- Konu Sahibi Bulamiyorum
Artık defter tutuyorum yediğim ictigim her şeyi yaziyorum fotoğrafını çekip yükleyim dedim ama yükleyemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnmAllah kabul etsin canim afiyet olsun
Oldu galiba
Leslie yi çocukları uyuttuktan sonra yapacagim
Afiyet olsun canım menünde sporunda gayet güzel inşallah hedefine ulaşırsın.Oldu galiba
Leslie yi çocukları uyuttuktan sonra yapacagim
Allah ım bu nasıl bi değişim böyle bu kadar çok kilo verip vücudun böyle olması acaba estetik mi yaptırmış diye aklımdan geçmiyor değil ama yine de bravoooo
Tebrik ederim cnmGünaydın kızlar.
Ben dün akşam arkadaşıma gittim tabi tatlı vardı çayın yanında ama yemedim baktım durdum ama ,sadece çay içtim geceyi atlattım şükür, şimdi huzurluyum en azından .
Sakın yeme canım onun yerine alternatif az kalorili meyve ye kayısı, hurma vs. kakaoya batır çikolatalı olur hem.Ben bu aralar cok yemeye başladım yaaa tatlı ısıtıyor canım tartıda artıs yok aklımdan bır suru sey gecıyor ne yapmalıyım blmiyorum
Canım yemıycemde aklımdan atamıyorum yınede tutabıldıgım kadar kendımı tutuyorum..sadece porsiyonlar ı kucıltemıyorum sıkıntılı birsey yemedim de ama doyasıya yiyorum ara ogunlerı cogalttım öyle pazartesi sıfırdan baslıycam ama ... yoruldum galiba Pazartesiye kadar kendime ızın veriyorum...en azından esnek tutacağım. Pazartesi bıldırımden sonra sıkı bir sekılde devam ınsAllahSakın yeme canım onun yerine alternatif az kalorili meyve ye kayısı, hurma vs. kakaoya batır çikolatalı olur hem.
Sonra pişmanlık oluyor.
Hoşgeldin canım tabiii çok güzel olur birlikte hedeflerimize ulaşırız.Slm benimde ilk hedef 70 kg olmak bende sizi takip edip motive olmak istiyorum..
Tabi canım yoksa bıkkınlık oluyor.Canım yemıycemde aklımdan atamıyorum yınede tutabıldıgım kadar kendımı tutuyorum..sadece porsiyonlar ı kucıltemıyorum sıkıntılı birsey yemedim de ama doyasıya yiyorum ara ogunlerı cogalttım öyle pazartesi sıfırdan baslıycam ama ... yoruldum galiba Pazartesiye kadar kendime ızın veriyorum...en azından esnek tutacağım. Pazartesi bıldırımden sonra sıkı bir sekılde devam ınsAllah
Çaresini bulursan bana da söyle. Benim ufaklık iligimi kemiğini kuruttu. Emzirdikten sonra canim nasıl tatlı istiyor anlatamam. Sabah büyüğü banyo yaptırırken elim ayağım titredi sekerim düştü galiba. Öğleye kadar dayanabildim ancak. ara öğünde kuru üzüm aradım bulamadım bitmiş. bizim buralarda pekmezden cevizli sucuk yaparlar ondan yedim bi tane gözümün onu aydınlandı resmenBen bu aralar cok yemeye başladım yaaa tatlı ısıtıyor canım tartıda artıs yok aklımdan bır suru sey gecıyor ne yapmalıyım blmiyorum
Hoş geldin canim.Slm benimde ilk hedef 70 kg olmak bende sizi takip edip motive olmak istiyorum..
Y Yeni ben lazim kakaolu muz benim favorim cnm oneririmSakın yeme canım onun yerine alternatif az kalorili meyve ye kayısı, hurma vs. kakaoya batır çikolatalı olur hem.
Sonra pişmanlık oluyor.
Hosgeldin cnm aramizaSlm benimde ilk hedef 70 kg olmak bende sizi takip edip motive olmak istiyorum..
Allah kabul etsin, meyvenin yanında yoğurt var kan şekerini hızlı yükseltmez ( diyetisyen söylemişti) gayet güzel menü.Slm kizlar
Bir yandan iftar yapip bir yandan sizi okuyordum
Girmisken menude vereyim
Kiymali karnibahar, yogurt ve yesil elma(ne alaka demeyin bugun cnm cekti ara ogune koymak istemedim gec olur diye)
Eki Görüntüle 2246528