- 23 Şubat 2013
- 204
- 398
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.041
Aleyküm selam hoşgeldin canımSelamun aleykum. Bende araniza katilabilirmiyim. Sıki kurallari olmayan ama motive olup biseyler paylasabilicegim bir yer ariyodum sizi buldum kalabalik degilse ve sizede uyarsa bende katilmak isterim
Hosbulduk canimAleyküm selam hoşgeldin canım
Çok sevindim senin adına canım, bende istiyorum o eksilerden bol bol ama emek vermek şartHayirli sabahlar.
Bu sabah 85.0 olmusum demekki bugun dikkat edersem 84 kusur olabilicem. Kendimi dun kayinvalidemde borek ve asureyi yemedigim icin kutluyorum. Tabii eve getirdim asureden ara ogun olarak bir kase yemegi dusunuyorumsuan cok umutluyum rejim adina olucak bu is diyorum
İkili rakamları görmüşsün maşallah başaracağız mutlaka gidecek bu kilolar
Tamam canim burdayim InsaAllah. Yemekleri resim seklinde paylasmayi cok sevdim. Ben pazartesiden itibaren yapicam. Malum haftasonu herkes evde karisiklik var.
Kizin icinde cok gecmis olsun Allah sifalar versin. Ucude ufakmis cocuklarin MasaAllah onceyi biraz okudumda herseye yetisiyosun
Hayirli sabahlar.
Bu sabah 85.0 olmusum demekki bugun dikkat edersem 84 kusur olabilicem. Kendimi dun kayinvalidemde borek ve asureyi yemedigim icin kutluyorum. Tabii eve getirdim asureden ara ogun olarak bir kase yemegi dusunuyorumsuan cok umutluyum rejim adina olucak bu is diyorum
Geçmiş olsun canımSlm kizlar
Hastayim burnun bi tikali bi akiyor. Oksuruk var. Balgam cikartiyorum. Basimda agriyor. Yorgunum
Dun yattim uyudum menu paylasamadim.
10.30 sade filtre kahve
12.30 resim
17.30 sade soda
19.00 kasarli menemen yogurt
Eki Görüntüle 2307660 Eki Görüntüle 2307661
Sagol cnm ❤Geçmiş olsun canım
Evet ugrasmadan olmuyo ama bu sefer olucak ben inaniyorum. Sende cok guzel verssin devamida gelir InsaAllahÇok sevindim senin adına canım, bende istiyorum o eksilerden bol bol ama emek vermek şart
Hosgeldin canim. Ben biraz basi biraz ortasi biraz sonundan okudum geldimkizlar slm suna ben.406 sayfayi tek tek okudum gunlerdir sonunda bitti ve tanismaya geldim.ben 29 yasindaym 2 cocuk.annesym ve markette calisiyorum.en yuksek kilom 90di.sonra 85 81 derken 2.bebgim oldu.sonra 86dan sonra diyete basladm bugun 82ym hedefim 70.
Maşallah canım süpersin her sayfayı okumakkizlar slm suna ben.406 sayfayi tek tek okudum gunlerdir sonunda bitti ve tanismaya geldim.ben 29 yasindaym 2 cocuk.annesym ve markette calisiyorum.en yuksek kilom 90di.sonra 85 81 derken 2.bebgim oldu.sonra 86dan sonra diyete basladm bugun 82ym hedefim 70.
Canım bizim grup Bi ara motivasyonu kaybetti kurban bayramı yaz tatili gruplarda olanlar da var tabi en son 3 kişi kalmıştık tekrar toparlamaya çalışıyoruz sizler de yeni geldiniz enerjinizle bizlere de enerji vericek siniz inşallah kızlar toparlamaya başladı ama ben hala toparlayamadım bide regl dönemi geliyor herşeyi yiyesim var inşallah geri dönücemBuldummmm keten tohumu ismi. Bide burasi hep boyle sakinmi merak ettim. Galiba baska takimlarada uyesiniz oyuzden buraya pek ugramiyosunuz gibi
Hoşgeldin canım bende 86 87 arası gidip geliyorum bu günlerde çünkü dikkat edemedim diyet ve spora , benimde hedefim 70kizlar slm suna ben.406 sayfayi tek tek okudum gunlerdir sonunda bitti ve tanismaya geldim.ben 29 yasindaym 2 cocuk.annesym ve markette calisiyorum.en yuksek kilom 90di.sonra 85 81 derken 2.bebgim oldu.sonra 86dan sonra diyete basladm bugun 82ym hedefim 70.
Benim bu günlerde işlerim çok olduğu için fazla uğrayamıyorum , cuma zayıflama grubundayım 6. takımBuldummmm keten tohumu ismi. Bide burasi hep boyle sakinmi merak ettim. Galiba baska takimlarada uyesiniz oyuzden buraya pek ugramiyosunuz gibi