107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kizlar gunaydin
Umarim hepimiz icin saglikli bir haftasonu olur.

Sahura saat kurdum ama uyuyakalmisim imsaga 5 dk kala uyandim. Aksam yemedigim bulgurlu yaprak sarmasindan 5 tane attim agzima hemen uzerine su ictim sahuru yapmis oldum

Günaydın kızlar.
Ben dün akşam arkadaşıma gittim tabi tatlı vardı çayın yanında ama yemedim baktım durdum ama ,sadece çay içtim geceyi atlattım şükür, şimdi huzurluyum en azından .
Tebrik ederim cnm

Selâm herkese, bende kahvaltı kahvaltıyı geç yaptım şimdi spor yapacağım.
Bir an önce başlayayım spora yoksa oturup kalacağım galiba

Ben bu aralar cok yemeye başladım yaaa tatlı ısıtıyor canım tartıda artıs yok aklımdan bır suru sey gecıyor ne yapmalıyım blmiyorum
Sakın yeme canım onun yerine alternatif az kalorili meyve ye kayısı, hurma vs. kakaoya batır çikolatalı olur hem.
Sonra pişmanlık oluyor.

Sakın yeme canım onun yerine alternatif az kalorili meyve ye kayısı, hurma vs. kakaoya batır çikolatalı olur hem.
Sonra pişmanlık oluyor.
Canım yemıycemde aklımdan atamıyorum yınede tutabıldıgım kadar kendımı tutuyorum..sadece porsiyonlar ı kucıltemıyorum sıkıntılı birsey yemedim de ama doyasıya yiyorum ara ogunlerı cogalttım öyle pazartesi sıfırdan baslıycam ama ... yoruldum galiba Pazartesiye kadar kendime ızın veriyorum...en azından esnek tutacağım. Pazartesi bıldırımden sonra sıkı bir sekılde devam ınsAllah

Tabi canım yoksa bıkkınlık oluyor.
Bende sebze az kalorili diye fazla yiyordum baktım kilo veremiyorum porsiyonları azalttım 1 haftadır.
Tabi herkesin metabolizması farklı.

Ben bu aralar cok yemeye başladım yaaa tatlı ısıtıyor canım tartıda artıs yok aklımdan bır suru sey gecıyor ne yapmalıyım blmiyorum
Çaresini bulursan bana da söyle. Benim ufaklık iligimi kemiğini kuruttu. Emzirdikten sonra canim nasıl tatlı istiyor anlatamam. Sabah büyüğü banyo yaptırırken elim ayağım titredi sekerim düştü galiba. Öğleye kadar dayanabildim ancak. ara öğünde kuru üzüm aradım bulamadım bitmiş. bizim buralarda pekmezden cevizli sucuk yaparlar ondan yedim bi tane gözümün onu aydınlandı resmen
Slm benimde ilk hedef 70 kg olmak bende sizi takip edip motive olmak istiyorum..
Hoş geldin canim.

Slm kizlar
Bir yandan iftar yapip bir yandan sizi okuyordum
Girmisken menude vereyim
Kiymali karnibahar, yogurt ve yesil elma(ne alaka demeyin bugun cnm cekti ara ogune koymak istemedim gec olur diye)

Sonra pişmanlık oluyor.
Y Yeni ben lazim kakaolu muz benim favorim cnm oneririm

Slm benimde ilk hedef 70 kg olmak bende sizi takip edip motive olmak istiyorum..
Hosgeldin cnm aramiza
Yasin kac boyun kac kilon kac neler yaparsin daha once kilo verme deneyimin oldu mu nasil bir yontem izliyorsun vs vs bahseder misin kendinden

Slm kizlar
Bir yandan iftar yapip bir yandan sizi okuyordum
Girmisken menude vereyim
Kiymali karnibahar, yogurt ve yesil elma(ne alaka demeyin bugun cnm cekti ara ogune koymak istemedim gec olur diye)
Eki Görüntüle 2246528
Allah kabul etsin, meyvenin yanında yoğurt var kan şekerini hızlı yükseltmez ( diyetisyen söylemişti) gayet güzel menü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…