- 16 Ekim 2011
- 904
- 2.603
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.321
Haklısın canım; yarın sabah başlıcam hayırlısıylaIleride her gecen gun icin pismanlik hissedeceksin ama bir an once basla bence
Tek öğün beslenmeye mi geçtin artık kuzum?Slm kizlar
Bugun ise giderken hurma almayi unuttum, findik goturmucektim zaten. Oglen yemege hicbir seyim kalmadi. Serviste dolaplari aradim bazen hastalar findik getiriyor var mi acaba diye o da yok. Dedim yapacak bir sey yok kahve yapar icerim artik dedim. Kahvemi demledim arkadas dedi "aaaa abla benim cantamda kuru uzum vardi o olur mu sana" okur tabi getir dedim. Birazcik yedim cok tatli geldi bitiremedim baydi resmen.
Is cikisi pazara gidecektim ama kv rahatsizlandi biraz onu dr goturdum pazara gitmedim.pazardan balik alcam balik yapcam diye yemek yapmamisti annem. Dondurucudan yemek cikardim ( sozde ben izmirdeyken esim cikarip isitip yicekti) ama ben yiyemedim patates vardi. Bende kahvalti yaptim.
09.00 filtre kahve
12.00 filtre kahve ve kuru uzum
19.30 yesil zeytin biber domates salatalik labneli omlet 1 tk acika
21.30 filtre kahve
Evet cnm dun tarti gunuydu ama ben biraz rahatsizdim ve yogundum giremedim. Zaten ikimiz variz sadece. Eve gecince listemizi yaparimHaklısın canım; yarın sabah başlıcam hayırlısıyla
Bugün tartı günü galiba96,5 malesef
Tek öğün beslenmeye mi geçtin artık kuzum?
üyeler | başlangıç | 07.09.2019 | 14.09.2019 | 21.09.2019 | 28.09.2019 | haftalık fark | aylık fark |
| 107 | 95.9 | 94.5 | 93,8 | -0,7 | ||
| 96,5 |
Canım nasılsın kimse kalmamış herhalde topikteDunku menum
Gun icerisinde filtre kahve cay sade soda
Aksam mantar sote yogurt findik
Bugunku menum
Filtre kahve
Turk kahvesi
Firin levrek salata (su an pisiyor yarim saate yerim)
Gecede sade soda icerim belki bir de cay demlersem icebilirim
Evet cnm su an burda yalniz takiliyorumCanım nasılsın kimse kalmamış herhalde topikte
Geçmişler okuyamadım umarım kilo vermişsinidir❤❤❤❤❤
Maşallah cqnım çok iyi yapmışsın spora yazılmaklaEvet cnm su an burda yalniz takiliyorum
Bu sabah 91.8 geldim
80ler yakinda goz kirpmaya baslayacak insallah.
Spora yazildim dun basladim bugun ikinci kez gittim. Ic bacaklarimdaki sarkmalari fark edince hemen gidip yazildim spora. Benim icin biraz kosturmacali olacak ama napalim
Sen nasilsin neler yapiorsun
Tesekkur ederim cnmMaşallah cqnım çok iyi yapmışsın spora yazılmakla
Desene kızlarının artık fit annesi olacak❤❤❤
Bende iyiyim canım bende kilo aldım biraz ama hiç diyet modunda değilim
Sana bol kilo vermeler canım
Devam edelim canım birliktelisteyi geç yaptım. aslında haftaya pazartesi iki haftalık yaparım diyordum ama pc açmışken yapayım dedim. zaten şu an kimse aktif değil.
üyeler başlangıç 07.09.2019 14.09.2019 21.09.2019 28.09.2019 haftalık fark aylık fark Bulamiyorum 107 95.9 94.5 93,8 -0,7 GIDI 96,5 GIDI da ara sıra uğruyor sanırım burayı benimsemedi. ben yinede bu haftalık listeye koydum. pazartesiye kadar girmezse ve bildirim yapmazsa tek başıma devam edicem liste yapmaya.
ben de işe başladığım için eskisi kadar sık giremiyorum. anca akşam menü yazmaya gelebiliyorum. sağlık olsun ben kendi gidişatımı tek bir sayfada göreyimde bana eşlik etmek isteyen olursa buyursun gelsin. kapım her zaman herkese açık
Aynen ben de kaç kere 60 li kilolara indimTesekkur ederim cnm
Inan bende kilo verdikten sonra koruyamamaktan korkuyorum