- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Su benimde 2 litreyi bitirmeye 300 ml kaldı istesek denk getiremezdik
Afiyet olsun.Kızlar hıcbırwey yemedim temızlık yaptım
Sabah
İki ceviz
Ikındı
Sade Nescafe
Aksam
Bezelyelı sulu köfte
Yogırt uc kasık
Bir tane domates
İki üç litreye yakın su ıctım kalktığımda limonlu su ıctım..böylece kapatırım yada bir tane elma yerım
Tesekkur ederim canım sızede arıyet olsunAfiyet olsun.
Annelere dinlence yokEmine kac gundur kurabiye istiyor okula goturmek icin simdi yapayimda sabah ona surpriz olsun. Meryeminde saat 7 gibi hafif atesi var gibiydi ilac verdim saat 9 da uyudu.
Günaydın canım kolay gelsin meryem' de çok ateşlenmez inşallah iyi olur.Emine kac gundur kurabiye istiyor okula goturmek icin simdi yapayimda sabah ona surpriz olsun. Meryeminde saat 7 gibi hafif atesi var gibiydi ilac verdim saat 9 da uyudu.
Biraz su koyabilirsin içine ayran gibi daha kolay yutuluyor öyle.Bu aksam zerdecal zencefil tarcin yogurt kurunu yaptim. Tadi pek hosuma gitmedi. Sifa olsun dedim kasikladim agzimda cevirmeden direkt yuttum
Cok sukur gece atesi cikmadi cnmGünaydın canım kolay gelsin meryem' de çok ateşlenmez inşallah iyi olur.
Biraz su koyabilirsin içine ayran gibi daha kolay yutuluyor öyle.
Tadını bende sevmiyorum ama şifa olsun diye.
2 yap sen onu istersenGunaydinnn
Cok sukur gece atesi cikmadi cnm
Ayyy yok ne kadar az o kadar iyi. Acaba 3 yk yogurt yerine 1 yk yogurt mu yapsak
kolay gelsin ve afiyet olsun uzaktan takipçi olarak yazayım bi yorum dedimHerkesin isi var herhalde gelen olmamis.
Bende meryemi uyuttum simdi yatagina birakcam sonra mutfak toplucam. Aksam 6 gibide yemek yerim. Ispanak yaptirm dunden mantar corbasida var bir de yogurt ohh miss
Afiyet olsun canım.Kızlar nasılsınız
Kahvaltımı güzelce yaptım
Yesıl Soğanlı omlet
Yesıllik domates
Iki dilim tam bugday ekmegı
Zeytin peynir
Dun az yedıgım ıcın kacamagın getırelerı gitti bakalım yarın ne olacak
Sizler ne yaptınız ben spor yapamıyorum colul cocuk Fırsat yok ki..
İyi akşamlar canım bizim elektrik kesintisi var 2 gün sürecek bakım yapılıyor.Herkesin isi var herhalde gelen olmamis.
Bende meryemi uyuttum simdi yatagina birakcam sonra mutfak toplucam. Aksam 6 gibide yemek yerim. Ispanak yaptirm dunden mantar corbasida var bir de yogurt ohh miss
Gecmos olsun bir kaç gün surebılır diye bilıyorum Hasibe dha ıyı bılırMerhaba kızlar. Yazamıyorum eskisi gibi. Benim ufaklığın 4 aylik aşısını yaptırdım 2 gün önce. Cocuk o günden beri çok huzursuz yarında böyle olursa doktora götüreceğim artık. diğerleri böyle olmus muydu hatırlamıyorum. Ateşi de yok başka bi sıkıntısı mi var acaba.