- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.501
Kızum süpersin gerçekten.Çok kısa zamanda çok büyük bir yol katettin. Oruçları kaç saat tutuyorsun. Yitik şifa diyetine devam mı?10 ocak cuma menusu
Oruc sonrasi gun oldugu icin tuzsuz gunumdu
08.30 1sb sekersiz erik suyu (kayinvalidem yazin yapip kavonoza koymustu)
10.30 2 kuru trabzon hurmasi 2 normal hurma
13.30 beyaz lahananin orta kismi, mor lahana, havuc, cerry domates, kapya biber, zeytin yag ve limon ile salata
19.00 karnibahar kisiri (salcasiz)
11 ocak cumartesi menusu
11.30 Sahanda yumurta, az sucuk, peynir, yesil zeytin, yarim avokado ve ceviz (robotta cekip ezme gibi yaptim), 1 tk acika (dogal kv yapti), bugun kendime odul verdim normalde kahvaltida yoktu ama ekledim 2 hurma cekirdegini cikardim icine 1 cay kasigi kaymak (evde kaynattigim sutun) ve 1 ceviz ici koydum (ahmet bey bu tarifi oneriyordu tatli krizinizde hurmali ogunlerde yapabilirsiniz diye ben ilk defa yaptim dehset bir sey oldu)
14.30 filtre kahve
19.00 dun balik yapmistim onu isittim 6-7 tane hamsi yedim ama isininca hosuma gitmedi zaten saglam kahvalti yaptigim icin dogru duzgun acikmamistimda baligi biraktim dunden bulgurlu lahana sarmasi vardi serce parmagim biyutunda ondan dort tane yedim az da ceviz yedim
22.00 sade turk kahvesi
Her 2 gun icin de
Su 2 ltyi gecti
Spor yok
Tesekkur ederim cnm evet o programa devam ediyorum. 3 gunluk oruc tutuyorum su an 72 saat deniliyor ama aslinda 86 saat oluyor gecen gun esimle hesapladik. Askam 19da son yemek yeniyor 3 gun bir sey yenmiyor 4. Gun sabah sebze suyuyla aciyorsun. Iftar ve sahurda su var sadece.Kızum süpersin gerçekten.Çok kısa zamanda çok büyük bir yol katettin. Oruçları kaç saat tutuyorsun. Yitik şifa diyetine devam mı?
Aslinda misafirlige kadar guzel gitmis cnm menun. Ilkkez gittigin icin bir sey diyemicem ama bunun bedeli olarak 5 gun sifir kacamak yapmaya calis lutfen olur mu 1 lokmadan bir sey olmaz demekte yok12 Ocak 2020 menüsü
12:30 1 dilim ekmek, biraz sucuk, peynir, 5-6 tane cherry domates, 1 bardak süt.
17:00 ekinezyalı bitki çayı
19:00 nohut yemeği, 1 kase yoğurt, biraz yeşillik (roka, dereotu, kuzu kulağı)
20:30 gibi misafirliğe davetliydik. İlk defa gittik, zaten arkadaşlığımız da çok yeni birkaç sefer dışarıda görüştük. Kek ve poğaça yapmış arkadaşım. Daha yeni tanıştığımız ve yanlış anlaşılmamak adına ince bir dilim ve küçük bir poğaça yedim. Yanında şekersiz 5-6 bardak çay içtim.
30 dk egzersiz, 30 dk plates.
1,5 litre suyu geçtim. Yatana kadar 2 litreye tamamlarım.
Aslinda misafirlige kadar guzel gitmis cnm menun. Ilkkez gittigin icin bir sey diyemicem ama bunun bedeli olarak 5 gun sifir kacamak yapmaya calis lutfen olur mu 1 lokmadan bir sey olmaz demekte yok
Gecmis olsun cnm dikkat et kendine13.01.2020 menüsü,
11:30 1 dilim ekmek, biraz peynir, 1 tatlı kaşığı kara dut pekmezi, ayvalı ıhlamur çayı
13:30 adaçayı
15:00 1 tane muz, 3 tane kuru kayısı, 7-8 tane badem
16:30 naneli yeşilçay
18:30 nohut yemeği, meretreli ıspanak, 1 kase yoğurt, 4-5 tane salatalık turşusu
20:30 yarım portakal, 1 tane küçük mandalina
Dün gece birden rahatsızlandım. Boğaz ağrısı, halsizlik ve biraz ateş gün boyu devam etti. Sürekli bitki çayı içip yattım. Anca öyle boğazım rahatladı. Halsizlikten dolayı bugün egzersiz yapamadım malesef.
İçtikçe midem çok bulanmasına rağmen 2 litre suyu tamamlamak üzereyim.
Çok teşekkür ederim.Gecmis olsun cnm dikkat et kendine
Menun guzel afiyet olsun
Menun guzel cnm masallah nasil olsa hastayim diyip kendini salmamissin. Tebrik ederim. Yarinda dinlen vucudunu yorma14.01.2020 menüm
13:10 3 küçük dilim peynir, 2 tane cherry domates, 3 tane kayısı, 4 tane badem, 1 fincan şekersiz karanfilli siyah çay.
Boğaz acısından ve öksürükten dolayı ne zaman ve ne kadar çay içtim bilmiyorum. Gün içinde büyük bir çaydanlığı bitirdim. Kahvaltı ile birlikte 7-8 fincan çay yapmıştır sanırım.
19:00 tarhana çorbası, ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 yarım dilim ekmek.
Yine egzersiz yapamadım. Düne göre bugün biraz daha iyiydim. Yarın kendimi iyi hissedersem 1 saat olmasa bile yarım saat egzersiz yapmayı istiyorum.
Şu ana kadar 1,5 litre su oldu.
Menun guzel cnm masallah nasil olsa hastayim diyip kendini salmamissin. Tebrik ederim. Yarinda dinlen vucudunu yorma
Afiyet olsun cnm guzel menu15.01.2020 menüsü,
12:30 1 dilim ekmek, biraz peynir, 9-10 tane badem, 2 tane yumurtadan omlet, ayvalı ıhlamur çayı
16:00 bitki çayı
19:30 soya soslu tavuk sote, tarhana çorbası, fırında patates (3-4 küçük dilim yedim, gerisini eşim yedi) dünden kalan 1 çorba kaşığı kadar ıspanak, 1 kase yoğurt
20:30 bitki çayı
1,5 litre su içebildim bugün. Malesef yine egzersiz yapamadım.
Menulerin dengeli canim kotu degil. Aksam yemekten sonra icecek icebilirsin sekersiz. Filtre kahvedeki sut biraz sıkıntı olabilir gece oldugu icin ama o da misafirlikte oldugun icin hosgorulebilir. Portakal suyunu keske icmeseydin cok fazla portakaldan 1 bardak su cikiyor heleki hazir meyve suyuysa icindeki seker ve katki maddeleri cok fazla. Neyse olan olmus onumuze bakalim artik ama yinede iyi atlatmissin16.01.2020 menüsü
13:00 muz, yarım dilim ekmek, biraz peynir, ekinezya çayı
17:00 bitki çayı
19:00 yemek yapamadım . Eşim ton balıklı makarna yaptı. İki üç çatal makarna alıp, ton balığını yedim sadece.
20:00 sade maden suyu
Yemekten sonra yarım saat yürüyüş yaptım. 1,5 litre su içebildim.
17.01.2020
Bugün tartıldım. 60.4 çıktı. Birkaç gündür regl olmayı bekliyorum ama henüz olamadım. Kendimi çok hantal hissediyorum bu yüzden.
Menüm ise şöyleydi,
12:50 2 tane küçük muz, 2 tane taze hurma, biraz peynir
13:30 bitki çayı
Saat 3 e doğru spor yapmaya başlamıştım. Eşim annemlere gidelim mi diyince yarım bıraktım. Uzun süredir görüşmemiştik.
20:30 tarhana çorbası, bol bol salata, biraz ev yapımı turşu, 2 tane serçe parmağımdan küçük yaprak sarması, 3 tane köfte (kayınvalidem yağda kızartmış), hastayım diye zorla içirilen 1 bardak portakal suyu
22:00 sütlü şekersiz filtre kahve
23:30 sade maden suyu
00:30 şekersiz türk kahvesi
Normalde yemekten sonra fazla bir şey yememeye çalışıyorum ama 3-4 saat oturduğumuz için annem her şeyden yedirip, içirmek istedi. Bu yüzden arka arkaya fazla şey tüketmiş oldum.
2 litre suyu tamamladım, malesef bir de yarım kalan sporum var.
Menulerin dengeli canim kotu degil. Aksam yemekten sonra icecek icebilirsin sekersiz. Filtre kahvedeki sut biraz sıkıntı olabilir gece oldugu icin ama o da misafirlikte oldugun icin hosgorulebilir. Portakal suyunu keske icmeseydin cok fazla portakaldan 1 bardak su cikiyor heleki hazir meyve suyuysa icindeki seker ve katki maddeleri cok fazla. Neyse olan olmus onumuze bakalim artik ama yinede iyi atlatmissin