107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Dun menumu yazmak icin girdim yazamadan uyumus kalmisim
Bugunku(dunku) menum biraz karisik oldu.
12.00 filtre kahve
13.00 tahin findik ve tarcini karistirdim. Ogun yerine yenilebilir diye okumustum. 3 tatli kasigi yedim ama devam edemedim. Icine seker ya da pekmez atilsa cok daha guzel olurdu. Tabi boyle bir secenegim olmadigi icin domates salatalik peynir 1 yumurta yedim
18.25cocuklari disari cikaraktim yemek saatim gecmesin diye ayak ustu 4-5 kasik bulgurlu kabak attim agzima cikarkende masadan 1 avuc cug findik aldim. Dolmus duragina giderken onlari yedim. Cok sukur yakaladik dolmusu
22.00 kizlari yatirinca sade filtre kahve yapip ictim.

Kilo bildirimimide yapayim
Gecen hafta 99.2 (odem vardi)
Bugun 97.1

Fark -2.1
Cumartesi 96.8 cikmistim. Pazar baya kosturmacali gecti bu yuzden yine biraz odem oldu sanirim ama sonuc olarak bugunku tartiyi baz almamiz lazim gecen hafta yaptigimiz gibi

Canımm süper gidiyorsun yaa Rabbim daha fazla kilo vermeni nasip etsin. Çok seviniyorum gerçekten en önemlisi sağlıklı olmak bu yüzden seni tebrik ederim

Canım güzel menü afiyet olsun. Fakat kilonun sabitlikten kurtulmasını istiyorsan çavdar dahil ekmeği hayatından çıkar bence artık. Türk kahvesini de ihmal etmemeni öneririm.. Allah kolaylık versin hepimize

Bugünkü menüm;
Kahvaltı: Bir kupa yeşil çay, bir paket kepekli bisküvi, biraz zeytin, bir üçgen labne peynir
Öğle:Ezogelin çorba, salata, bir tane biber dolmasının yarısı
Akşam: Bir kupa yeşil çay, bir adet kepekli bisküvi,
Ara öğünler: 3 fincan sade türk kahvesi, su, 1 tane yeşil elma, tarçınlı zerdeçallı su.

Gecmis olsun cnm ciddi bir seyin yok insallah ❤
Başım ağrıdı yine canım , migren var sanırım

Canım güzel menü afiyet olsun. Fakat kilonun sabitlikten kurtulmasını istiyorsan çavdar dahil ekmeği hayatından çıkar bence artık. Türk kahvesini de ihmal etmemeni öneririm.. Allah kolaylık versin hepimize
Diyet listesine uymaya çalışıyorum canım ,insülin direnci, pcos için endokrin bölümü diyet veriyor , ekmek yemediğim zamanlarda oldu ama devam edemedim öyle zorlanıyorum bayağı

Maşallah canım çok iyi gidiyor başaracağız inşallah, instagramda takip ettiğim iki bayan sadece diyet ve sporla 130 ve 110 kilolardan 60 lı kilolara düşmüş , bizde yapacağız

Canımm süper gidiyorsun yaa Rabbim daha fazla kilo vermeni nasip etsin. Çok seviniyorum gerçekten en önemlisi sağlıklı olmak bu yüzden seni tebrik ederim
Tesekkur ederim cnm insallah.

Gecmis olsun cnm tekrar. Bir arkadasim diyetisyene gidiyordu demiski her ogunde farkli ekmek cesidi tuket vucut bir tanesine alismasin. Mesela sabah tam tahilli oglen cavdar aksam kepek gibi. Arkadasta 3 cesit ekmek alip porsiyon porsiyon strecleyip dondurucuya atardi. O ogun hangisini yiyecekse dolaptan cikarip 2 dk tost makinesinde isitip yerdi. Bir de boyle dene istersen

Maşallah canım çok iyi gidiyor başaracağız inşallah, instagramda takip ettiğim iki bayan sadece diyet ve sporla 130 ve 110 kilolardan 60 lı kilolara düşmüş , bizde yapacağız

Insallah cnm yaa. Bir gun bizlerde anlatiriz birzamamlar su kilodaydim diye

üyelerbaşlangıç02.09.201909.09.201916.09.201923.09.201930.09.2019haftalık farkaylık fark
Umutdeniz4 99.38787.487.4izinlii.
Bulamiyorum 107103.2100.698.599.297.1-2.1
S sdctnsn 84.076.676.0haftayaizinlii.
HatunLaz 62.659.859.260.159.8-0.3
Anbuyanbu 87.085.984.784.3
S sunayigitmert 86.082.881.280.2
sarraf 90.589.9

Kizlarrr kilo bildiriminde bulunmayanlar var. Sizlerde yapin yarin tamamlayalim

Günaydın kızlar bugünkü kahvaltım.. Tabiki yulaflı olunca hepsini yiyemedim

Eklentiler

• image.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 32
Dun ve bugun menu bildiremedim
Aksam yemegine kadar dun ve bugun ayni
09.0 filtre kahve
12.30 kahvalti resim
17.30 filtre kahve
19.00 dun tavuk bugun balik
23.00 dun cay bugun sade soda

Afiyet olsun cnm ben de uzun zamandir yemiyorum musli ozledim aslinda

Yok canım yok ben bunu yiyemiyorum. Vazgeçtim yulaftan midemi bulandırıyo..

Afiyet olsun canım sağlıklı görünüyor

Slm kizlar
Bu ara gelen giden yok ama ben yinede menu vermeye devam edeyim
09.00 filtre kahve
12.00 resim cekemedim ama dunkuyle ayni onun resmini koyuyorum
17.00 filtre kahve
19.30 resim
22.00 sade turk kahvesi (icecem insallah)

Uykum var cok yatip uyuyasim var. Aksama mercimek koftesi yapasim var kac gundur canim istiyor soyle bol limonlu marullu. Kalkip onu haslamam lazim. Emineyi alip gelince yogurup yeriz. 7ye dogru geliyoruz eve gece kalmadin pissin erkenden

Bugunku menumu vereyim
09.00 sade filtre kahve
13.00 resim
16.00 sade filtre kahve
19.30 resim
22.20 cay (su an iciyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…