- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.301
Insan yemege baslayinca amaaaannn yedim zaten bugun de yiyeyim yrn baslarim moduna giriyor ve o yarinlar hic yakalanmiyor. Sonra bir bakmissin verdigin 10 kiloyu geri almissin (bakiniz benSlm kızlar ben artı kilolara geri geldim maalesef
Annemler buradaydı sonra gittiler ben çok güzel yemeğe alıştım çokçok yiyesim var bu aralar hatta yediğimden rahatsız oluyorum şişkinlik hissediyorum ama yine de yemek yiyorum böyle bir moda girdim bu sabah tartıldım 79.6 gibi bişey Di dedimki artık 80 i görmeden geri döneyim
Bu aralar çok enerjim düşük bilmiyorum neden sürekli hasta gibi hissediyorum
Neyse inşallah yarın sabah itibariyle önce kabak detoksuna başlamaya niyet ettim
Bu aradaBulamiyorum canım hayırlı olsun yeni yerin hastanede inşallah herşey gönlünce olur
Bu arada ben de full youtube ile uğraşıyorum
Bilmiyorum takiptemisiniz ama abone olursanız sevinirim
YouTube kanal adı
Seda&Oğuz&Duru
Desteklerinizi bekliyorum
Hosgeldin cnmSelam canım; ben de bi yerlerden tutunmak istiyorum...Bu kez oğluma söz verdim birinci sınıfta
Okullar kapanan kadar 58 kilo olucam dedimŞu an 95 im
41 yaşındayım,boyu 1.59
Hosgeldin cnm
Hazirana kadar 38 kilo neden olmasin. 8 ay var daha ortalama 4-5 kilo vermen lazim ayda. Ilk aylar hizli gider ama daha sonra yavaslar. Hesaptan biraz daha fazla surebilir ama olsun sen niyetine girdin ya okur insallah bir sekilde
Menulerini paylasirsan iyi kotu dogru yanlis yorumlari yapariz cnmyani ..Başkaları yapabiliyorsa ben de yapabilirim diyorum teşekkür ederim iyi dileklerin için
Tamam canım ...başlamak en zoruMenulerini paylasirsan iyi kotu dogru yanlis yorumlari yapariz cnm
Ileride her gecen gun icin pismanlik hissedeceksin ama bir an once basla benceTamam canım ...başlamak en zoru