- 5 Ağustos 2019
- 33
- 41
- 33
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.061
bende cok kaybediorum malesef .ama suan karaliym cnmCanım bizim grup Bi ara motivasyonu kaybetti kurban bayramı yaz tatili gruplarda olanlar da var tabi en son 3 kişi kalmıştık tekrar toparlamaya çalışıyoruz sizler de yeni geldiniz enerjinizle bizlere de enerji vericek siniz inşallah kızlar toparlamaya başladı ama ben hala toparlayamadım bide regl dönemi geliyor herşeyi yiyesim var inşallah geri dönücem
InsaAllah canim ben az kisi olmak istedigim icin buraya katildim zaten. Cuma yarismasina katilmistim ama hergun duzenlu girmek bide msj sayisi bana pek uymuyo ama cok sesizlikte uymadiCanım bizim grup Bi ara motivasyonu kaybetti kurban bayramı yaz tatili gruplarda olanlar da var tabi en son 3 kişi kalmıştık tekrar toparlamaya çalışıyoruz sizler de yeni geldiniz enerjinizle bizlere de enerji vericek siniz inşallah kızlar toparlamaya başladı ama ben hala toparlayamadım bide regl dönemi geliyor herşeyi yiyesim var inşallah geri dönücem
hedefimiz ayniymis ins en kisa zamanda olurrHoşgeldin canım bende 86 87 arası gidip geliyorum bu günlerde çünkü dikkat edemedim diyet ve spora , benimde hedefim 70
Benim bu günlerde işlerim çok olduğu için fazla uğrayamıyorum , cuma zayıflama grubundayım 6. takım
Bunu geldigimde yazmistim canimHosbulduk canim sagol. Ben okullari bekliyodum duzene girmek icin cok sukur basladi ne yesek nereye gitsek derdi azaldi. Biraz kendimden bahsediyim. 37 yasinda 3 cocuk annesiyim. Buyuk 11 ortanca 8 kucuk 16 aylik. 3 ay once belediyenin ucretsiz diyetisyenine basladim.Aslinda amacim birinin beni tarticak olmasi fikrinin bana olumlu etki yapmasini ummak. Yoksa listeyi adim gibi biliyorum zaten gecen ay bayraminda etkisiyle kilo aldim. Onumzdeki ayun 3 unde kontrol var. Bu arada iki oglumla beraber gidiyoruz. Buyuk fazla kilolu digeri okadar degil ama kucuk daha fazla dikkat ediyo. Birinciye odul var onunda etkisi var tabi
Benimde hedefim ayni bakalim ilk kim ulasicakhedefimiz ayniymis ins en kisa zamanda olurr
Azim ve sabır şart zayıflama sürecinde , herzaman düzenli gitmiyor spor ve diyet o zaman süreç uzuyor , buraya yazıp destek almak iyi geliyor , başaracağız inşallahhedefimiz ayniymis ins en kisa zamanda olurr
Hasibe cok geis olsun Allah sofalar versin.
Resim benim hosuma gittigi icin yapicam yazmaktam daha kolay ve zevkli.
Bide benim harf hatalarimin kusuruna bakmayin emzirdigim zamam bos vakit bulup yazabiliyorum tel elle bu kadar oluyo. Okumadan yollarsan tam felaket
Eki Görüntüle 2307848
Eki Görüntüle 2307850
Eki Görüntüle 2307851
Eki Görüntüle 2307852
Sevdim bu isi. Aksam yemegim az oldu ama daha nohut pismedi bende gece birakmak istemedim. Yogurduma yulaf kepegi ve ismini unuttugun bisey ekledim
kizlar slm suna ben.406 sayfayi tek tek okudum gunlerdir sonunda bitti ve tanismaya geldim.ben 29 yasindaym 2 cocuk.annesym ve markette calisiyorum.en yuksek kilom 90di.sonra 85 81 derken 2.bebgim oldu.sonra 86dan sonra diyete basladm bugun 82ym hedefim 70.
Buldummmm keten tohumu ismi. Bide burasi hep boyle sakinmi merak ettim. Galiba baska takimlarada uyesiniz oyuzden buraya pek ugramiyosunuz gibi
üyeler | başlangıç | 02.09.2019 | 09.09.2019 | 16.09.2019 | 23.09.2019 | 30.09.2019 | haftalık fark | aylık fark |
| 99.3 | 87 | 87.4 | +0.4 | ||||
| 107 | 103.2 | 100.6 | -2.6 | ||||
S sdctnsn | 84.0 | 76.6 | 76.0 | -0.6 | ||||
| 59.8 | - |
Ben kendime az yiyorum diyorum ama bunlar gercekten az MasaAllah diyim. Ben ara olmadan dayanamiyorumMenu vereyim sonra yatayim yrn is gunu
10.30 sade soda
12.30 resim
16.00 sade filtre kahve
18.40 resim
22.00 sade turk kahvesi
Eki Görüntüle 2308089 Eki Görüntüle 2308090
Hosgeldin canımkizlar slm suna ben.406 sayfayi tek tek okudum gunlerdir sonunda bitti ve tanismaya geldim.ben 29 yasindaym 2 cocuk.annesym ve markette calisiyorum.en yuksek kilom 90di.sonra 85 81 derken 2.bebgim oldu.sonra 86dan sonra diyete basladm bugun 82ym hedefim 70.
hb canim tskler.Hosgeldin canım