- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.181
Tebrikler canımÇok sağol canım❤❤
Daha iyileri size olsun inşallahhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canımÇok sağol canım❤❤
Hosgeldin canim. Bende senin gibiyim onceden yaptim yine yaparim diyorum ve yapicaz InsaAllah. Bu sefer durmak yok arasira kacamak olsada yola devamYarından itibaren yediklerimin listesini paylaşırım
Darisi basimizaTebrikler canım
Hoşbuldum teşekkur ederim yaza kadar gitsin istiyorum artık şu kilolar..birlikte başarıcaz inşallahHosgeldin canim. Bende senin gibiyim onceden yaptim yine yaparim diyorum ve yapicaz InsaAllah. Bu sefer durmak yok arasira kacamak olsada yola devam
InsaAllah canim. Ben bu hafta adet oldugumdan veremedim heralde ama almamamda benim icin sans. 85 de cok izun kaldim 84 bile gormek guzelHoşbuldum teşekkur ederim yaza kadar gitsin istiyorum artık şu kilolar..birlikte başarıcaz inşallah
Menün çok sağlıklı ve dengeli olmuş canım , bu azimle gider bu kilolar
Çok sağol canım❤❤
Menumu yaziyim
Sabah bir haslanmis yumurta 5 zeytin bir buyuk dilim cavdar ekmegi peynir domates biber
Oglen nescafe biraz kizarmis tavuk (cok basim agriyodu kahve icicektim ama cocuklara kizartinca biraz yedim) bira findik
Ara bir seftali
Aksam saat 5 te bir buyuk kase keten tohumlu yulaf kefeli yogurt 3 kofte iki kasik ispanak
Aksam cok erken oldu mutlaka bisey daha yerim bugun cok basim agriyo bide ac kalmak istemiyorum
MasaAllah canim pazartesi tartiyi merakla bekliyorum10:00
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin,1 domates , 2 dilim beyaz peynir
14:30
1 kâse kıymalı şehriye çorbası,
1 kâse yoğurt
18:00
3 kaşık bulgur pilavı, salata, 1 kâse şehriye çorbası
Guzel menu cnm. Pazartesiyi merak ediyorum10:00
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin,1 domates , 2 dilim beyaz peynir
14:30
1 kâse kıymalı şehriye çorbası,
1 kâse yoğurt
18:00
3 kaşık bulgur pilavı, salata, 1 kâse şehriye çorbası
Kilo veremedim maalesef , spor ve su olmayınca olmuyor, bir düzene giremedim hâlâMasaAllah canim pazartesi tartiyi merakla bekliyorum
En son cuma tartılmıştım artıydı , motivasyonum bir gün oluyor ertesi gün olmuyor karmakarışık bugünlerdeGuzel menu cnm. Pazartesiyi merak ediyorum
Selam kızlar menüm..
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates salatalık
3 ceviz
Akşam: 1 kase tavuk suyu çorba
1 tabak kuru fasülye
Bol yeşil salata
Yeşil cay
Benim menüler 2 öğün..karatay usulü besleniyorum böyle de gider inşallah
En son cuma tartılmıştım artıydı , motivasyonum bir gün oluyor ertesi gün olmuyor karmakarışık bugünlerde
Yarın sabah hemen yaparım çayı ve bol su içmeye çalışırım inşallahGuzel menu cnm. Bu sekilde karatay devam edersen iyi kilo verirsin. Eskiden yapmistim bende guzel vermistim ama koruyamadim malesef. 90lar grubundan bir arkadasta guzel kilo vermisti bu sekilde.
Bende bu sekildeydim cnm. Cok sukur toparlandim kendime geldim. Sen de en kisa zamanda duzene gireceksin insallah. Yarin sabah imkanin varsa cay tarifimi dene. Aksama kadar ya da ertesi sabaha kadar bagirsaklarin temizlenir odemin gider ve mutlaka ya eksi cikarsin ya da sabit kilona inersin. Detoxtayken yapmistim ben bunu
Girersin InsaAllah canim bazen isteksizlik oluyo ama kilonla alakali kizdigin biseyi aklina getirsen yada almak istedigin biseyi dusunsen etkili olur bekliKilo veremedim maalesef , spor ve su olmayınca olmuyor, bir düzene giremedim hâlâ
Dediğin gibi yapmaya çalışayım canım şimdi Bulamiyorum 'nin dediği çayı yaptım ,toparlanmak için çabalıyorumGirersin InsaAllah canim bazen isteksizlik oluyo ama kilonla alakali kizdigin biseyi aklina getirsen yada almak istedigin biseyi dusunsen etkili olur bekli
Olur canim. Gecenlerde kucagimda 17 aylik oglusumla misafir karsiladim kadin oturur oturmaz yanimdaki akrabaya gelinde bebekmi var diye sordu bunun gibi guzel anilar insani tesvik ediyoDediğin gibi yapmaya çalışayım canım şimdi Bulamiyorum 'nin dediği çayı yaptım ,toparlanmak için çabalıyorum