- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.341
Hosgeldin cnm benimde tek basima cnm sıkıliyordu. Basla artik lutfen sonra neden daha once baslamadim diye cok pisman olacaksinDevam edelim canım birlikte
Bi türlü diyete başlayamadım ondan
Beraber bu kış bitirelim bu kilo olayını
Hadi bakalim hop hop hop hopNeyse geçmişi bırakalım önümüze bakalım
Ben de oğlumun fit özgüven li annesi olucam
OKULLAR KAPANANA KADAR BU IŞ BİTİCEK
İnşallahGecen hafta 92.2
Bugun 90.7
Fark -1.5
Pazartesi 8leri gorurum diyordum ama olmadi. Haftaya insallah
Canım bireyselde derece almışsın çok tbrk ederim. 36 saat açlığa mı geçtin. Nasıl devam ediyorsun? İşler nasıl sorumluluğa alıştın mı? Gelmişken tüm soruları birden sorayım dedimBu arada dun oruclu oldugum icin menu paylasmadim. Bu sabah actim orucumu
Canım bireyselde derece almışsın çok tbrk ederim. 36 saat açlığa mı geçtin. Nasıl devam ediyorsun? İşler nasıl sorumluluğa alıştın mı? Gelmişken tüm soruları birden sorayım dedim
Hasibe G. Çok iyi vermişsiniz .Gündüz bişey yemiyorsunuz galiba .
Ben de 97 yim
Ama sen Süpersin kıskandım seni
Biz denetimi yeni atlattık cnm çok şükürSagol cnm
Tesekkur ederim
Haftasonundan beri gelemedim. Mesajlarima bakayimda menulerimi toparlayip yazcam birazdan.
Persembe gunu ilk 36 saatlik orucumu tuttum. Cuma da ackarnina tartilinca guzel bir etkisi oldu tabiki
Isler yogun carsamba mudurlukten denetlemeye gelecekler eksikleri toplamaya calisiyorum. Sorumlu olarak ilk sinavim olacak iyi bir izlenim vermem lazim.
Sagolsun bugun doktorumuzun biri egitime gidecegini haber vermedi bize 5 hastasi vardi. Onlari baska dra aktar vs vs ugrastirdi. Allahtan o sirada bashekim yanimizdaydi sistemini acti ilaclari ondan girdik. Oyle kosturmacalar iste.
Tesekkur ederim. Bir sistem uyguluyorum ve bir donem tek ogun beslendim. Simdi normale gectim ama persembe gunleri oruc tutucam 36 saatlik
Tesekkur ederim cnm
Bizede yarin gelecekler bakalim. Genelde grs ve sosyal-iletisim yonunden olacak diyorlar ama ne olur ne olmaz dosyaydi ivir zivirdi her seyi duzenledim.Biz denetimi yeni atlattık cnm çok şükür