107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Hafta sonu da olsa benim kız sabah 7 de kalkıyor ona kahvaltı yaptırdım bende limonlu suyumu içtim bende aparatif bişeyler yicem eşim öğlen geliyor o zaman beraber kahvaltı yapıyoruz

Ben henüz kahvaltı yapmadım .Eşim ve oğlum için börek hazırlamıştım akşamdan sabah pişirdim onlar yedi bende izledim.
İzlemek kilo aldırır mı aceba?🤣

Ben henüz kahvaltı yapmadım .Eşim ve oğlum için börek hazırlamıştım akşamdan sabah pişirdim onlar yedi bende izledim.
İzlemek kilo aldırır mı aceba?🤣
Yok canım aldırmaz doya doya izleyebilirsiniz.. bende şimdi kızı uyutuyorum çamaşır asıp kahvaltı yapıcam sonrada yürüyüşü çıkacam

Ben hafta sonları spor yapmıyorum hafta içi kızı okula bırakınca sahilde yürüyorum geçen hafta fazlada yürüyemedim pazartesi günü tartı sonucumu merak ediyorum bu günkü sonuç fena değil
Hergün tartılıyormusun benim gibi yoksa.Benim kilolar yavaş gidiyor o yüzden hergün tartılmasam iyi olacak tartıyı kaldirsammı acaba.

Kahvaltım
3 y. Kaşığı lor
1 domates
1 ceviz
Yeşil çay

30 dk leslie 4 mile
30 dk karın ve kol egzersizi

Şimdi su içiyorum.

Kızlar bende 65 500 kaldım bir ara 65 i gördüm . Hatta 66 oluyor 66 500 oluyor..tehlıkelı bırsey yemiyorum dıyete aykırı hıcbırsey yapmıyorum...neden tıkandı ...bu hafta nerdeyse hıc kılı veremedim ..tamam gecen hafta 66 ydım ama gecen hafta da sonucları bıyleydı gecen hafta da 65 ı gormustum....pazartesi 66 olduğu ıcın 66 dedim...tıkandı kaldı neden cok cok cok dıkkt etmeme rağmen nıye Boyle oldu...

X