- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.241
Balık mevsimide geldi , menüler harika afiyet olsun canımSlm kizlar.
Dun pazardan 1 kasa kapya biber aldim meryem yattiktan sonra firinlamaya basladim gece 3.20de bitti.
Menu yazmaya firsatim olmadi
09.10 sade filtre kahve
12.00 domates salatalik peynir 3 yumurta cig badem
17.0p sade turk kahvesi
19.30 resim
Eki Görüntüle 2539424
Afiyet olsun canım kış geldi artık menülerde bol bol balık görürüz
Tesekkur ederim kizlar. Sali gunu pazar kuruluyor bizim burda. Balik pazarida var bu yuzden genelde sali gunleri balik gunumuz oluyor. Apartman komple balik kokuyorBalık mevsimide geldi , menüler harika afiyet olsun canım
Menulerin cok guzel gidiyor cnm neden hala sabit kaliyorsun anlamiyorum. Vucudun dirence girdi herhalde spor eklemeye calis az da olsa.10:30
6 kaşık menemen, 2 dilim çavdar ekmeği, 2 dilim beyaz peynir ,3 zeytin
14: 30
1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim beyaz peynir
17:30
6 kaşık nohut yemeği, 4 kaşık yoğurt ,1 dilim çavdar ekmeği
Evet ilk zamanlar 30 dk 2 part sonra birkaç hafta leslie 1 x3 45 dk yapıyodum. Son zamanlarda 1 saate kadar ciktigim olmustu ve leslie2 ye baslamistim ama yarıda kaldiMenulerin cok guzel gidiyor cnm neden hala sabit kaliyorsun anlamiyorum. Vucudun dirence girdi herhalde spor eklemeye calis az da olsa.Aijoo gebeliktsn once gunde 3 defa 15 dk leslie yapip toplam 45 dk tamamliyordu Aijoo sen yapiyordun di mi kiz yanlis hatirlamiyorum. Bir de ekmegini biraz azaltip yerine cig kuru yemisler ekleyebilirsin degistirmek icin.
Maşallah kızına Allah bağışlasın
Bir like alırız
Ekmeği listeye göre yemeye çalışıyorum bazen fazla kaçıyor çünkü çok seviyorum ,dediğin gibi azaltmak gerek ,benim huyum çok fena düzenim bozulunca toparlanmam çok zor oluyorMenulerin cok guzel gidiyor cnm neden hala sabit kaliyorsun anlamiyorum. Vucudun dirence girdi herhalde spor eklemeye calis az da olsa.Aijoo gebeliktsn once gunde 3 defa 15 dk leslie yapip toplam 45 dk tamamliyordu Aijoo sen yapiyordun di mi kiz yanlis hatirlamiyorum. Bir de ekmegini biraz azaltip yerine cig kuru yemisler ekleyebilirsin degistirmek icin.
Sagol cnmMaşallah kızına Allah bağışlasın
Sorma ben de bugun marketten ekmek aldim yeni ciimis firindan nasil mis gibi kokuyor citir citir. Eski hasibe olsa oturur peynir domatesle o ekmegin birini yerdi. Neyseki eskide kaldiEkmeği listeye göre yemeye çalışıyorum bazen fazla kaçıyor çünkü çok seviyorum ,dediğin gibi azaltmak gerek ,benim huyum çok fena düzenim bozulunca toparlanmam çok zor oluyor
Hayırlı olsun canım,inşallah herşey çok güzel olsun hayatındaSlm kizlar
Bugun dahiliye servisine basladim. Pazartesi gunu sorumluluk devir isleriyle ugrasicaz. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Kimsecikler gelmemis bugun i sallah kacamak yapmiyorsunuzdur kizlar
Sagol cnm ❤Hayırlı olsun canım,inşallah herşey çok güzel olsun hayatında
Afiyet olsun cnm10:00
2 yumurta ile omlet, 1 dilim beyaz peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 5 zeytin, ananaslı yeşilçay
18:00
6 kaşık nohut yemeği, 2 dilim çavdar ekmeği, kıvırcık salatası, 4 kaşık yoğurt, 2 tane biber turşusu ( ev yapımı)
Dün farklı oldu çünkü uykum vardı gün boyu hatta uyudum ara öğün yapamadım , kötü bir gün oldu hareketsiz ,su yokSagol cnm ❤
Afiyet olsun cnm
Bir sure ara yapmadan mi devam edeceksin bugun yapmamissin merak ettim
Gecmis olsun cnm ciddi bir seyin yok insallah ❤Dün farklı oldu çünkü uykum vardı gün boyu hatta uyudum ara öğün yapamadım , kötü bir gün oldu hareketsiz ,su yok