- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.281
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hasibecim diyetin güzel gidiyor sanırım cnm. Kaç kilosun şuan. Güzel gelişmeler var mı?Bugunku menum
09.00 filtre kahve
13.00 resim
17.30 filtre kahve
20.00 resim
Ilerleyen saatlerde meryemi yatirinca cay demlerim iceriz insallah
Eki Görüntüle 2542229 Eki Görüntüle 2542230
Iyi gidiyor cnm cok sukur.Hasibecim diyetin güzel gidiyor sanırım cnm. Kaç kilosun şuan. Güzel gelişmeler var mı?
Hayırlı olsun cnm. Bende şuan eğitim hemşiresi olarak çalışıyorum serviste. Dahiliye iyidir ama sirkülasyonu çoktur sanırım. Kapsadığı alan bayağı büyük çünkü. Kilo olarakta 89.5 um. 8 leri ucundan da olsa gördüm. İnşallah devamı da gelir.Iyi gidiyor cnm cok sukur.
96.5 ciktim bugun
Bugun disaridaydik dikkat ettim ama baya buyuruk ayaklarim simdiden sisti yrn arti cikabilirim. Insallah pazartesiye duzelir
Sen ne yapiyorsun nasil gidiyor. Ucretsiz iznimi iptal ettik calismaya basladim bende artik. Ayin birinden itibaren dahiliye servisine sorumlu oldum yeni gorevlendirme verdiler. Alismaya calisiyorum hem dahiliyeye hem calismaya. Onceden nasil olsa gitcem kafasinda oldugum icin rahattim
Insallah 7leri gorecegin gunler de gelecek cnm❤Hayırlı olsun cnm. Bende şuan eğitim hemşiresi olarak çalışıyorum serviste. Dahiliye iyidir ama sirkülasyonu çoktur sanırım. Kapsadığı alan bayağı büyük çünkü. Kilo olarakta 89.5 um. 8 leri ucundan da olsa gördüm. İnşallah devamı da gelir.
Sevindim cnm senin adina. ❤❤İyi geceler herkese, diyet yönünden kötü günler geçirdim ama tekrar toparlanıyorum yürüyüşe başladım hatta
Tebrik ederim cnm.Günaydın kızlar. Bugün tartıda 58.8 çıktım
Tebrikler canım baya iyi gidiyoruzBen de gecen hafta 97.1 misim
Bugun 95.9
Fark -1.2
Aynen cnmTebrikler canım baya iyi gidiyoruz
Afiyet olsun içelim tatlım bende hemen hazırlıyorum :)Aynen cnm
Hadi bunun serefine bi filtre kahve yapip icelim
üyeler | başlangıç | 07.09.2019 | 14.09.2019 | 21.09.2019 | 28.09.2019 | haftalık fark | aylık fark |
Umutdeniz4 | 99.3 | izinli | |||||
Bulamiyorum | 107 | 95.9 | -1.2 | ||||
S sdctnsn | 84.0 | izinli | |||||
HatunLaz | 62.6 | 58.8 | -1 | ||||
S sunayigitmert | 86.0 | bildirmedi |
Evet cnm 2 ogun yiyorum. Seviye 1 bu sekildeydi 40 gun gecirdim. Yarindan itibaren seviye2ye geciyorum oglen hurma ya da kuru incir ya da cig kuru yemis yiyip aksamlari yemek yicemAfiyet olsun sanırım iki öğün yiyorsun canım
Miden küçülmüştür ama hadi bakalım başarılar canımEvet cnm 2 ogun yiyorum. Seviye 1 bu sekildeydi 40 gun gecirdim. Yarindan itibaren seviye2ye geciyorum oglen hurma ya da kuru incir ya da cig kuru yemis yiyip aksamlari yemek yicem