- 26 Aralık 2019
- 2.630
- 14.665
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.481
Menu ve sporlarin guzel cnmİyi akşamlar dün giremedim siteye. Dün ve bugünkü menüm şöyleydi;
08.01.2020
09:30 2 tane kuru kayısı ve 1 bardak su
11:00 sütle çırpılmış yumurta, 6 tane zeytin, peynir, 1 tane kivi, 1 bardak süt
15:30 1 avuç kadar fındık ve badem
17:30 menüde haşlanmış brokoli ve karnabahar vardı. Bol yeşillik ve 2 tane közlenmiş biber eşliğinde biraz onlardan yedim. Eşim yemek istemeyince lahmacun sipariş etti. Biraz onun yemeğinden de tırtıkladım.
Akşam 9 gibi film izlerken biraz çekirdek çıtladım.
2 litre su ve 30 dk egzersiz, 30 dk pilates yaptım.
09.01.2020
Akşam 7 ye kadar sadece su içtim. Arkadaşlarımız yemeğe davet etti.
19:30 yarım lavaşla birlikte yaprak döner ve ayran.
20:30 şekersiz türk kahvesi, ardından 1 çay bardağı şekersiz çay.
1,5 litre su içtim. Yatana kadar 2 ye tamamlamaya çalışacağım. 30 dk egzersiz, 30 dk pilates.
Menu ve sporlarin guzel cnm
Cekirdekte fazlasiyla gereksiz yag var. Kavruldugu icin icindrki yag zararli maddeye donusuyor.
Tatli yaptigimiz bal kabaklarinin cekirdeklerini cikarip tepsiye seriyoum kuruyunca yiyorum hem faydali hem cekirdek istegimi gideriyor oneririm.
Ertesi gun de tek ogun zorlamustir seni ogleden sonra bir seyler atistirsaydin
Amin cnm insallah.MerhabaBulamiyorum senin sayfani daha oncede gormustum simdi yazmak kismet oldu masallah diyorum oncelikle ve basarinin devamini diliyorum diger arkadaslar sizlere de merhaba insallah sizler de istediginiz kgya duser korumaya gecersiniz.Ben de yeni bi sayfa mi acsam sizinle mi baslasam bilemedim.94 kg yum bu kgya nasil cikabildim inanamiyorum 55 kg larda iken spor yapan ben simdi yag torbasina dondum resmen bir yerden baslamam gerekti cok basladim ama bi yerden destek almak istiyorum yalniz olmadigimi bilmek istiyorum insallah hepimiz hedefledigimiz kglara duseriz.Rabbim irademizle basa cikma sabri versin ins.
Cuma takiminda yaptigim bildirimi buraya da ekleyeyim takip eden varsa son durumu gorurler
Gecen hafta veremedigim kiloyla beraber bu haftaki kilolarimda gitti. Tabi oruc gunlerini degistirmemde etkili oldu.
Gecen hafta 79.4
Bu hafta 74.5
Fark -4.9
Yuzde 6.17
Tebrik ederim cnm seni.Merhaba. Diyette 2. hafta, egzersizde de 1. hafta bitti. Bu hafta neredeyse hiç fark olmadı. 60.9 ile bu haftayı kapatıyorum. Yarın egzersizde 2. haftaya başlayacağım için, yoğunluğunu ve zorluğunu biraz arttıracağım. Zaten 1hafta boyunca egzersiz hareketlerinde ve plateste aynı hareketleri yaptım. Bir hafta boyunca hiç aksatmadan toplamda 1 er saat çalışmış oldum.
Bugün ise;
13:50 4-5 tane badem
16:00 sade türk kahvesi ve ardından 1 küçük bardak şekersiz çay
19:00 bir parça ızgara tavuk, 2-3 yemek kaşığı kadar makarna, 1 kase yoğurt, 6-7 küçük parça haşlanmış brokoli ve karnabahar, dereotu ve roka
21:00 sade maden suyu.
Bu şekilde akşamı noktalamış oldum. Öğleden sonra dışarıdaydım, 1 litre su içebildim. (Umumi wc sorunsalı yüzünden) Yatana kadar en azından 1,5 litre yapmaya çalışacağım. Ayrıca 30 dk egzersiz ve 30 dk plates bugün de yapıldı.
26 Aralık 2019 da bel çevremi ölçmüştüm. 83 cm idi. Bugün tekrar ölçüm yaptım 77cm çıktı. Çok mutlu oldum.
Tesekkur ederim cnm ❤Bu hafta olan kilo kaybınız çok güzel ve ilham verici.Tebrik ederim sizi. ☺
Tebrik ederim cnm seni.
Menun de gayet guzel. Insallah suyunu 1.5a tamamlayabilmissindir.
Kilomuzu takip acisindan yrn bir cizelge yapayim haftalik kayiplarimizi takip etmis oluruz. Sen musayit bir zamanda bana diyete baslama kilonu gecen hafta cuma kilonu ve bu cuma kilonu yazarsin
Tamam cnm bugun kizlarla yalnizim bir firsatini bulursam hazirlarim insallah en beteri geceye kalir1,5 litreye tamamlanmış bir şekilde yatağa girdim şimdi. ☺
26.12.2019 da 63 kilo olarak diyete başladım. Küsüratı da vardı ama sayfaya yazmamışım, hatırlayamadım da. Ama 63 olarak ele alabiliriz.
Sonraki hafta (2 ocak.2020) 61.2
10.01.2020 60.9.
İnşallah önümüzdeki hafta daha tatmin edici sonuçlar alırım. :)
Tesekkur ederim burda devam edeyim o zamn emziren bi aneyim 6 âylik bebgim ve 5 yasinda bi kizm var yediklerime dikkat etmekle baslyim diyorm nasil bi yol onerirsiniz sizAmin cnm insallah.
Kapim herkese acik sen bilirsin ister bizimle devam et ister kendi sayfani ac. Gunduzleri is yerimde yogunluktan dolayi nadir giriyorum. Genelde aksam bakabiliyorum mesajlara
Masallah ne yaptiniz bu hafta siz oyleCuma takiminda yaptigim bildirimi buraya da ekleyeyim takip eden varsa son durumu gorurler
Gecen hafta veremedigim kiloyla beraber bu haftaki kilolarimda gitti. Tabi oruc gunlerini degistirmemde etkili oldu.
Gecen hafta 79.4
Bu hafta 74.5
Fark -4.9
Yuzde 6.17
Soyle yapalim sen gun sonunda yediklerini saatleriyle paylas onun uzerinden duzenleme yapariz o saatte sunu yeme onun yerine sunu tercih et yada bunu ekle gibi olur mu? Emziriyor musun ona gore bakariz menulerineTesekkur ederim burda devam edeyim o zamn emziren bi aneyim 6 âylik bebgim ve 5 yasinda bi kizm var yediklerime dikkat etmekle baslyim diyorm nasil bi yol onerirsiniz siz
Menun ve sporun cok guzel cnmİyi akşamlar. Bugün menüm 11.01.2020 ,
11:30 1 avuç badem,
14:00 2 küçük muzdan bir bardak muzlu süt,
19:30 nohut yemeği, 1 kase yoğurt, 3-4 tane salatalık turşusu, biraz kuzu kulağı, roka, dereotu.
1,5 litre su,
30 dk egzersiz, 30 dk plates.
Bir iki degisiklik yaptim sistemle ilgili gecen haftaki odemde gidince bu hafta boyle olduMasallah ne yaptiniz bu hafta siz oyle
Menun ve sporun cok guzel cnm
Suyunuda yavas yavas 2 ltye cikarmaya calis