorum, inşallah bende istediğim gibi giyinirim bu yaz olmaz herhalde kışın olur ama.

Sağol canim

Uyku kaçamak değildir bence canim. Ben uyuyacak vakit bulsam hiç bu yönünü düşünmez hemen uyurum😂😂

Kilo insanı yaşlı gösteriyor. Geçenlerde büyük kızım düğün fotoğraflarımızı gördü o zaman 58 kiloyum tabi. Dediği suydu: ay anne sana ne olmus böyle ne hale gelmişsin dedi. Çok uzuldum. Sonra Kırdığı potun farkına varıp anne sen her halinle güzelsin dedi ama is işten geçti. Aradan 10 yıl geçmiş eski güzelliği kalmıyor insanın ama kilo da ayrı bi yıpratıyor. Cok kızıyorum kendime. Kendimi bu kadar hor kullandım diye😩😩

Geçmiş olsun canim oluyor öyle arada önemli olan toparlayabilmek.

Hani olur ya bir sabah kalkarsın tartı tavan yapmış bir gecede almış gibi olursun o kiloyu😂😂

Benim kereviz yemeğine dönmüş kimse tadına bakmadı. Dökmeye kıyamadım iki gün yedim bir tabak daha var yesemmi doksem mi bilemedim.

Benim ortancada daha dun dediki salondaki dugun resmimize bakarak annecim babam kral sen prenses olmussun biz de icerideyiz
Screenshot_2019-03-17-16-11-29.png

Bende hep yaşıtlarımdan büyük görünüyorum kilo yüzünden çok üzüyor bu durum beni.
Benden yaşca büyük arkadaşlar var ama çok zayıf ve çok güzel giyiniyorlar nasıl imreniyorum, inşallah bende istediğim gibi giyinirim bu yaz olmaz herhalde kışın olur ama.
Bu yaza da olabildigince zayif girelim. Bu yaza olmaz diyip negatif dusunme

Bende 53 kıloydum evlendıgımde
Ilk oglandn sonra 63
İkıncı oglandn sonra 65 66
Sonra dıyetle 57 58 kadar dustum
62 63 le sabıtledim kılomu ama
Sonra 70 kılo olmusum anlamadım
3 dogumdn sonra 68 69 kıloyduö
Diyete başlamadan oncede 72 73 kıloydum.
Bir zamanlar 61 62 kıloyken ay cok sısmanım zayıflamam lazım diyordum sımdı o kıloya gelsem bayram edecegım öyle bir sistem işte bu kılo işi hepımiz verecegız Allah'ın ıznıyle .düşe Kalka verecegız..

X