- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
üyeler | başlangıç | 04.03.2019 | 11.03.2019 | 18.03.2019 | 25.03.2019 | haftalık fark | aylık fark |
Y Yeni ben lazim | 71.9 | 66.0 | 65.3 | - 0.7 | |||
N nmgy | 73.5 | 71.7 | 71.0 | -0.7 | |||
M melikee77 | 76.5 | 72.0 | ? | ? | |||
| 99.3 | 98.2 | 97.4 | - 0.8 | |||
| 107 | 97.4 | 98.1 | + 0.7 | |||
| 103.5 | 99.4 | 98.2 | - 1.2 |
Kızlar aslında tartı günümuz salı ve cuma olsa cunku hafta sonu ıster ıstemaz kacamak oluyor mısafır oluyor mısafirliğe gidiliyor...pazartesı en azından bir toparlanma acısından iyi olmaz mı ne dersiniz
Daha mantıklı evetM melikee77 cnm çarşambadan beri foruma gelmemişsin eğer bugün gelip kilonu yazarsan eklerim listeye. artık gelmek istemiyorsan ise önümüzdeki pazartesiye kadar beklerim eğer haftaya pazartesi bildirim yapmazsan listeden çıkarırım.
haftasonu kendimizi salmayalım diye pazartesi yaptık cnm tartı gününü.
Kandil simiti yaktı seni canım ama olsun telafı edilmeyecek bırsey degıl.cumaya eksıyle gelırsın....11. 03. 2019
en fazla kilo verenelifimm39 tebrik ederim cnm başarının sırrını bekliyoruz.
en az kilo veren bu hafta yazmıcam çünkü hepiniz birbirinize yakınsınız
veeee haftanın kilo alanıBulamiyorum
hemen açıklamamı yazayım. su içmediğimi fark ettim. düzensiz beslendim. inşallah haftaya telafi edicem.
evet cnm o da var. bu hafta öğün saatlerimde çok düzensizdi. akşamı bazen 18:30da yedim bazen 20:00 de bu hafta biraz daha düzenli olcam inşallah.Kandil simiti yaktı seni canım ama olsun telafı edilmeyecek bırsey degıl.cumaya eksıyle gelırsın....
InsaAllah canım aksm yemegını ne kadar erken yersek kılo vermede o kadar etkılı oluyor bende bu hafta buna dıkkat edecegım 6 da yemek yeme işini bitireceğim böyle bir karar aldımevet cnm o da var. bu hafta öğün saatlerimde çok düzensizdi. akşamı bazen 18:30da yedim bazen 20:00 de bu hafta biraz daha düzenli olcam inşallah.
Yaaaaa çok sevindim bak isteyince oluyormuşş dimi25 şubat başlangıç = 99,3
Geçen hafta = 98,2
Bugün = 97,4
Canım su gerçekten çok önemli daha çok dikkat et ve akşam yemek yemek saatini daha erkene çekebilirsin... bi de destekleyici yeşil çay filan içebilirsin11. 03. 2019
en fazla kilo verenelifimm39 tebrik ederim cnm başarının sırrını bekliyoruz.
en az kilo veren bu hafta yazmıcam çünkü hepiniz birbirinize yakınsınız
veeee haftanın kilo alanıBulamiyorum
hemen açıklamamı yazayım. su içmediğimi fark ettim. düzensiz beslendim. inşallah haftaya telafi edicem.
Canım bir önceki hafta çok dikkatli beslendim kürler yaptım ama bana ters etki oldu çünki kendimi kilo verme konusunda çok sitrese sokmuştum bu hafta kürleri yapmadım sadece sabahları limonlu suyumu içiyorum gün içinde bol su içtim hatta bu hafta baya kaçamaklı geçti ama kafam rahattı ben kendimi biliyorum defalarca kilo vermeyi başardım bu seferde başarıcağımı biliyorum sadece biraz sabretmeliyiz canım dolabımda etiketli halde duran bir sürü kıyafet var bu yaz onları giyicem inşallah beraber bu işi başarıcazMaşallah canım ne güzel gitmiş kilolar hep birlikte kurtulalım artık şu ağırlıklardan ben çok yoruldum artık yaza daha hafif girelim.
1 lt su ictim simdiye kadar 2ltlik sisemi yaninda gezdiriyorumCanım su gerçekten çok önemli daha çok dikkat et ve akşam yemek yemek saatini daha erkene çekebilirsin... bi de destekleyici yeşil çay filan içebilirsin
2.5 litreyi tamamla canım1 lt su ictim simdiye kadar 2ltlik sisemi yaninda gezdiriyorum
Yemek yaptim aksam icin. Yogurtlu bugday carbasi ve turlu (patlican patates arpacik sogan yesil biber kirmizi biber domates havuc az zeytin yag. Sebzeler dondurucudan)
Insallah cnm gayret ediyorum icmeye2.5 litreyi tamamla canım
Afiyet olsun canım
Olur ben uyarım herkes olur derse.Kızlar aslında tartı günümuz salı ve cuma olsa cunku hafta sonu ıster ıstemaz kacamak oluyor mısafır oluyor mısafirliğe gidiliyor...pazartesı en azından bir toparlanma acısından iyi olmaz mı ne dersiniz
Yoğurt kürleri var göbek eritmek için egzersizlede desteklersen faydası olur herhalde.Göbeğimi eritmediğim sürece kılo vermeminde bir manası kalmıyor
Ellerine sağlık canım.
üyeler başlangıç 04.03.2019 11.03.2019 18.03.2019 25.03.2019 haftalık fark aylık farkY Yeni ben lazim 71.9 66.0 65.3 - 0.7N nmgy 73.5 71.7 71.0 -0.7M melikee77 76.5 72.0 ? ?Umutdeniz4 99.3 98.2 97.4 - 0.8Bulamiyorum 107 97.4 98.1 + 0.7elifimm39 103.5 99.4 98.2 - 1.2
Tabi haklısın diyette stres yapınca metabolizma yavaşlıyomuş ve vücutta ödem oluyormuş.
Canım bir önceki hafta çok dikkatli beslendim kürler yaptım ama bana ters etki oldu çünki kendimi kilo verme konusunda çok sitrese sokmuştum bu hafta kürleri yapmadım sadece sabahları limonlu suyumu içiyorum gün içinde bol su içtim hatta bu hafta baya kaçamaklı geçti ama kafam rahattı ben kendimi biliyorum defalarca kilo vermeyi başardım bu seferde başarıcağımı biliyorum sadece biraz sabretmeliyiz canım dolabımda etiketli halde duran bir sürü kıyafet var bu yaz onları giyicem inşallah beraber bu işi başarıcaz