- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Evet canım benimse en büyük hayalim kıyafetlerim yakışsın.Kızlar ıyi geceler bugün misfirlikteydim kvgılde ordan d arkadasıma gectim kızlar varya bor elbise gıydım korseyle bir güzel oldum br güzel oldum göbegımı sakladı cunku
Görenler tığ gibi olmuşsun dedi cok mutlu oldum...inanın aynada ben kendıme ınanamadım ..bu benı cok mutlu etti ...yarın yrnı bır gün Allah omür verırse yola devam
İnsanın aynada kendini mutlu hıssetmesi müthiş güzel birşey bunun için ac kalmaya deger gerçekten deger .....
Çok güzel bir duygu olmalı incecik görünmek.Masallah cnm ne guzel duygular yasamissin. Sayende biz de yasamis gibi olduk. Tebrik ederim seni. Azmin daim olsun ve hedefine ulasirsin insallah.
Bende eminenin arkadasina gitmistim. Oraya gelen baska bir arkadasinin anneside meryemi gorunce sasirdi. Ben sizi hamile zannediyordum dedi. Bende yok okul acilmadan hemen once dogum yaptim. Okul acildiginda 1 haftalik lohusaydim dedim. Aaaa o zaman ben dogum sisliginizi karistirdim ama gitmis simdi dedi. Kadin ne bilsin benim hamileyken kilo almadigimi. Dogum sonrasi eski kiloma dondugumu sonra dikkat edip yaklasik 10 kg verdigimi. Bende he he oyle dedim gectim dikkat ediyom demedim
Daha da güzel günler yakındır ınsaAllah bu yola bas koymak bitirmenın yarısı degıl mı zaten ..herkesi sok edecegız herkes sakın halde bıze bakacak ...yuklerımızı atıp hafifliucez
Bu arada tebrik ederim pro uyelıgını
Çok güzel bir duygu olmalı incecik görünmek.
Senin yazıların rengide güzel olmuş canım kutlarım.
Kızlar cuma gunu sonra bıldırımde bulunuyorsunuz ya gruplarda bende bulun Mak istedi m bugun
Pazartesi 65 300
Cuma 65 100
Daha hafif oldugumu düşünüyorum tuvalet problemi basladım kayısıyı kesince cok cok afedersınız...sıskınlık var hissedıyorım
O bir kase mısır yenmeyecekti beni mhvetti
Sağol canim.Gecmos olsun bir kaç gün surebılır diye bilıyorum Hasibe dha ıyı bılır
Sağol canimGeçmiş olsun canım.
Sağol canim 3 gün sonra normale döndü ama ben de bittim.Gecmis olsun cnm. Bizim eylul annelerinde 4 aylik asisindan sonraki muhabbetlerde cogu kisi asidan sonra cocugunun huyunun degistigini soylemisti. Sinirli aksi olmuslar, meme reddedenler olmus. Bende cok birsey farketmemisti. Atesi yok demissin. Yemesinde kakasinda gazinda bir problem yoksa sikinti yoktur ama yinede icin rahat etmicekse gotur dra.
Geçmiş olsun canim. Ihmal etme.Ben hastanenin endokrin bölümüne gidince diyetisyene yönlendiriyor insülin direnci ve karaciğer Yağlanması oldugu için.
Bayağı oldu gitmedim kontrollere
Hayırlı olsun canim. Pro ne? Pro olunca ne oluyor ? Cahillik başa belaKizlar surprizzzzz
Pro oldum bende
Geçmiş olsun canim. Umarım iyileşmiştir şimdiye.Benimde kızım hasta üç gündür evde tabi bende üç gündür evdeyim hiç yürüyüş yapamadım regl gününde yaklaştı Karnım şiş ama diyete devamsadece evde çok sıkıldım
Ihlasin temizlik robotu var bende hiç tavsiye etmiyorum. Ben pratik şeyleri severim çok hantal ve çok fazla aparatı olan bi alet. Ben de önümüzdeki günlerde almayı düşünüyorum da bakalım sıra gelirse.Kızlar elektrik süpürgesi almak istiyorum bu konuda önerisi olan varmı
Çalışan biri için ihlâsın robotu hiç kullanışlı değil canim makinenin temizliği de çok zaman alıyor onunla temizlik yapmakta. Çok hantal ve çok kalabalikBende istiyorum ama anca 1 sene sonra alabilirim. Philips marathon ultimate istiyorum ama bazilari iyi bazilari kotu yorum yapmislar. Acaba ihlastan temizlik robotumu alsam diyorum genel olarak memnunlar ondan ama onunda suyuyla ugrasmak istemiyorum.
10 yıl oldu ben kullanmalı hala alışamadım. Ne mutlu sanaBenimde temizlik robotu var çok memnunum.
Suyuyla uğraşmak zor gelmiyor alıştım galiba.
Sağol canim normale döndü çok şükür ama beni de bitirdi.Canım geçmiş olsun aşılar beneklerde huzursuzluk yapıyor benim kızım da da 1 hafta devam etmişti gerçi benim kızım hep huysuzzzz
Çok mutlu oldum canim senin adına darısı başımıza inşallahKızlar ıyi geceler bugün misfirlikteydim kvgılde ordan d arkadasıma gectim kızlar varya bor elbise gıydım korseyle bir güzel oldum br güzel oldum göbegımı sakladı cunku
Görenler tığ gibi olmuşsun dedi cok mutlu oldum...inanın aynada ben kendıme ınanamadım ..bu benı cok mutlu etti ...yarın yrnı bır gün Allah omür verırse yola devam
İnsanın aynada kendini mutlu hıssetmesi müthiş güzel birşey bunun için ac kalmaya deger gerçekten deger .....
Bir dahaki görüşte " her gördüğümde daha da zayıflamış buluyorum seni" der inşallahMasallah cnm ne guzel duygular yasamissin. Sayende biz de yasamis gibi olduk. Tebrik ederim seni. Azmin daim olsun ve hedefine ulasirsin insallah.
Bende eminenin arkadasina gitmistim. Oraya gelen baska bir arkadasinin anneside meryemi gorunce sasirdi. Ben sizi hamile zannediyordum dedi. Bende yok okul acilmadan hemen once dogum yaptim. Okul acildiginda 1 haftalik lohusaydim dedim. Aaaa o zaman ben dogum sisliginizi karistirdim ama gitmis simdi dedi. Kadin ne bilsin benim hamileyken kilo almadigimi. Dogum sonrasi eski kiloma dondugumu sonra dikkat edip yaklasik 10 kg verdigimi. Bende he he oyle dedim gectim dikkat ediyom demedim
Tartı günümüz pazartesi değil miydi ben mi kaçırdım değişti de?Kızlar cuma gunu sonra bıldırımde bulunuyorsunuz ya gruplarda bende bulun Mak istedi m bugun
Pazartesi 65 300
Cuma 65 100
Daha hafif oldugumu düşünüyorum tuvalet problemi basladım kayısıyı kesince cok cok afedersınız...sıskınlık var hissedıyorım
O bir kase mısır yenmeyecekti beni mhvetti
Sağol canim 3 gün sonra normale döndü ama ben de bittim.
Hayırlı olsun canim. Pro ne? Pro olunca ne oluyor ? Cahillik başa bela
Ihlasin temizlik robotu var bende hiç tavsiye etmiyorum. Ben pratik şeyleri severim çok hantal ve çok fazla aparatı olan bi alet. Ben de önümüzdeki günlerde almayı düşünüyorum da bakalım sıra gelirse.
Bir dahaki görüşte " her gördüğümde daha da zayıflamış buluyorum seni" der inşallah
Tartı günümüz pazartesi değil miydi ben mi kaçırdım değişti de?
Karatay kahvaltısı olmuş, afiyet olsun.Gunaydin yeni surume gectigimizden beri resim atmamistim bugun atayim ☺
Sahur 3 yumurta 11 zeytin 5 cerry domates 2 yk lor
Eki Görüntüle 2245935
Ceviz veya findikta koysaydim tam olurmus. Var aslinda ama kirilacak ya useniyorumKaratay kahvaltısı olmuş, afiyet olsun.
Allah kabul etsin canım.Iftar yemegimi pisirdim. Mercimek corbasi, kiymali karnibahar yemegi. Yanina 1 kasede yogurt koydum mu tamamdir.
Evet cnm benimde cok borcum var iste ramazana kadar tutayim tutabildigim kadar dedim. Ramazandan sonra havalar isinacak rahat tutulmaz. Bir daha ekime kalir Allah omur verirseAllah kabul etsin canım.
Benimde oruç borcu var aslında bugünler tam zamanı.
Uzun süre giremeyince geride kalmış gibi hissediyorum kendimi yakalayabildigim yerden cevap yazmaya çalışıyorum isteO kadar cok msj alintilamissin ki hangisine cvp yazacagimi sasirdimsirasiyla cevap yazayim bende
Bebegin toparlamasina sevindim.
Pro olunca bazi ozelliklere sahip oluyorsun cnm. Yazi rengini boyutunu sabit olarak degistirebiliyorsun, cevrim disi gorunebiliyorsun, actigin konuyu kapatabiliyorsun, konuyu kimler okuyor gorebiliyorsun simdilik hatirladiklarim bunlar
Ben de ihlasin makine temizliginden dolayi kararsiz kaliyorum. Ugrasamam gibime geliyor. Sen ne almayi dusunuyorsun
(Bir dahaki görüşte " her gördüğümde daha da zayıflamış buluyorum seni" der inşallah) ayyyy insallah cnm
Yok cnm tarti gunumuz pazartesi. Arkadas cuma gruplarinda bildirim gunu diye bildirim yapmak istemis. Bende merak eden okursa diye paylastim. Biz listemizi pazartesi gunu yapiyoruz
Uykum geldi. Iftari bekliyorum. Kizlar simdi tv actilar biraz oturdular ben de kafa dinlerim azicik. Meryemde yerde geziniyor ikiniyor isi var galiba bugun daha yapmadi normalde sabahtan hallederdi o isi. Buyuk ihtimalle birazdan kalkip onu temizlicemHasıbecim Allah kabul etsin..kızlar sessızlestık mi ne yaptık ....nasıl canlanalım neler yapalım
Bencede birşeyler yapmamız gerekli hepimiz için iyi olurHasıbecim Allah kabul etsin..kızlar sessızlestık mi ne yaptık ....nasıl canlanalım neler yapalım
Allah kabul etsin canim afiyet olsun