107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Canım ben bildiğim kadarını anlatayım.
Kilo çok degilse daha yavaş gidiyor son birkaç kilo özellikle.
Vücutta yağ oranı az olunca herhalde böyle oluyor sen devam et yinede hedefine ulaşırsın yavaş olsun kalıcı olsun.

Hergün tartılıyormusun benim gibi yoksa.Benim kilolar yavaş gidiyor o yüzden hergün tartılmasam iyi olacak tartıyı kaldirsammı acaba.
Çok sık tartılmamaya çalışıyorum ama bu hafta beslenme düzenim çok dengesiz olduğu için her gün tartılma ihtiyacı duydum bu haftaki dengesiz beslenmeme göre sonuç bu gün fena değildi ama pazartesi günü ne olur bilmiyorum bir bakıyorsun fazla çıkabiliyorsun vicut su tutabiliyor geçen hafta benim çok dikkat etmeme ve daha çok yürüyüş yapmama rağmen sadece 300 gr eksi çıkmıştım

Vücut dinlenmeye geçiyor galiba.Ben diyete başlayalı 1 ay olacak daha erken dinlenmeye geçti galiba benim metabolizma

İyi geceler dıyet arkadaşlarım pazartesi bakalım neler olacak ama ben bu odem le kesınlıkle artı cıkacagım herhalde emınım yarın tartılmyacagım pazartesi supriz olsun benim ıcın yılmak yok yola devam...

İlk defa benım ıcın cıs lı bir gun oldu misafırler vardı hepsi birden senin neyin var sen manyakmısın diyet yapıyorsun dediler cok zayıflamıssın bırseyın kalmamış dediler bana kucukk bir dılım kedı dılli pasta yedırttıler ...istemeye istemeye yedim.
Aksam
Koftelı bezelye 4 kasık
Br tane but ve salata
Ikı catal da semız otu salatası
Bir dolum de borek
22 da
Canım bırseyler yemek istedi
Elma ve sltalık yedim.
Bir ay boyunca ılk defa bugün cok yedım bu kadar

Kızlar bu arada 165 boyum 66 kıloyum ..
Mutlu pazarlar canım kilon çok değil zaten çok fazla sıkmadan verirsin ayrıca yediklerin çok aşırıya kaçmamış yiyecek değişimi yaparsın olur biter mesela bugün börek yerine ekmeği yemezsen olur.

Çok geçmiş olsun canım önce sağlık tabi dert etme iyileşince telâfi edersin

Sabah 7:30
2 kuru kayısı
1 çay b. Sıcak su

1 saat sonra kahvaltı
3 kaşık lor peyniri
2 domates
1 ceviz
1 fincan nar çiçeği çayı.

Slm kizlar ben geldim

Dun giremedim firsatim olmadi

Sabah kahvaltiya gittik serpme kahvalti aldik
Ben peynir, domates, salatalik, marul, 1dlm ekmek, menemen yedim cay ictim esim ve kizlar diger butun cislardan yediler. Ordan cikinca merkeze avmye gittik cocuklar oyuncaklarda oynadilar. Biraz alisveris yaptik. Tekrar yemek yedik. Izgara kofte ve ayran aldim. Saat 4e dogru yedik ondan aksam yemek yemedim kahve ictim.

Sabah kahvaltidan sonra esim depodan kondisyon bisikletini cikardi kurdu. Aksam bi yarim saat surerim insallah. Simdi kahve iciyoruz birazdan temizlik yapcaz.

Aksam gelebilir miyim bilmiyorum camasirlar var 2 gundur 5 makine camasir kuruttum carsaflaru vs de yikadim iptede 1 makine camasir var. Aksam onlari kaliplar utulerim.
Eger giremezsem simdiden menu vereyim.

Sabah: 2 yk lor, 2 haslama yumurta, 4cerry domates, 11 zeytin, dereotu, cay

Ogle:2 kivi, 1 kase tarhana corbasi

Su an: sade nescafe

Aksam: et haslama, salata, yogurt (etleri hasladim yemekten once biraz firina vercem)

Ara: yesil cay icerim buyuk ihtimalle

Ben henüz kahvaltı yapmadım .Eşim ve oğlum için börek hazırlamıştım akşamdan sabah pişirdim onlar yedi bende izledim.
İzlemek kilo aldırır mı aceba?

Keske spor yapanlari izleyincede spor yapmis olsak

Gecmis olsun cnm

İlk burada başlamıştım canım iki gruptada yeniyim.

Cuma takim yarislarina mi katildin. Kacinci gruptasin. Hayirli olsun

Kizlar yarin bildirim yaparken

Gecen haftaki kilom:
Bugun:

Seklinde yaparsaniz benim icin daha rahat olur

Kizlar daha once baslanguc kilolarinizi yazdiniz ama ben not almayi unuttum yarin bildirim yaparken mutlumuyum umutdeniz ve elifim baslangic kilosu yazarak onuda ekler misiniz.

üyeler
başlangıç
25.02.2019
04.03.2019
11.03.2019
18.03.2019
25.03.2019
haftalık fark
aylık fark
Y Yeni ben lazim
67.0​
66.0​
- 1.0
N nmgy
73.5
73​
71.7​
-1.3
M melikee77
76.5
72.0​
?
Umutdeniz4
99.3​
98.2​
- 0.9
Bulamiyorum
107
99.4​
97.4​
- 2.0
elifimm39
99.7​
99.4​
- 0.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…