107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Menumu yaziyim
Sabah bir haslanmis yumurta 5 zeytin bir buyuk dilim cavdar ekmegi peynir domates biber
Oglen nescafe biraz kizarmis tavuk (cok basim agriyodu kahve icicektim ama cocuklara kizartinca biraz yedim) bira findik
Ara bir seftali
Aksam saat 5 te bir buyuk kase keten tohumlu yulaf kefeli yogurt 3 kofte iki kasik ispanak
Aksam cok erken oldu mutlaka bisey daha yerim bugun cok basim agriyo bide ac kalmak istemiyorum

Menün çok sağlıklı ve dengeli olmuş canım , bu azimle gider bu kilolar

Insallah cnm yaa. Elbette bir gun bizlerde hedefimize ulasicaz. ❤

Çok sağol canım❤❤
Daha iyileri size olsun inşallahhhhh

Amin cnm insallah ❤

Iyi gitmis cnm menu. Aksam 20.30-21.00 gibi meyve ve yogurt yiyebilirsin

Bende bugunku menumu vereyim. Sonra temizlik yapmaya devam kizlar yatinca tekrar gelirim insallah.

10.00 sade filtre kahve
12.30 resim
16.00 cay
19.00 koz patlicanla karniyarik ve yogurt

10:00
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin,1 domates , 2 dilim beyaz peynir

14:30
1 kâse kıymalı şehriye çorbası,
1 kâse yoğurt

18:00
3 kaşık bulgur pilavı, salata, 1 kâse şehriye çorbası

Selam kızlar menüm..
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates salatalık
3 ceviz

Akşam: 1 kase tavuk suyu çorba
1 tabak kuru fasülye
Bol yeşil salata

Yeşil cay
Benim menüler 2 öğün..karatay usulü besleniyorum böyle de gider inşallah

Guzel menu cnm. Bu sekilde karatay devam edersen iyi kilo verirsin. Eskiden yapmistim bende guzel vermistim ama koruyamadim malesef. 90lar grubundan bir arkadasta guzel kilo vermisti bu sekilde.

En son cuma tartılmıştım artıydı , motivasyonum bir gün oluyor ertesi gün olmuyor karmakarışık bugünlerde

Bende bu sekildeydim cnm. Cok sukur toparlandim kendime geldim. Sen de en kisa zamanda duzene gireceksin insallah. Yarin sabah imkanin varsa cay tarifimi dene. Aksama kadar ya da ertesi sabaha kadar bagirsaklarin temizlenir odemin gider ve mutlaka ya eksi cikarsin ya da sabit kilona inersin. Detoxtayken yapmistim ben bunu

Yarın sabah hemen yaparım çayı ve bol su içmeye çalışırım inşallah

Girersin InsaAllah canim bazen isteksizlik oluyo ama kilonla alakali kizdigin biseyi aklina getirsen yada almak istedigin biseyi dusunsen etkili olur bekli
Dediğin gibi yapmaya çalışayım canım şimdi Bulamiyorum 'nin dediği çayı yaptım ,toparlanmak için çabalıyorum

Dediğin gibi yapmaya çalışayım canım şimdi Bulamiyorum 'nin dediği çayı yaptım ,toparlanmak için çabalıyorum
Olur canim. Gecenlerde kucagimda 17 aylik oglusumla misafir karsiladim kadin oturur oturmaz yanimdaki akrabaya gelinde bebekmi var diye sordu bunun gibi guzel anilar insani tesvik ediyo
Bende bu hafta dizime ragmen 3 gun leslie yaptim cok dikkat ettim ama hastalandigim icinmi bilmem cok az gr. Fark var bu haftayi hic anlamadim. Simdi esim buyuk oglanla atom tost yapiyo icinde yok yok ama yemiycem dedim sen bilirsin cok sey kaciriyosun diyolar. Olsun bende 80 olunca yerim dedim (bir yandanda nasil yemiycem diye dusunuyorum tabii )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…