- 23 Şubat 2013
- 204
- 398
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.161
Güzel olacak ben inanıyorumm başaracağız :)Sagol canim. Denemek isterim tabii cok iyi oldu yazdigin ama ben yesil cay icemiyorum emzirdigim icin bide 6 benim icin cok erken oluyo benim yatisim gec oldugundan basimda agri ve sinir bozuklugu oluyo. Buyuk oglum anne ergen gibi oldun herseye kiziyosun diyo
. Suyla sıkintintim yok 2lt. Den az icmiyorum. Bakalim bu hafta nasil olucak
InsaAllah canim bende inaniyorumGüzel olacak ben inanıyorumm başaracağız :)
Evet cnm pazartesiBildirimler pazartesi değilmi canım
Tmm cnm sen gelene kadar izinli yazarim seniKızlar annemler geldi bendeler onlar varken benim diyet yalan oluyor ben onlar gittikten sonra aranıza dönerim
Hosgeldin cnm tabi ki de kapimiz herkese acik. Kendinden bahseder misin. Yas boy kilo meslek coluk cocuk. Kilo verme seruvenin oldu mu daha once vs vs vsSelam kızlar..
Yanınızda bana da yer var mı
Evet cnm pazartesi
Tmm cnm sen gelene kadar izinli yazarim seni
Hosgeldin cnm tabi ki de kapimiz herkese acik. Kendinden bahseder misin. Yas boy kilo meslek coluk cocuk. Kilo verme seruvenin oldu mu daha once vs vs vs
Tekrar hosgeldinmerhabalar..ben 38 yaşında 2 çocuk annesiyim şuan 90 kiloyum boyum 1.62
daha önce burada cuma yarışmalarına katılmıştım o zaman 20 kiloya yakın verdim ama geri aldım malesef...
En büyük sorunum tiroid ilaç kullanıyorum insülin direncim de var daha önce başardım yine yapabilirim inanıyorum..
Hoşgeldin canım inşallah sende hedefine ulaşırsınTamamdır canım ayy çok heycanlı
Hoşbuldum inşallah canım hep birlikte ulaşırızHoşgeldin canım inşallah sende hedefine ulaşırsın
Boyumuz aynı ,kilomuzda aynı sayılır 87.4 benimde kilom ,inşallah kurtulacağız bu kilolardan canımHoşbuldum inşallah canım hep birlikte ulaşırız
Guzel menu cnm. Insallah bu hafta eksi goreceksin menulerin guzel gidiyor11:00
1 bardak süt, 1 şeftali, 1 tatlı kaşığı chia tohumu, 2 tatlı kaşığı yulaf ezmesi ile smoothie
15:00
4 köfte , salata
18:30
6 kaşık kuru fasulye, 4 kaşık yoğurt
Bu tarifi uygularım canım teşekkür ederim, suyu az içtim sporda yapamadım 2 gündür, ama asla vazgeçmedim bu ömür boyu sürecek sağlıklı beslenme , inşallah hedefimede ulaşacağım ,ulaşacağız başka yolu yokGuzel menu cnm. Insallah bu hafta eksi goreceksin menulerin guzel gidiyorsuyunu da ihmal etme. Eger imkanin varsa pazar sabahi 2 tane kayisili form cayini 300ml sicak suyla demle icine 1 cubu tarcin ve 1 dlm limon at. En az 7 dk demle sonra ic. Bagursaklarin temizlenir ve odemini atarsin pazartesi mutlaka eksi gorursun ❤❤❤
Menün çok sağlıklı ve dengeli olmuş canım , bu azimle gider bu kilolarBugunku menumu yazayim.
09.00 cay
12.15 domates salatalik peynir cig badem
13.00 filtre kahve
17.30 cay
19.30 taze fasulye yogurt coban salata
22.00 cay
23.30 kiraz sapi cayi
Bu ara resim cekemiyorum. Sabah denk gelmedi aksamda kvden dolayi. Simdi resim cektigimi gorse imali imali himmmm yine mi diyete basladin diyip yedigim ictigim her seye bakacak. En azindan ben oyle hissediyorum...