107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

HasibeG canım nasılsın.
Seni merak etmiştim göremeyince yazmışsın zaten.🤗
Sayfada kimler var görünmüyor, görünce iyi oluyordu.
Iyiyim cnm cok sukur mutfaktayim simdi kizlari yedircem. Onlar yedikten sonra esimde gelir biz de yeriz. Sen nasilsin nasil gidiyor.
O ozellik pro uyelerde vardi. Guncelleme nedeniyle bizde gorduk ama geri almislar bizden ☺

2 lt su bitirdim yatana kadar 3u tamamlamaya calisirim.

Oglene dogru musli yemistim
  1. Ara 1 muz
  2. Ara 1 sb kefir (kendim yaptim)
Birazdanda 1 kase yogurtlu bugday corbasi ve turlu yicem. Aksama form cayi icerim bir sey yemem.

Iyiyim cnm cok sukur mutfaktayim simdi kizlari yedircem. Onlar yedikten sonra esimde gelir biz de yeriz. Sen nasilsin nasil gidiyor.
O ozellik pro uyelerde vardi. Guncelleme nedeniyle bizde gorduk ama geri almislar bizden ☺

2 lt su bitirdim yatana kadar 3u tamamlamaya calisirim.

Oglene dogru musli yemistim
  1. Ara 1 muz
  2. Ara 1 sb kefir (kendim yaptim)
Birazdanda 1 kase yogurtlu bugday corbasi ve turlu yicem. Aksama form cayi icerim bir sey yemem.
Senin menüde sağlıklı olmuş canım afiyet olsun.

Öğlen yemeği
1 domates
1 dilim t.buğday ekmeği

Ara öğün
Küçük bir armut
1 çay b. süt

2. ara öğün
1 kuru kayısı
1ceviz

Akşam
Tavuk göğüs sote
Brokoli buharda pişmiş
Nane ,maydanoz, dereotu

2.5 litre su

Sabah 30 dk leslie 4 mile
30 dk yürüyüş
Akşam
40 dk leslie 3 mile

Günaydın.
İnşallah hafif atlatır aşı olurken ağlıyorlar ya hiç kıyamam .
Agladi valla hemde nasil icli icli kiyamam ona ama hasta olmamasi icin yapilmasi lazim yapacak bir sey yok. :emir_bebek:

Sabah tam kahvalti hazirlamaya gidiyordum zeynep uyandi. Sabah bakimini yaptikta sonra onu yedirdim. Kahvaltiyi gelinceye biraksam gec olacakti ondan pakette kalan son musliyi doktum kaseye 3 yk anca vardir. Uzerinede sut doktum onu kasikladim hemen.

Simdi filtre kahve yaptim onu iciyorum ara olarak. Bugun ogun saatlerini oturtcam gecirmemeye caliscam.

Bu arada oksurugum devam ettigi icin aksam balin icine taze zencefil rendeledim limin siktim karistirdim. Sabah 1 cay kasigi ondan yedim insallah sifa olur.

Agladi valla hemde nasil icli icli kiyamam ona ama hasta olmamasi icin yapilmasi lazim yapacak bir sey yok. :emir_bebek:

Sabah tam kahvalti hazirlamaya gidiyordum zeynep uyandi. Sabah bakimini yaptikta sonra onu yedirdim. Kahvaltiyi gelinceye biraksam gec olacakti ondan pakette kalan son musliyi doktum kaseye 3 yk anca vardir. Uzerinede sut doktum onu kasikladim hemen.

Simdi filtre kahve yaptim onu iciyorum ara olarak. Bugun ogun saatlerini oturtcam gecirmemeye caliscam.

Bu arada oksurugum devam ettigi icin aksam balin icine taze zencefil rendeledim limin siktim karistirdim. Sabah 1 cay kasigi ondan yedim insallah sifa olur.
İnşaAllah gecmiş olsun...

Kuzucuklar iyi sağlıklı olsunlar yeterki.
Öksürük bazen 1 ay geçmiyor,eylülde olmuştu benimde boğaz acısı, öksürük ve grip.
Öksürük 3 ay sonra geçti çok şükür.
Bol sıvı alırsan daha hızlı iyileşiyor.
Ben ihmal etmiştim.

sabah 1 dilim ekmek ve biraz peynir yedim canım çok istemedi öğlen nohut pilav yedim akşama allah kerim kilom 71 gözüküyor tartıda kendimi hiç kilo veremiyor gibi hissediyorum
Normaldir böyle hissetmen diyet süreci kolay değil ama imkansızda değil .

üyeler
başlangıç
04.03.2019
11.03.2019
18.03.2019
25.03.2019
haftalık fark
aylık fark
Y Yeni ben lazim
71.9
66.0​
65.3​
- 0.7
N nmgy
73.5
71.7​
71.0​
-0.7
M melikee77
76.5
72.0​
71.0​
-1.0
Umutdeniz4 Umutdeniz4
99.3
98.2​
97.4​
- 0.8
Bulamiyorum Bulamiyorum
107
97.4​
98.1​
+ 0.7
elifimm39 elifimm39
103.5
99.4​
98.2​
- 1.2

Bugunku menumude vereyim her ihtimale karsi aksam belki giremem

Sabah: 3 yk musli ve sut
Ara: filtre kahve
Ogle: 1/2 kase yogurtlu bugday corbasi ve taze fasulye
Ara: kayisili form cayi
Ara: 3 ceviz ve 3 hurma
Su 2 lt bitmek uzere son 300 ml kadar kalmistir. Aksam yemegine kadar onu bitiririm yatasiya kadarda 1 lt daha icerim insallah.
Bu aksam yogurt kurunu yapmayi dusunuyorum

Aksam: mantar corbasi ve turlu
Ara: baharatli yogurt
Ara: kiraz sapli form cayi

Buyuk ihtimalle bu sekilde olacak

Bugunku menumude vereyim her ihtimale karsi aksam belki giremem

Sabah: 3 yk musli ve sut
Ara: filtre kahve
Ogle: 1/2 kase yogurtlu bugday corbasi ve taze fasulye
Ara: kayisili form cayi
Ara: 3 ceviz ve 3 hurma
Su 2 lt bitmek uzere son 300 ml kadar kalmistir. Aksam yemegine kadar onu bitiririm yatasiya kadarda 1 lt daha icerim insallah.
Bu aksam yogurt kurunu yapmayi dusunuyorum

Aksam: mantar corbasi ve turlu
Ara: baharatli yogurt
Ara: kiraz sapli form cayi

Buyuk ihtimalle bu sekilde olacak
Su benimde 2 litreyi bitirmeye 300 ml kaldı istesek denk getiremezdik :KK70:

X