- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Günaydın canım hafta sonu olduğu için olabilirSayfamız pek sessizleşti işler yoğun galiba kızlar.
Yok canım aldırmaz doya doya izleyebilirsiniz.. bende şimdi kızı uyutuyorum çamaşır asıp kahvaltı yapıcam sonrada yürüyüşü çıkacamBen henüz kahvaltı yapmadım .Eşim ve oğlum için börek hazırlamıştım akşamdan sabah pişirdim onlar yedi bende izledim.
İzlemek kilo aldırır mı aceba?
Yok canım aldırmaz doya doya izleyebilirsiniz.. bende şimdi kızı uyutuyorum çamaşır asıp kahvaltı yapıcam sonrada yürüyüşü çıkacam
İzlemek çok güzel moral bozabiliyorBen henüz kahvaltı yapmadım .Eşim ve oğlum için börek hazırlamıştım akşamdan sabah pişirdim onlar yedi bende izledim.
İzlemek kilo aldırır mı aceba?
Ben hafta sonları spor yapmıyorum hafta içi kızı okula bırakınca sahilde yürüyorum geçen hafta fazlada yürüyemedim pazartesi günü tartı sonucumu merak ediyorum bu günkü sonuç fena değilBugün sporu biraz daha artırmam lazım.
Benimde pazartesi günü bir ay olucakBr aydan sonra tartı zor düşüyor yaaa degıl mı
Son zamanlar da senınde durdu mu kilonBenimde pazartesi günü bir ay olucak
Hergün tartılıyormusun benim gibi yoksa.Benim kilolar yavaş gidiyor o yüzden hergün tartılmasam iyi olacak tartıyı kaldirsammı acaba.Ben hafta sonları spor yapmıyorum hafta içi kızı okula bırakınca sahilde yürüyorum geçen hafta fazlada yürüyemedim pazartesi günü tartı sonucumu merak ediyorum bu günkü sonuç fena değil