107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Selam canım beni biliyorsun zaten sabitim ramazandan bu yana ihmal ettim sonuç yerinde saymak
Yaaaa üzülme zaman zaman oluyor bende verdiğim kilonun bi kısmını aldım mesela önemli olan devamlıııı bırakmamak,,, insanız sonuçta bizimde canımız çekiyor yani hiç yememek de olmazzzzzz

Selam canım beni biliyorsun zaten sabitim ramazandan bu yana ihmal ettim sonuç yerinde saymak

Canım nasıl besleniyorsun diyetle birlikte kür, limonlu tarçınlı suyun çok faydasını gördüm ben. Akşam 6dan sonra da kesinlikle bir şey yememeye calısıyorum genelde yemiyorum. Motive edelim seni de basaralım hep birliktee

Yaaaa üzülme zaman zaman oluyor bende verdiğim kilonun bi kısmını aldım mesela önemli olan devamlıııı bırakmamak,,, insanız sonuçta bizimde canımız çekiyor yani hiç yememek de olmazzzzzz
Seninle aynıyım canım. Bende verdiğimin bir kısmını aldım. Okuduğum kadarıyla ramazandan sonra kimse bir düzen oturtamadı. Inş herkes tabi bende bir düzen oturturuz

Kızlar teyzemin kızı 10 yaşından beri hep kiloluydu sürekli ABur cubur hamburger cola bu şekilde besleniyordu.,,, ve sonunda diyet yapmaya karar verdi sağlıklı beslenerek ve spor yaparak tammm 110 kilodan 60 kiloya düştü şuanda

Herkes başarabilir lütfen inanınnnnnnnn

MasaAllah. Ameliyat olanlar yerine boyle ornekleri gostermek lazim

Bizde başarırız inşallah

Diyet listem var endokrin bölümünde verdiler insülin direnci , pcos problemi varda , ama ramazan bayramı ,kurban bayramı benim düzenimi bozdu toparlanmaya çalışıyorum

Slm kizlar dr gittim bugun antibiyotik verdi. Hala kendimi yorgun hissediyorum bas agrim var aksam dozuyla ilaca baslicam.

Aksam kizlar yatinca ilk is listeyi hazirlicam insallah.

Masallah cnm cok guzel. 7lere gayet yakinsin nedenn olmasin

bende gecenn hafta 82.8
bugun 81.2
fark -1.6
ilk bildirimimi yapmis olaym

Tebrik ederim cnm masallah

Günaydın kızlar tartıldım bugün 59.2 çıktım. Hasibecim baslangıc kilom 62.6ydı

Tamam cnm 2.7 gitmis sendende guzel baslangic

87.4 sabit maalesef

Bozma moralini cnm elbet kirilacak direncin birazcik daha dikkat

Selam kızlar bayağıdır girmiyorum sayfanıza nasılsınız bakalım kilolar ne alemde

Ooooooo kimler gelmis. Hosgeldin cnm ozlettin kendini. Ben verdigimi aldim simdi tekrar vermeye calisiyorum. Sen neler yapiyorsun

cok guzel. Allah'in izniyle bizlerde basaracagiz insallah

Bugunku menumu yaziyim
Eki Görüntüle 2308338
Eki Görüntüle 2308341
Oglen etli nohut bir kase yogurt
Ara yok
Aksam iki tabak paca corbasi
Ara 5 tane murdum erigi
Bolsu hareket pazar isi

Guzel menu cnm afiyet olsun

İyiyim canım yaa 2 gün dikkat ediyorsam 3. Gün yiyorum bir türlü düzen tutturamadım

Cok gecmis olsun InsaAllah cabuk topar. Ben 70. 0 olmus 69 u gorucemmi derken iki sene kursa gittim duzen tamamen degisti ve hop 87 olmusum. Alip vermek hepimizde var canim

Slm kızlar bugün tartılmak tamamen aklımdan çıkmış daha şimdi giriyorum buraya da bir iş açtım başıma ama hadi hayırlısı diyeyim youtube da kanal açtım onun için video çek editle bisürü işle uğraştım yüzbinlere izledikten sonra paylaştım tabi çok amatörce oldu ama inşallah zamanla aşıcam o tereddüt ifadesini

Okuduğum kadarıyla Bulamiyorum geçmiş olsun canım hasaçtaymışsın kızlar sizler de çok güzel kilo vermişsiniz ilk başta hızlı gidiyor ama sonra maalesef durma noktasına iniyor ben daha dönemedim kilo verme işine ama çok fazla şişlik ve ödem var
Bugün ödem atsın diye maydanoz limon su kürü yapıp içtim ama çok da faydası yok şimdilik Bi de regl olucam kaç gün önceden şişmeye başlıyorum balon gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…