107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Böyle anılar çok canım bende de , yedikten sonraki pişmanlık çok kötü ama , ben ramazan bayramından bu yana düzenli devam etseydim şimdi 70 li kilolardaydım

Sabah saatlerinde gayet iyi gidiyor, öğleden sonra oluyor ne olursa ,çok acıkıyorum ve tatlı isteği oluyor yine , bir ara çok iyiydim hiç tatlı gelmiyordu aklıma

Sabah saatlerinde gayet iyi gidiyor, öğleden sonra oluyor ne olursa ,çok acıkıyorum ve tatlı isteği oluyor yine , bir ara çok iyiydim hiç tatlı gelmiyordu aklıma
Nescafe severmisin bilmiyorum benim tatli istegime cok iyi geliyo saglikli degil biliyorum ama bagimlisiyim hergun bitane icmezsem olmaz. Bide evde bisey olmamasi lazim. Ben herkese kiziyorum bu ara bisey almiyolar. Yada ben uyuyunca yiyolar sabah coplerini topluyorum

Nescafe severim şekersiz yapıyorum biraz su biraz süt ile ,bazen diyet gözümü korkutuyor sanki kalan 15 kiloyu veremeyecekmişim gibi geliyor , çok karmaşık bu ara duygularım

10:00
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin,domates, salatalık
☆☆☆
14:00
Sütlü türk kahvesi, 2 kare bitter çikolata
☆☆☆
17:30
3 dilim ekşi mayalı ekmek { ekmek biraz fazla oldu },salatalık ,domates

1.5 litre su
30 dk tempolu yürüyüş

Nescafe severim şekersiz yapıyorum biraz su biraz süt ile ,bazen diyet gözümü korkutuyor sanki kalan 15 kiloyu veremeyecekmişim gibi geliyor , çok karmaşık bu ara duygularım
Veririsin bu kadar vermissin basarmissin. Bence onceden yediklerini dusun ne yapmistin gene aynilarini tekrarla. Insanda bikkinlik oluyo cok haklisin ama verilenlerde cabuk aliniyo eger tumden birakirsan 90 lara geri cikarsin

Veririsin bu kadar vermissin basarmissin. Bence onceden yediklerini dusun ne yapmistin gene aynilarini tekrarla. Insanda bikkinlik oluyo cok haklisin ama verilenlerde cabuk aliniyo eger tumden birakirsan 90 lara geri cikarsin
Haklısın canım bende toparlanmaya çalışıyorum, çok şişkinlik var vücudumda sanki tartılmakta istemiyorum bugünlerde moralim bozulur diye

Slm kizlar

Bugun kocamla kacamak yaptik kizlari evde biraktik (anneanne ve babanne evde olunca durumdan istifade ettik)

Once sakarya nehrinin kenarinda kahvalti yaptik (acik bufede kendime gore sectigim tabagin resmini koyuyorum. Bu tabaktan sonra doymadim gibime geldi azicik menemenle 2 dlm daha beyaz peynir yedim. Evde findik kirmistim onu unutmasaydim doyardim ilk tabakla). Ordanda kocaelinde seka parka gittik. Yurudukte yuruduk ha bire yuruduk bacagimiza dolanan olmayinca bilim muzesini de gezdik. Ordan cikinca yine yuruduk. Sonra baktik saat 6ya geliyor. Bir avm ye gittik. Orda yemek yedik. (Menude corba karisik izgara ve icecek vardi. Icecek almadim tabaktaki patatesleri yemedim. Salata bufesinden salata aldim)

Avm de engin benliyi gordum. Insan unlu birini gorunce tuhaf hissediyor kendini. Gidip sohbet edesim vardi ama rahatsizda etmek istemedim yaninda 2 cocukla geziyordu buyuk ihtimalle onlari dolastiriyordu.

Neyse ordan kahvelerimizi aldik ciktik tabiki sade filtre kahve aldim kendime. Migrostanda guzel bir termos bardak aldim. Ordan ciktik metroya ugradik. Ordanda evin yolunu bulbildik cok sukur 21.30da geldik eve.

Kizlari yatirdim azicik dinlendim. Gece gece kurabiye yaptim. Simdide kekler pisiyor firinda. (Hatta simdi cikardim) Yarin emineye beslenme koyar annem.

Simdi yatarim ben de yarin is var malum

Iyi geceler ❤

Yeme cnm bos ver. Be neler neler yemiyorum bir bilsen ahhhh ahhhhhhh

Böyle anılar çok canım bende de , yedikten sonraki pişmanlık çok kötü ama , ben ramazan bayramından bu yana düzenli devam etseydim şimdi 70 li kilolardaydım

Aynen ben de ramazanda ve sonrasinda dikkat etseydim 70lerdeydim

Icme suyunun icine kabuk tarcin atsan tatli istegini bastirir mi acaba

Ekmek fazla olmus keske 1 dlm olaymis yarin tarti gunuydu

Yeme cnm bos ver. Be neler neler yemiyorum bir
Azicik yedim canim maleset hem oglum israr etti hemde ne yalan soyliyim merak ettim cok guzel gozukuyodu tadida oyleymis. Ama onceden olsa bir yarimda bana yapin rejime pazartesi baslarim derdim simdi 4 parmak kadar bile yemedim ama yemedende duramadim. Neysem daha iyi olucam InsaAllah bunada sukur

Kilomu yaziyim
Gecen pazartesi 84.7
Bu pazartesi 84.3
Bunu hastalanmama bagliyorum yoksa gercekten dikkat ettim bakiyorumda cok bir hata yok. Haftaya daha iyi olucak InsaAllah. Ama bir sure leslie yapmiycam benim iki dizimdede yirtik var iki gun yapmak agri yapti malesef. Herkese iyi haftalar bollll eksiler

Hoşgeldin canım

Kızlar günaydın hayırlı sabahlar.
Bugün tartıldım 60.1 çıktım malum dönemden sanırım..

Slm kizlar
Kan almaya geldim bugun yogun olur giremem diye hemencik yazayim dedim

Gecen hafta 98.5
Bugun 99.2
Fark +0.7

Cumartesi gunu 97.8dim dun cok yurudum ve gece 3te yattim sanirim odem yapti. Haftaya fazlasiyla gider insallah.

Aksam kizlari yatirinca yapicam insallah listeyi

Geldim eve basim agriyor sade turk kahvesi yaptim iciyorum. Bashemsire cagirdi konustuk. Ucretsiz izine ayrilma seni dahiliye ya da cerrehiye sorumlu yapayim diyor. Daha oncede ayrilmasaydim cocugun sorumlusu yapacakti. Dedim o branslarda cok uzun zaman calismadim yapabilir miyim bilemiyorum dedim. Sen kac zamandir cocuk servisini ceviriyorsun hayli hayli yaparsin dedi. (Cocuk sorumlumuz yasliydi evrak uzerinde oydu sorumlu ama butun isleri ben yapiyordum) evdekilerle konusmadan bir sey diyemem cocuklara bakacak olanlar onlar dedim. Yarini bekleme aksam karar verirsen mesaj at dedi. Ne yapsam bilemiyorum...

Neden yapamayasın canım? Çocuk doğuran bir kadının başaramayacağı hiçbir şey yok. Bence denemelisin.

Canim bence herkesten iyi yaparsin kabiliyetin vardir ama cocuklarin daha cok kucuk sana ihtiyaclari var boyle bir hakkin varken kullan. Aslinda bana sorarsan annelik ve calisma cok zor hem bakan hem bakilan hem baktiran icin

10:30
2 dilim beyaz peynir, domates,salatalık , çay

14:30
2 dilim ekmek, 2 kaşık haşlanmış et, salata

18:30
1 kâse tarhana çorbası, 1 dilim ekmek, salata , közlenmiş patlıcan, kırmızı biber,1 çay bardağı kefir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…