107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Hayırlı günler kızlar,herkese sağlık, huzur ve bol eksili bir gün inşallah.
Günaydın canım. Aminin:)
Gunaydin canim. Afiyet olsun.Kilo değildir canim o ödemdir olsa olsa. Vakti zamanında diyetisyenin birine gitmiştim.form yiyecekler metobolizmayı yavaşlatır mümkün olduğunca doğal beslenmeye çalış demişti. Belki o yüzden ödem olabilir mi diye dusunuyorum
Afiyet olsun canim. Söyle o metobolizmana biz ondan daha inatciyiz o kimle dans ettiğini bilmiyor
Kızlar geçen hafta. 62.6
Bugün 61.9
Fark 700
Tebrikler canim
Tabaklarim
Eki Görüntüle 2243252

Mutfaga gelmisken kahve yapayim dedim ara ogun niyetine

Eki Görüntüle 2243253

Tebrik ederim cnm
Afiyet olsun canim ben de çok severim renkli tabakları çok guzeller
Ben bu hafta 97.2ye kadar dustum ama 2 gundur dengeli beslenemedigim icin bugun 97.9 ciktim malesef. Gecen hafta cuma 98.5tum -600 gr bildirim yaptim.
Onumuzdeki haftaya 96.0i hedefledim bu hafta hareketli gececek
Işte böyle kim tutar bizi
Takipteyim
Insallah cnm eger hedefimi tutturabilirsem -1.9 olacak
Evet canım aslında hamilelikten önce de 60 kiloydum Doğuma 82.5 la girdim çıktığımda 69 olmuştum... ama yedim ve üzerine 5 kilo aldım 74 ile diyete başladım 1 hafta sonra 3 ay olacak nerdeyse 12 kilo gitti
Şu dünyada bütün zorluklar kadınlar için. Ben üç çocukta da 80-85 civarını gördüm. Ilk ikisinde eski kilima döndüm bu üçüncü debelenmem doğuma 85 'le girdim bu sabah 71.1 i gordum hala 7-8 kilo fazlam var. Ve emzirirken de çok zor oluyor☹☹

Masa Allah kılı veren kardeslerime kızlar 9 dan belli temizlık yapıyorum canım çıktı ınnın cok yoruldum ..ama 2 lıtre su ıctım karnım kocaman ne yapacagım ben odemı vücudum resmen suyu tutuyor ...kahvaltı da normal yaptım.

Günaydın kızlar
Dün çocukları uyuttuklan sonra 3 mil leslie yaptım 50 de mekik cektim
Kahvaltı
SABAH kan şekeri düşmüş bir şekilde uyandım 1 avuc kuru üzüm yedim
2 yumurtadan omlet
7 zeytin

Ara bir muz

Şimdilik böyle bakalim

Evet cnm olabilir.
Hep debelenip duruyoz zaten

Eline saglik cnm mis gibi olmustur ortalik. Odem icin yesil cay ic ya da kiraz sapli form cayi ya da kiraz sapinin kendisinden cay yap ic

Buyrun salata yiyelim. Ton baligi konserve oldugu icin yeterince yag ve tuz iceriyor diye sadece limon koydum salatama. Baligin yagini suzebildigim kadar suzdum.

Evet canım aslında hamilelikten önce de 60 kiloydum Doğuma 82.5 la girdim çıktığımda 69 olmuştum... ama yedim ve üzerine 5 kilo aldım 74 ile diyete başladım 1 hafta sonra 3 ay olacak nerdeyse 12 kilo gitti
Maşallah 3 ayda 12 kilo gayet iyi.

Maşallah bizim topiğin hanımlarına nazar değmesin çok hamaratsınız benim gibi hareketsiz birini bile hareket eder hale getirdiniz.
7 - 8 kilo çok değil canım ama yinede uğraş istiyor tabi dikkat etmen çok iyi senin sağlığın için.

Kızlar ben buraya geleli hareketli biri oldum cidden.Diyetisyen bana en çok hareketsizlikten kilo alıyorsun sen demişti.Sizlerin yazdıklarını okuyunca bende motivasyon oluyor inşallah böyle devam ederim.

Kızlar ben buraya geleli hareketli biri oldum cidden.Diyetisyen bana en çok hareketsizlikten kilo alıyorsun sen demişti.Sizlerin yazdıklarını okuyunca bende motivasyon oluyor inşallah böyle devam ederim.
Burada hareketlenemeyen bir ben varim herhalde
Egzersiz progrmi indirdim az once kizlari yatirinca bi bakicam

Burada hareketlenemeyen bir ben varim herhalde
Egzersiz progrmi indirdim az once kizlari yatirinca bi bakicam
Sen zaten çok hareketlisin canım yaptığın işleri yazınca maşallah diyorum.Tabi yavaştan egzersize başlarsan iyi olur vaktin olursa.O zaman artık haftada kaç kilo gider bilmiyorum

Sen zaten çok hareketlisin canım yaptığın işleri yazınca maşallah diyorum.Tabi yavaştan egzersize başlarsan iyi olur vaktin olursa.O zaman artık haftada kaç kilo gider bilmiyorum
Valla gitsinde kac giderse gitsin

Bu yavaş metabolizma ile ben 2 yıl önce 20 kilo verdiysem sen daha hızlı verirsin canım hem yaşın daha genç metabolizman daha hızlı.
Insallah cnm

Aksama dun pisirip kapagini dahi acmadigim taze fasulyem var. Yanina yogurt koyup yerim. Kizlar yildiz sehriye corbasi istedi onlara onu yaptim.

Yrn merkeze avmye gitcez kizlar oyuncaklara binmek istiyorlar. Acaba kahvaltiya mi gitsek diyorum sakarya nehri kenarinda guzel yerler var belediyenin yaptigi. Ne zamandir kahvaltiya gitmiyorduk. Cok kacirirmiyim acaba kahvaltida diye korkuyorum vaz mi gecsemki. Gerci daha esime bu planimdan bahsetmedim

Bugün öğlen
Kabak sote
Tavuk sote

Ara
2 kaşık yoğurt içine 2 kuru kayısı

Akşam
Yoğurt, 1 kabak,2 tatlı kaşığı yulaf ezmesi,1 tatlı kaşığı pul biber,1 tatlı kaşığı çörek otu hepsini karıştırıp yedim.
2 litre su
3 bardak Limonlu karanfilli çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…