107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Evet canım benimse en büyük hayalim kıyafetlerim yakışsın.
İnşallah olacak.

Çok güzel bir duygu olmalı incecik görünmek.
Senin yazıların rengide güzel olmuş canım kutlarım.

Kızlar cuma gunu sonra bıldırımde bulunuyorsunuz ya gruplarda bende bulun Mak istedi m bugun
Pazartesi 65 300
Cuma 65 100
Daha hafif oldugumu düşünüyorum tuvalet problemi basladım kayısıyı kesince cok cok afedersınız...sıskınlık var hissedıyorım
O bir kase mısır yenmeyecekti beni mhvetti

Gunaydin yeni surume gectigimizden beri resim atmamistim bugun atayim ☺

Sahur 3 yumurta 11 zeytin 5 cerry domates 2 yk lor

Çok güzel bir duygu olmalı incecik görünmek.
Senin yazıların rengide güzel olmuş canım kutlarım.

Tesekkur ederim kizlar.
Hepimiz incecik girecegiz insallah yaza ve bayramda bizi gorenler sok olacaklar

Ben buhafta arti bildirim yaptim cunku sahirdan once tartilmayi unuttum sabah tartilip yazdim
Gecen hafta cuma 97.9
Bu cuma 98.5
Merak esen olursa diye yazayim dedim

Gecmos olsun bir kaç gün surebılır diye bilıyorum Hasibe dha ıyı bılır
Sağol canim.
Geçmiş olsun canım.
Sağol canim
Sağol canim 3 gün sonra normale döndü ama ben de bittim.
Ben hastanenin endokrin bölümüne gidince diyetisyene yönlendiriyor insülin direnci ve karaciğer Yağlanması oldugu için.
Bayağı oldu gitmedim kontrollere
Geçmiş olsun canim. Ihmal etme.
Kizlar surprizzzzz
Pro oldum bende
Hayırlı olsun canim. Pro ne? Pro olunca ne oluyor ? Cahillik başa bela
Benimde kızım hasta üç gündür evde tabi bende üç gündür evdeyim hiç yürüyüş yapamadım regl gününde yaklaştı Karnım şiş ama diyete devam sadece evde çok sıkıldım
Geçmiş olsun canim. Umarım iyileşmiştir şimdiye.
Kızlar elektrik süpürgesi almak istiyorum bu konuda önerisi olan varmı
Ihlasin temizlik robotu var bende hiç tavsiye etmiyorum. Ben pratik şeyleri severim çok hantal ve çok fazla aparatı olan bi alet. Ben de önümüzdeki günlerde almayı düşünüyorum da bakalım sıra gelirse.
Bende istiyorum ama anca 1 sene sonra alabilirim. Philips marathon ultimate istiyorum ama bazilari iyi bazilari kotu yorum yapmislar. Acaba ihlastan temizlik robotumu alsam diyorum genel olarak memnunlar ondan ama onunda suyuyla ugrasmak istemiyorum.
Çalışan biri için ihlâsın robotu hiç kullanışlı değil canim makinenin temizliği de çok zaman alıyor onunla temizlik yapmakta. Çok hantal ve çok kalabalik
Benimde temizlik robotu var çok memnunum.
Suyuyla uğraşmak zor gelmiyor alıştım galiba.
10 yıl oldu ben kullanmalı hala alışamadım. Ne mutlu sana
Canım geçmiş olsun aşılar beneklerde huzursuzluk yapıyor benim kızım da da 1 hafta devam etmişti gerçi benim kızım hep huysuzzzz
Sağol canim normale döndü çok şükür ama beni de bitirdi.
Çok mutlu oldum canim senin adına darısı başımıza inşallah
Bir dahaki görüşte " her gördüğümde daha da zayıflamış buluyorum seni" der inşallah
Tartı günümüz pazartesi değil miydi ben mi kaçırdım değişti de?

O kadar cok msj alintilamissin ki hangisine cvp yazacagimi sasirdim sirasiyla cevap yazayim bende

Bebegin toparlamasina sevindim.

Pro olunca bazi ozelliklere sahip oluyorsun cnm. Yazi rengini boyutunu sabit olarak degistirebiliyorsun, cevrim disi gorunebiliyorsun, actigin konuyu kapatabiliyorsun, konuyu kimler okuyor gorebiliyorsun simdilik hatirladiklarim bunlar

Ben de ihlasin makine temizliginden dolayi kararsiz kaliyorum. Ugrasamam gibime geliyor. Sen ne almayi dusunuyorsun

(Bir dahaki görüşte " her gördüğümde daha da zayıflamış buluyorum seni" der inşallah ) ayyyy insallah cnm

Yok cnm tarti gunumuz pazartesi. Arkadas cuma gruplarinda bildirim gunu diye bildirim yapmak istemis. Bende merak eden okursa diye paylastim. Biz listemizi pazartesi gunu yapiyoruz

Uzun süre giremeyince geride kalmış gibi hissediyorum kendimi yakalayabildigim yerden cevap yazmaya çalışıyorum iste

Philips marathon un yenisi çıkmış o cazip geliyor bir de annemin bosh marka süpürgesi var çok güzel çeker daha sıra gelmediğinden karar vermedim henüz ama o supurgeden kurtulmak istiyorum bir an once

Hasıbecim Allah kabul etsin..kızlar sessızlestık mi ne yaptık ....nasıl canlanalım neler yapalım
Uykum geldi. Iftari bekliyorum. Kizlar simdi tv actilar biraz oturdular ben de kafa dinlerim azicik. Meryemde yerde geziniyor ikiniyor isi var galiba bugun daha yapmadi normalde sabahtan hallederdi o isi. Buyuk ihtimalle birazdan kalkip onu temizlicem

Biz de zayiflasak da oncesi sonrasi yapsak bari benim bi arkadaş da 40 kiloya yakın verdi kadın dal gibi oldu resmen cocuk falan yok tabi . Ama sarkmalar olmus diyetisyen ve sporla verdiği halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…