107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Devam edelim canım birlikte
Bi türlü diyete başlayamadım ondan
Beraber bu kış bitirelim bu kilo olayını
Hosgeldin cnm benimde tek basima cnm sıkıliyordu. Basla artik lutfen sonra neden daha once baslamadim diye cok pisman olacaksin
Neyse geçmişi bırakalım önümüze bakalım
Ben de oğlumun fit özgüven li annesi olucam
OKULLAR KAPANANA KADAR BU IŞ BİTİCEK
Hadi bakalim hop hop hop hop

Iyi geceler kizlar
Bugun annemi izmire gonderdim cok sukur sagsaglim vardi.
Gun icerisinde sirasiyla cay filtre kahve sade soda ictim
18.00 mercimek corbasi(uzun zamandir corba icmiyordum degisik oldu) bulgurlu ispanak kirmizi biber yogurtlamasi brokoli salatasi
Cay
Sade soda

Yogunluktan girip menu yazamadim

Pazartesi kalan yemeklerden yedim. Gun icerisinde filtre kah e ve cay aksam mercimek corbasi brokoli salatasi kozlenmis kirmizi biber yogurtlamasi. Gece sade soda

Sali gun icerisinde filtre kahve cay. Aksam bulgurlu biber dolmasi, susuz cacik. Peynir domates salatalik. Gece sade soda

Bugunku menumude yazayim simdiden belli nasil olsa. Gun icerisinde turk kahvesi filtre kahve. Aksam firinda palamut salata findik.

Bu arada dun oruclu oldugum icin menu paylasmadim. Bu sabah actim orucumu

Canım bireyselde derece almışsın çok tbrk ederim. 36 saat açlığa mı geçtin. Nasıl devam ediyorsun? İşler nasıl sorumluluğa alıştın mı? Gelmişken tüm soruları birden sorayım dedim

Sagol cnm
Tesekkur ederim
Haftasonundan beri gelemedim. Mesajlarima bakayimda menulerimi toparlayip yazcam birazdan.
Persembe gunu ilk 36 saatlik orucumu tuttum. Cuma da ackarnina tartilinca guzel bir etkisi oldu tabiki
Isler yogun carsamba mudurlukten denetlemeye gelecekler eksikleri toplamaya calisiyorum. Sorumlu olarak ilk sinavim olacak iyi bir izlenim vermem lazim.
Sagolsun bugun doktorumuzun biri egitime gidecegini haber vermedi bize 5 hastasi vardi. Onlari baska dra aktar vs vs ugrastirdi. Allahtan o sirada bashekim yanimizdaydi sistemini acti ilaclari ondan girdik. Oyle kosturmacalar iste.

Hasibe G. Çok iyi vermişsiniz .Gündüz bişey yemiyorsunuz galiba .

Tesekkur ederim. Bir sistem uyguluyorum ve bir donem tek ogun beslendim. Simdi normale gectim ama persembe gunleri oruc tutucam 36 saatlik

Ben de 97 yim
Ama sen Süpersin kıskandım seni

Tesekkur ederim cnm

Biz denetimi yeni atlattık cnm çok şükür

Aksam yemekten sonra rahatsizlandim biraz. Mide bulantisi karin agrisi ishal. Yedigim bir sey mi dokundu dicem ama bilemedim. Aksam ispanak yedim ama kv guzelce ayiklamis icinde degisik ot yokmus, kizlarla cafede bulustuk filtre kahve istedim biraz aromali geldi ondan mi bilemedim.

Menulerimi bir toparlayayim. Bugunden onceye digru gideyim.

12.11. Sali= sabah filtre kahve oglen hurma ve ceviz ara filtre kahve aksam bulgurlu ispanak yogurt findik

11.11 pazartesi sabah filtre kahve oglen dimates salatalik peynir zeytin ceviz aksam tane fasulye cacik ara cay

10.11 pazar sabah filtre kahve ogle kuru incir ve ceviz tane fasulye haslama baget tavuk kirmizi biber yogurtlamasi ara sade soda

09.11 sabah filtre kahve ogle 3 yumurta sahanda, domates salatalik zeytin peynir ara filtre kahve aksam damates salatalik sogan sogus ve firin kofte

8.11 oruc sonrasi ilk gun cay kave yasak ve tuzsuz beslenme yapmistim onun menusunu yazmistim

Menumerimi buraya yazmayi unutmusum. Hepsini toplicak olursak su sekilde

13.11 carsamba menum

Sabah Filtre kahve
Oglen domates salatalik peynir zeytin ceviz
Ara cay
Aksam firin istavrit salata findik

14.11 persembe menum yok orucluydum

15.11 cuma menum (oruc actim)

8.30da 1 limon ve 1 sb su karisimi ile
11.20 1 muz
12.40 salata (marul, maydanoz, dereotu, z.yag, limon var tuz yok)
18.30 z.yagli salcasiz ve tuzsuz taze fasulye yemegi
Oruc sonrasi gun sifir tuz seklinde besleniyoruz bu yuzden ozellikle belirttim

16.11 cumartesi menumde soyle

10.00 filtre kahve
12.30 tavada yumurta domates salatalik peynir
15.30 filtre kahve
19.30 firin kofte yogurt ve findik

Kizlarla carsiya cikmistik. Eve donunce kofteleri yogurup firina verdim ve spora gittim. Evdekilere beni beklemeyin siz yiyin dedim. 18.15 te spora gidince anca 19.20 de eve gelip yemek yiyebildim

Bugunku menum
10.00 filtre kahve
12.30 5 kuru incir(biraz fazla kacti) ve ceviz
14.30 turk kahvesi
18.00 kiymali karnibahar ve yogurt
23.30 sade soda

Slm kizlar
Dunku menumu vereyim
09.00 filtre kahve
12.30 domates salatalik peynir zeytin ceviz
18.30 kiymali karnibahar tane fasulye yogurt (yemekler az az kalmisti birer kucuk kase yedim) yarim avuc ici kadar findik
22.00 sade soda

Dunku menum
09.00 filtre kahve
12.30 9 hurma ceviz
14.00 cay
18.30 2 yk tane fasulye bamya yogurt cok az findik
22.30 filtre kahve

Slm kizlar
Aksam mesajlara bakayim diye girdim foruma telefon elimde sizmis kalmisim. Kalktim yerime yattim sonra.
Dunku menum
09.00 filtre kahve
12.30 peynir domates salatalik zeytin ceviz
15.00 cay
18.30 salcali bulgur pilavi(tavuk suyuyla yaptim) haslanmis tavuk butu ve yogurt
Canim cok cekmisti valla biraz fazla kacirdim.

Sabahta bulgurun sisligini tartida gordum. Insallah yarina toparlarim. Bu ara kilo verimim durdu vucudum korumaya gecti sanirim. Bugun 5. Seviyeye basladim belki bu sefer yine verme asamasina gecerim. Burada yazdiklarimdan baska bir sey de yemiyorum kacamagim hic yok.

Bugun bir kac kisi beni cevirip nasil zayifladigimi sordu. Boyle ilgi gormek hosuma gitti acikcasi. Bu ara kilo veremesemde incelmemin devam ettigini dusunuyorum cunku eski formalarima girmekle kalmadim artik onlarda bol gelmeye basladi.

Bugun menu yok cunku bugun orucluyum yarin sabah acicam insallah orucumu. Oruclu oldugum icin bugun spora gitmedim. Yarin kv evine gidecek anca c.tesi gidebilicem spora tekrar.

Benden havadisler bunlar iste

slm kızlar
bugünkü menüm
08:30 1 limonlu 300 ml su
09:15 5i bir yerde çay
10:15 1 muz
13:30 tuzsuz salata
16:30 kiraz sapı çayı
19:00 tuzsuz salçasız taze fasülye yemeği
oruç ertesi günü tuzsuz yemek değilde kahve içememek beni zorluyor. başım ağrıyor kafeinsizlikten

Cumartesi menumude vereyim
11.00 filtre kahve
13.00 domates salatalik zeytiin peynir haslama yumurta
Ogleden sonra carsi isimi halledip spora gittim
18.30 domates salatalik sogan sogus ve firin kofte
21.00 sade turk kahvesi
23.30 sade soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…