- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 45
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.441
Cok tskler canimÇok sevindim senin adına
Hanimlar öğlen ancak kahvaltı yapabildim
menüm şöyle
1 sahan yumurta
2 dilim peynir
bolca yeşil zeytin
yarim domates
yarim salatalık
bir avuç iğde
yarim corba kaşığı vişne receli
şekersiz limonlu çay
ara şekersiz türk kahvesi
iki mini çikolata
ara ikisi bir arada bur fincan
Halâ motive değilim malesef dün gece yediklerimi yazmak dahi istemiyorum bu bir kac gün hatta bir hafta sürebilir önceki kilo verisimdde motive olmam biraz zaman almıştı .Orucada baslicam yakında borçlarım için migdem küçülebilir bu sayede insallahhh.
Bu gibi durumlarda cantanda kucuk bir kap bulundur icine hurma incir kayisi kuri uzum cig kuru yemis beyaz leblebi vs koy. Disarida isin uzarsa ac kalmazsin hemen ativerirsin agzinaBugün 10:30 da uyandım. 2 tane kuru kayısı ile birlikte 2 bardak su içtim. Akşam 19:45 e kadar bir şey yemedim. (temizlik, market, yemek işleri derken yemek yemeği unuttum desem yeridir) Sadece su içtim.
19:45 akşam yemeğinde
Soya soslu tavuk sote
Biraz tarhana çorbası vardı geçen günden kalan 2 kaşık kadar içtim bıraktım. Tadı değişmiş gibi geldi.
1 kase yoğurt
3-4 tane salatalık turşusu ile biraz maydanoz ve taze soğan yedim.
Yarım saat yürüdüm. Bugün biraz leslie yi araştırdım. Atlata Atlata videolara baktım. Yarın başlayacağım inşallah. Evde pilates malzemeleri de var kilo verirken sıkılaşmak için pilates de yapmak istiyorum.
2 litre su olmak üzere.yatana kadar tamamlamaya çalışacağım.
Ben hic kalori hesabi yaparak beslenmedim. 400 kalori bir cikolata mi yoksa dolu dolu bir tabak yemek mi tercih yapmaz zor olurduKizlar Bende bugun neler yedigimi size yazayim.
ben kalori sayiyorum kizlar günlük 1500 kalori.
sabah 8.30 uyandim
Saat 9 da temizlik yapmaya basladim. 12.30 gibi islerim bitti ve Ben saat 13 de anca Kahvalti yapabildim acelem oldugu icin hemen 2 Dilim ekmege krem peynir sürdüm yaninada bi latte ictim.
anneme gittim Börek kisir Patates yedim
Türk kahvesi ictim
Eve gelince 2 tane jelibon yedim ve latte ictim kalorilerim doldu
Ilk etapta odemler gidiyor cnm bu da cok motive ediyor insaniAy inanmıyorum kizlar dün 84.3 bugün 83.3 kg demin tartıldımgünaydın bu arada
Kahvalti biraz duzene girmeye baslamis sankiHanimlar öğlen ancak kahvaltı yapabildim
menüm şöyle
1 sahan yumurta
2 dilim peynir
bolca yeşil zeytin
yarim domates
yarim salatalık
bir avuç iğde
yarim corba kaşığı vişne receli
şekersiz limonlu çay
ara şekersiz türk kahvesi
iki mini çikolata
ara ikisi bir arada bur fincan
Halâ motive değilim malesef dün gece yediklerimi yazmak dahi istemiyorum bu bir kac gün hatta bir hafta sürebilir önceki kilo verisimdde motive olmam biraz zaman almıştı .Orucada baslicam yakında borçlarım için migdem küçülebilir bu sayede insallahhh.
Slm kizlar
Gece gitemedim foruma calisma vardi herhalde baglanamadi bir turlu
Kizlar hasta dr goturdum bronsit olmuslar antibiyotik ve hava verdi
Sagol cnm ❤Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur çocuklarınız.
Alıntı yapmayı bir türlü öğrenemedim. Beceremedim buraya yazayım. Gün içinde dışarıda çok zaman geçireceksem çantama ceviz vs atıyorum ama dün çanta almadan sadece cüzdanımla çıkınca biraz sıkıntılı oldu.
Menun guzel olmus cnm tebrik ederim.Merhaba iyi akşamlar.
Bugün 10:30 da uyandım. 2 tane kuru kayısı ile birlikte 1bardak su içildi.
11:00 kahvaltı
1 dilim ekmek,
6 tane zeytin,
1 küçük muz,
Peynir,
Yarım avokado,
1 bardak süt
Gün içinde 30 dk egzersiz ve 20 dk pilates yaptım.
20:30 akşam yemeği
Fırında levrek ve yanında bol yeşillik.
2 litre su tamamlandı.
Guzel menu cnmGüne yine 2 kuru kayısı ve 1 bardak su ile başladım.
Öğlen uyandığım için 14:00 de biraz ceviz,fındık ve badem yedim. (Eşim işe gittikten sonra uyumamak için elimden geleni yapacağım artık.)
20:00 ızgara tavuk
23:00 arkadaşlarımız geldi sade bir türk kahvesi içtim onlarla beraber.
2 litre su tamamlandı zor da olsa. :)
Yarım saat egzersiz ve yarım saat pilates yaparak günü tamamladım.
Arkadaşlarımızla dışarıda yedik yemeği ama dışarıdaki salata malzemelerinin güzel yıkanmadığını düşünüyorum. O yüzden yemiyorum. Bu sebepten dolayı uzun süre tok tutmadı aslında.Guzel menu cnm
Aksam sadece izgara tavuk tuttumu seni yaninda salata yeseydin bari
Merhaba canım,Iyi haftalar kizlar
Bugun 77.6 ciktim cnm