107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kizlar
Bugun ise giderken hurma almayi unuttum, findik goturmucektim zaten. Oglen yemege hicbir seyim kalmadi. Serviste dolaplari aradim bazen hastalar findik getiriyor var mi acaba diye o da yok. Dedim yapacak bir sey yok kahve yapar icerim artik dedim. Kahvemi demledim arkadas dedi "aaaa abla benim cantamda kuru uzum vardi o olur mu sana" okur tabi getir dedim. Birazcik yedim cok tatli geldi bitiremedim baydi resmen.
Is cikisi pazara gidecektim ama kv rahatsizlandi biraz onu dr goturdum pazara gitmedim.pazardan balik alcam balik yapcam diye yemek yapmamisti annem. Dondurucudan yemek cikardim ( sozde ben izmirdeyken esim cikarip isitip yicekti) ama ben yiyemedim patates vardi. Bende kahvalti yaptim.

09.00 filtre kahve
12.00 filtre kahve ve kuru uzum
19.30 yesil zeytin biber domates salatalik labneli omlet 1 tk acika
21.30 filtre kahve
Tek öğün beslenmeye mi geçtin artık kuzum?

Slm kizlar.
Kusura bakmayin dun cok yogundum giremedim.
Gecen hafta 95.7
Dun 93.8 (2 gun oncesi 93.4tum ama biraz agrim vardi odem oldu herhalde)

Haklısın canım; yarın sabah başlıcam hayırlısıyla

Bugün tartı günü galiba 😕96,5 malesef
Evet cnm dun tarti gunuydu ama ben biraz rahatsizdim ve yogundum giremedim. Zaten ikimiz variz sadece. Eve gecince listemizi yaparim

Tek öğün beslenmeye mi geçtin artık kuzum?

Yrn tek ogune geciyorum cnm.

Slm kizlar

Dun giremedigim icin menu verememistim

Dunku menum
09.00 filtre kahve
13.00 7 hurma
18.30 bamya yogurt findik

Bugun serbest gunumdu yedim bir seyler abartmadan bana kalsin onlar :KK48:

Slm kizlar
Dun ic bacaklarimda sarkmalar oldugunu fark ettim. Bugun spor salonuna kayit yaptirdim pazartesi baslicam insallah 😉

Bugunku menumude vereyim. Bugun itibari ile tek ogune gectim. Gun icerisinde sivi aldim saatlerine dikkat etmedim. Siradiyla yaziyorum.

Filtre kahve
Kiraz sapi cayi
Filtre kahve
Cay
Firin hamsi roka domates cig kabak cekirdegi
Ilerleyen saatlerde besi bir yerde cay ya da soda yada farkli saatlerde ikisini birden icebilirim 😄

Slm kizlar (aksam yazarken uyuyakalmisim mesaji gondermemisim :KK48: )

Dun (carsamba gunu) yedigim balik dokundu herhalde sabah ve ogleden sonra midem bulandi aksamda karin agrisi ve kramplarindan sonra afedersiniz ama su gibi wc ciktim. Anca rahatladim cok sukur.

Bugunku (persembe) menume gelince
Filtre kahve
5i bir yerde cay
Filtre kahve
3 yumurta z.yag ile tavada pisirdim, zeytin, peynir, domates, salatalik, kendi yaptigim sucuk (tuz atmayi unutmusum ve yenibaharini biraz fazla kacirmisim) az ceviz ve findik
Filtre kahve
Yemegimi aksam yedim. Gun icerisinde bulantim cok oldugu icin bastirsin diye kahveyi biraz fazla kacirdim

bugünkü menüm
gün içerisinde sırasıyla
filtre kahve
kiraz sapı çayı
çay
18:30 kıymalı karnıbahar, yoğurt, fındık
filtre kahve

üyelerbaşlangıç07.09.201914.09.201921.09.201928.09.2019haftalık farkaylık fark
Bulamiyorum Bulamiyorum 10795.994.593,8-0,7
GIDI GIDI 96,5
listeyi geç yaptım. aslında haftaya pazartesi iki haftalık yaparım diyordum ama pc açmışken yapayım dedim. zaten şu an kimse aktif değil. GIDI GIDI da ara sıra uğruyor sanırım burayı benimsemedi. ben yinede bu haftalık listeye koydum. pazartesiye kadar girmezse ve bildirim yapmazsa tek başıma devam edicem liste yapmaya.

ben de işe başladığım için eskisi kadar sık giremiyorum. anca akşam menü yazmaya gelebiliyorum. sağlık olsun ben kendi gidişatımı tek bir sayfada göreyimde bana eşlik etmek isteyen olursa buyursun gelsin. kapım her zaman herkese açık

Slm kizlar.sabah sikinti vardi sitede sanirim giremedim.
Dun menu vermedim galiba.
Gun icerisinde cay kahve aksam pirasa var dedi annem yemek yapmadim kapagi bir actim ici havuc dolu. Dedim anne bana pismis havuc yasak, baska yemekte yok. Ben de kahvalti hazirladim yedim.
Bugunde misafirim vardi ikramlardan tatmadim. Gun icerisinde cay kahve Aksam mercimek koftesi marul findik

Dunku menum
Gun icerisinde filtre kahve cay sade soda
Aksam mantar sote yogurt findik

Bugunku menum
Filtre kahve
Turk kahvesi
Firin levrek salata (su an pisiyor yarim saate yerim)
Gecede sade soda icerim belki bir de cay demlersem icebilirim 😊

Dunku menum
Gun icerisinde filtre kahve cay sade soda
Aksam mantar sote yogurt findik

Bugunku menum
Filtre kahve
Turk kahvesi
Firin levrek salata (su an pisiyor yarim saate yerim)
Gecede sade soda icerim belki bir de cay demlersem icebilirim 😊
Canım nasılsın kimse kalmamış herhalde topikte 🤔🤔🤔

Geçmişler okuyamadım umarım kilo vermişsinidir❤️❤️❤️❤️❤️

Canım nasılsın kimse kalmamış herhalde topikte 🤔🤔🤔

Geçmişler okuyamadım umarım kilo vermişsinidir❤❤❤❤❤
Evet cnm su an burda yalniz takiliyorum :KK48:
Bu sabah 91.8 geldim
80ler yakinda goz kirpmaya baslayacak insallah.
Spora yazildim dun basladim bugun ikinci kez gittim. Ic bacaklarimdaki sarkmalari fark edince hemen gidip yazildim spora. Benim icin biraz kosturmacali olacak ama napalim 😊

Sen nasilsin neler yapiorsun

Evet cnm su an burda yalniz takiliyorum :KK48:
Bu sabah 91.8 geldim
80ler yakinda goz kirpmaya baslayacak insallah.
Spora yazildim dun basladim bugun ikinci kez gittim. Ic bacaklarimdaki sarkmalari fark edince hemen gidip yazildim spora. Benim icin biraz kosturmacali olacak ama napalim 😊

Sen nasilsin neler yapiorsun
Maşallah cqnım çok iyi yapmışsın spora yazılmakla👍👍👍

Desene kızlarının artık fit annesi olacak❤️❤️❤️

Bende iyiyim canım bende kilo aldım biraz ama hiç diyet modunda değilim😔😔😔

Sana bol kilo vermeler canım😘😘😘😘

Maşallah cqnım çok iyi yapmışsın spora yazılmakla👍👍👍

Desene kızlarının artık fit annesi olacak❤❤❤

Bende iyiyim canım bende kilo aldım biraz ama hiç diyet modunda değilim😔😔😔

Sana bol kilo vermeler canım😘😘😘😘
Tesekkur ederim cnm
Inan bende kilo verdikten sonra koruyamamaktan korkuyorum 😔

Slm kizlar
Bugunku menum
Gun icerisinde
Filtre kahve
Cay
19.00 kiymali bulgurlu kuru biber dolmasi yogurt ve findik
Filtre kahve
Sade soda

üyelerbaşlangıç07.09.201914.09.201921.09.201928.09.2019haftalık farkaylık fark
Bulamiyorum Bulamiyorum 10795.994.593,8-0,7
GIDI GIDI 96,5
listeyi geç yaptım. aslında haftaya pazartesi iki haftalık yaparım diyordum ama pc açmışken yapayım dedim. zaten şu an kimse aktif değil. GIDI GIDI da ara sıra uğruyor sanırım burayı benimsemedi. ben yinede bu haftalık listeye koydum. pazartesiye kadar girmezse ve bildirim yapmazsa tek başıma devam edicem liste yapmaya.

ben de işe başladığım için eskisi kadar sık giremiyorum. anca akşam menü yazmaya gelebiliyorum. sağlık olsun ben kendi gidişatımı tek bir sayfada göreyimde bana eşlik etmek isteyen olursa buyursun gelsin. kapım her zaman herkese açık
Devam edelim canım birlikte
Bi türlü diyete başlayamadım ondan
Beraber bu kış bitirelim bu kilo olayını

Neyse geçmişi bırakalım önümüze bakalım
Ben de oğlumun fit özgüven li annesi olucam
OKULLAR KAPANANA KADAR BU IŞ BİTİCEK

Iyi haftasonlari kizlar :KK68:

Dun menu veremedim
Filtre kahve, cay, filtre kahve
18.15 kahvalti istedi canim. Domates salatalik peynir yesil zeytin biber 2 yumurta tavada ve findik
Filtre kahve

Spordayim simdi :KK49: Eve gidince yemek isi bende bugun. Koz patlicanla karniyarik yapcam yanina brokoli salatasi cacik ohhh misss şimdiden aksam olsun istiyorum. :kk77:

Bu gidisle pazartesi gunu 8lere goz kirparim diye dusunuyorum :rapci:

X