107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Bugunku menum
09.00 filtre kahve
13.00 7 hurma findik
17.00 filtre kahve
19.00 mercimek corbasi, kiymali karnibahar, yogurt
22.45 sade soda(simdi icicem)

Canim 1 haftadir karnibahar istiyordu 2 tabak yedim 40 gundur sifir seker beslenince bugunku hurmanin tadi asiri sekerli geldi cok mutlu olsum tatli yedigim icin

Dunku menumu yazmayi unuttum

09.00 filtre kahve
13.30 7 hurma findik
19.30 kiymali karnibahar yogurt coban salata
22.30 cay
23.30 sade soda

Bugunku menumude vereyim aksama yiyeceklerimin plani hazir

09.00 filtre kahve
12.00 7 hurma findik (findigi biraz fazla kacirdim)
16.30 filtre kahve
19.30 2 biber dolma bulgurlu bol brokoli salatasi (cnm cok cekti buyuk ihtimalle fazlaca yerim soyle zeytin yagli sarimsakli limonlu ohhh misss) yogurt
22.30 sade soda

2 gundur resim cekemiyorum kv de oluyor sofrada affedin artik ☺

Slm kızlar ben artı kilolara geri geldim maalesef
Annemler buradaydı sonra gittiler ben çok güzel yemeğe alıştım çokçok yiyesim var bu aralar hatta yediğimden rahatsız oluyorum şişkinlik hissediyorum ama yine de yemek yiyorum böyle bir moda girdim bu sabah tartıldım 79.6 gibi bişey Di dedimki artık 80 i görmeden geri döneyim
Bu aralar çok enerjim düşük bilmiyorum neden sürekli hasta gibi hissediyorum
Neyse inşallah yarın sabah itibariyle önce kabak detoksuna başlamaya niyet ettim
Bu arada Bulamiyorum canım hayırlı olsun yeni yerin hastanede inşallah herşey gönlünce olur
Bu arada ben de full youtube ile uğraşıyorum
Bilmiyorum takiptemisiniz ama abone olursanız sevinirim
YouTube kanal adı
Seda&Oğuz&Duru
Desteklerinizi bekliyorum

Insan yemege baslayinca amaaaannn yedim zaten bugun de yiyeyim yrn baslarim moduna giriyor ve o yarinlar hic yakalanmiyor. Sonra bir bakmissin verdigin 10 kiloyu geri almissin (bakiniz ben )
Bir an once toparlamaya calis cnm detoxla baslarsan odeminide atarsin tartida fazla eksi gorursun ve motivasyonun gelir. Insallah eski performansini yakalarsin
Pazartesiden itibaren listeye aliyorum tekrar seni kilo bildirimini unutma.
Menulerini paylas ki paylasmayi cekinecegin seyleri yeme
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim ❤❤
Yarin yeni bir videoda cekip yuklicem insallah. Gecen ay gonderdigimiz videoyla hediye oyuncak kazandik. Bakalim bu sefer de kazanabilcez mi

Bugunku menumu yazayim

09.30 turk kahvesi
14.00 7 hurma
16.00 filtre kahve
18.30 resim
22.30 filtre kahve (buyuk ihtimalle o saatte icerim)

Slm kizlar menu vereyim

10.00 filtre kahve

12.30 7 hurma

16.00 cay+turk kahvesi

18.30 resim

22.00 filtre kahve (buyuk ihtimalle o saatte icerim)

Gelen giden yok
Kendim yazayim kendim okuyayim bari
Bugunku menum
09.30 filtre kahve
13.30 7 hurma findik
17.00 filtre kahve
19.30 her seyden azicik azicik vardi bu yuzden yemek yapmadik onlari yedik.Tane fasulye ispanak yogurt ve izgara tavuk
21.30 cay
23.00 sade soda

Selam canım; ben de bi yerlerden tutunmak istiyorum...Bu kez oğluma söz verdim birinci sınıfta
Okullar kapanan kadar 58 kilo olucam dedim Şu an 95 im
41 yaşındayım,boyu 1.59

Selam canım; ben de bi yerlerden tutunmak istiyorum...Bu kez oğluma söz verdim birinci sınıfta
Okullar kapanan kadar 58 kilo olucam dedim Şu an 95 im
41 yaşındayım,boyu 1.59
Hosgeldin cnm
Hazirana kadar 38 kilo neden olmasin. 8 ay var daha ortalama 4-5 kilo vermen lazim ayda. Ilk aylar hizli gider ama daha sonra yavaslar. Hesaptan biraz daha fazla surebilir ama olsun sen niyetine girdin ya okur insallah bir sekilde

Hosgeldin cnm
Hazirana kadar 38 kilo neden olmasin. 8 ay var daha ortalama 4-5 kilo vermen lazim ayda. Ilk aylar hizli gider ama daha sonra yavaslar. Hesaptan biraz daha fazla surebilir ama olsun sen niyetine girdin ya okur insallah bir sekilde
yani ..Başkaları yapabiliyorsa ben de yapabilirim diyorum teşekkür ederim iyi dileklerin için

Slm kizlar
Bugun ise giderken hurma almayi unuttum, findik goturmucektim zaten. Oglen yemege hicbir seyim kalmadi. Serviste dolaplari aradim bazen hastalar findik getiriyor var mi acaba diye o da yok. Dedim yapacak bir sey yok kahve yapar icerim artik dedim. Kahvemi demledim arkadas dedi "aaaa abla benim cantamda kuru uzum vardi o olur mu sana" okur tabi getir dedim. Birazcik yedim cok tatli geldi bitiremedim baydi resmen.
Is cikisi pazara gidecektim ama kv rahatsizlandi biraz onu dr goturdum pazara gitmedim.pazardan balik alcam balik yapcam diye yemek yapmamisti annem. Dondurucudan yemek cikardim ( sozde ben izmirdeyken esim cikarip isitip yicekti) ama ben yiyemedim patates vardi. Bende kahvalti yaptim.

09.00 filtre kahve
12.00 filtre kahve ve kuru uzum
19.30 yesil zeytin biber domates salatalik labneli omlet 1 tk acika
21.30 filtre kahve

Slm kizlar
Ben dun menu paylasmayi unutmusum
09.00 filtre kahve
12.30 3 kuru incir arasinda ceviz
17.00 filtre kahve
19.30 kiymali bulgurlu biber dolmasi yogurt findik
22.30 sade soda

Slm kizlar
Bugunku menum
09.00 filtre kahve
14.30 9 hurma cay
16.30 turk kahvesi
19.00 kiymali bulgurlu biber dolmasi yogurt taze fasulye
23.00 sade soda (birazdan icerim)

Ben dun menu vermedim galiba
09.00 filtre kahve
14.30 7 hurma (islerden biraz geçe kaldi)
17.00 kuzu ciger şiş bulgur pilavi ayran (ayran su icerdigi icin yasak ama yogurt serbest. Bu yuzden masum bir kacamak oldugunu dusunuyorum. Yemedigim lezzetli soslu lavaslari dusununce ) eve gelince biraz findik yedim acikmayayim diye
22.00 cay

Iyi pazarlar

Dunku menumu vereyim
09.00 filtre kahve
12.30 3 kuru incir ve ceviz
16.00 sade soda
18.00 turk kahvesi
19.00 keskek

Bugunku menumu vereyim
10.00 filtre kahve
13.00 9 hurma
15.00 filtre kahve
18.30 firin kofte sogus dunden kalan azicik keskek 2 yk kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…