- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.461
Harikasin cnm o saatten sonra sakin bir sey yeme ya kahve ic ya da yat uyu en iyisiArkadaşlarımızla dışarıda yedik yemeği ama dışarıdaki salata malzemelerinin güzel yıkanmadığını düşünüyorum. O yüzden yemiyorum. Bu sebepten dolayı uzun süre tok tutmadı aslında.Saat 10 gibi tekrar karnım acıkır gibi oldu ama kahveyle geçiştirmeye çalıştım. Birazdan uyuyunca açlık hissim geçecek.
Aksama kadar sadece meyve atistirmissin acikmadinmi hic dayanabildin miİyi akşamlar. Bugünkü münüm
11:30 2 kuru kayısı 1 bardak su
13:00 1 bardak süt
15:30 1 tane küçük elma, 1 tane cennet hurması
17:45 bir avuç kadar karışık kuruyemiş
19:00 kapuska, 1 kase yoğurt
1 buçuk litre su tamamlandı. Yatana kadar 2 litre olur.
30 dk egzersiz , 30 dk pilates yaptım.
Cok tesekkur ederim cnmMerhaba canım,
Harikasın demeye geldim.
Gerçekten seni ayakta alkışlıyorum :)
Harikasin cnm o saatten sonra sakin bir sey yeme ya kahve ic ya da yat uyu en iyisi
Aksama kadar sadece meyve atistirmissin acikmadinmi hic dayanabildin mi
Ilk etapta vucutta biriken odem gittigi icin kilo kaybi hizli oluyor ve motive ediyor insani onemli olan bu surecten sonra istikrarli bir sekilde devam edebilmekAkşam yemeğinden sonra bir şey yememeye çalışıyorum. Bu konuda oldukça dikkatliyim. Acıkınca da su içiyorum ama en güzeli uyumak.☺
Bu aralar öğlene doğru uyanıyorum. Kuru kayısı yedikten sonra canım bir şey yemek istemiyor. Tıkıyor bayağı. Kuru kayısı, üç beş fındık fıstık ile akşam yemeğine kadar uzun süre bir şey yemeden durabiliyorum. Ama üzüldüğüm bir konu var. Neredeyse cuma gününden beri yerimde sayıyorum. Hiç kilo kaybım olmamış. İlk günler çok hızlı gram bazında bile olsa kayıplar varken, artık yok.
Ilk etapta vucutta biriken odem gittigi icin kilo kaybi hizli oluyor ve motive ediyor insani onemli olan bu surecten sonra istikrarli bir sekilde devam edebilmek
Menünüzü çok beğendim. Hindiyi en kısa zamanda ben de denemek istiyorum. Bazen ne pişirsem kaygısına düşüyorum çünkü.06.01.2020 pazartesi menusu
09.30 2 haslama yumurta 2 yk lor peyniri yesil zeytin uzerine baharat doktum ve ceviz
12.00 filtre kahve
13.30 7 hurma
15.00 cay
18.30 1 avuc cig kabak cekirdegi (yemek piserken yedim)(kiru yemisle ogunle beraber aliyorum)
19.00 1 kase mercimek corbasi 1 tabak hindi yahni (ilk defa yaptim. Hindiyi kavurdum rengi donunce arpacik sogan kapya biber yesil biber, biber salcasi baharatlarla dudukluyu kapattim. Dudugunu indirince 30 dk pisirdim lokum gibi oldu begendik. Hindi izgara tava yaziyordu pakette gogus degildi)
21.30 da filtre kahve icerim
Su 2 ltyi gecti
Spor simdilik yok
Bu hafta oruc gunlerimi sali carsamba persembe cekiyorum. Bu gunlerde menu yazmicam. Evde oruclu zor oluyor cok araniyorum iste en azindan aklim dolu oluyor yemek aklima gelmiyor
Ben de kilo vermeye çalışıyorumHarikasin cnm o saatten sonra sakin bir sey yeme ya kahve ic ya da yat uyu en iyisi
Aksama kadar sadece meyve atistirmissin acikmadinmi hic dayanabildin mi
Cok tesekkur ederim cnm
Sen nasilsin neler yapiyorsun
Sahurda karatay tarzi kahvalti aksamda saglikli bie menuyle oruclada kilo verebilirsin. Ben bu sisteme baslamadan once o sekilde veriyordum. Alisinca sahirda ve iftarda yediklerinde azaliyor zaten. Gunler uzamadan iyice borcun varsa degerlendir şu gunleriMenünüzü çok beğendim. Hindiyi en kısa zamanda ben de denemek istiyorum. Bazen ne pişirsem kaygısına düşüyorum çünkü.
Çolunlukla ben de evdeyim. Aslında oruç tutabilirim, borçlarım da var.
Dun gece aklima geldi soya nasil acaba diye saglik sorunlari vardi ya girip bakamadim musayit olunca bakarim dedim. Senden bi on bilgi alayim bari biliyor musun simdi nasilBen de kilo vermeye çalışıyorum
Ama seninki gerçekten çook büyük başarı. Soya’nın topiğine ilk geldiğin günü bildiğim için 70’li rakamları görünce şok oldum, harikasın valla
Kaçamak yok adlı yeni bir grup kurdu, 2 ay ya oldu ya olmadı. Orda aktif olarak yazıyor ben düzenli takip etmiyorum ama seni merak ettiğim gibi ara ara bakarım oraya da.Sahurda karatay tarzi kahvalti aksamda saglikli bie menuyle oruclada kilo verebilirsin. Ben bu sisteme baslamadan once o sekilde veriyordum. Alisinca sahirda ve iftarda yediklerinde azaliyor zaten. Gunler uzamadan iyice borcun varsa degerlendir şu gunleri
Dun gece aklima geldi soya nasil acaba diye saglik sorunlari vardi ya girip bakamadim musayit olunca bakarim dedim. Senden bi on bilgi alayim bari biliyor musun simdi nasil
Gunaydin
Emine titriyor yine atesi cikiyor 20 dk once surup icirdim daha yeni uykuya daldi. Dra msj atmistim gece tum silahlari kullandik serum takicaz artik o zaman dedi
Tamam cnm ben de bir ara bakayim oraya tesrkkur ederim ❤Kaçamak yok adlı yeni bir grup kurdu, 2 ay ya oldu ya olmadı. Orda aktif olarak yazıyor ben düzenli takip etmiyorum ama seni merak ettiğim gibi ara ara bakarım oraya da.
Sagol cnmÇok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur çocuğunuz.
Sen aralikli oruc degil bildigin tek ogun beslenme yapmissinİyi akşamlar. Dün gece uyumadan önce aralıklı orucu da bir deneyemeye karar verdim.(Yıllardır söylenen akşam yemeğinden sonra bir şey yemeğin ile aynı kapıya çıkıyor aslında.) Bugün evde geçen yoğun bir gündü benim için. Kahvaltı yapmadım. Karnım acıkmadı hiç, acıkmadığım halde bir şeyler yemek için de kendimi zorlamak istemedim açıkçası. Gün nasıl geçti anlayamadım. Bu sebepten 24 saat boyunca su dışında bir şey tüketmemiş oldum.
Akşam ise;
20:00 tarhana çorbası, güveçte yahni, 1 kase yoğurt, bol bol tere ve roka yedim.
21:00 karışık bitki çayı, biraz fındık ve badem yiyerek yeme faslını kapatmış oldum.
Gün içinde 2litre suyu tamamladım bir de 30 dk egzersiz 30 dk pilates yaptım.
Sen aralikli oruc degil bildigin tek ogun beslenme yapmissinsu ve sporunada ayrica bayildim tebrik ederim
Bir kac gun bir hevesle yapmaya baslasan bile sonra surekli yapasin gelir durma devam et. Bende spora ilk basladigimda hevesim gecince birakirmiyim dedim ama her defasinda kosarak gittim salonaEvet doğru öyle olmuş.Su konusunda bayıla bayıla hala içemesem de zorluyorum kendimi. Şimdiye kadar düzenli olarak egzersiz hayatımda yoktu. Çok ilginç benim için, sabahları spor yapacağım diye heyecanla uyanıyorum. Umarım bir heves değildir gelip geçmez de yaşamımın bir parçası haline gelir.
Bunu duyduğuma çok sevindim.Bir kac gun bir hevesle yapmaya baslasan bile sonra surekli yapasin gelir durma devam et. Bende spora ilk basladigimda hevesim gecince birakirmiyim dedim ama her defasinda kosarak gittim salona
Yeni ilaclar biraz daha etkili oldu sanirim sabah 10da atesi cikti daha cikmadi cok sukur. Aksamki durumuna gore damaryolunu cikartirim artik.Bunu duyduğuma çok sevindim.Bir de insan olumlu sonuçları gördükçe motive oluyordur sanırım spor konusunda.
Kızınız nasıl oldu? İnşallah daha iyidir.
Tekrar geçmiş olsun. İlaçlar etkili olur da bir an önce iyileşir inşallah kızınız.Yeni ilaclar biraz daha etkili oldu sanirim sabah 10da atesi cikti daha cikmadi cok sukur. Aksamki durumuna gore damaryolunu cikartirim artik.
Insallah cnm cok sagolTekrar geçmiş olsun. İlaçlar etkili olur da bir an önce iyileşir inşallah kızınız.