107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Hayirli sabahlar.
Bu sabah 85.0 olmusum demekki bugun dikkat edersem 84 kusur olabilicem. Kendimi dun kayinvalidemde borek ve asureyi yemedigim icin kutluyorum. Tabii eve getirdim asureden ara ogun olarak bir kase yemegi dusunuyorum suan cok umutluyum rejim adina olucak bu is diyorum

Çok sevindim senin adına canım, bende istiyorum o eksilerden bol bol ama emek vermek şart

Slm kizlar

Hastayim burnun bi tikali bi akiyor. Oksuruk var. Balgam cikartiyorum. Basimda agriyor. Yorgunum

Dun yattim uyudum menu paylasamadim.

10.30 sade filtre kahve
12.30 resim
17.30 sade soda
19.00 kasarli menemen yogurt

İkili rakamları görmüşsün maşallah başaracağız mutlaka gidecek bu kilolar

Cok sukur cnm dustum ikili rakamlara insallah bir daha hic cikmam

Resim olarak paylasma zorunlulugu yok cnm istege bagli yapabilirsin. Ben resim atiyorumki ne yedigimi bileyim asiriya kacmayayim.

Masallah cnm
Hep birlikte vericez insallah

Hasibe cok geis olsun Allah sofalar versin.
Resim benim hosuma gittigi icin yapicam yazmaktam daha kolay ve zevkli.
Bide benim harf hatalarimin kusuruna bakmayin emzirdigim zamam bos vakit bulup yazabiliyorum tel elle bu kadar oluyo. Okumadan yollarsan tam felaket

Hosgeldin canim. Ben biraz basi biraz ortasi biraz sonundan okudum geldim bende yeniyim ama burasi cok sakin haftasonu diyemi boyle geneldemi boyle bilemedim

Maşallah canım süpersin her sayfayı okumak
İnşallah hedefine ulaşırsın

Buldummmm keten tohumu ismi. Bide burasi hep boyle sakinmi merak ettim. Galiba baska takimlarada uyesiniz oyuzden buraya pek ugramiyosunuz gibi
Canım bizim grup Bi ara motivasyonu kaybetti kurban bayramı yaz tatili gruplarda olanlar da var tabi en son 3 kişi kalmıştık tekrar toparlamaya çalışıyoruz sizler de yeni geldiniz enerjinizle bizlere de enerji vericek siniz inşallah kızlar toparlamaya başladı ama ben hala toparlayamadım bide regl dönemi geliyor herşeyi yiyesim var inşallah geri dönücem

Hoşgeldin canım bende 86 87 arası gidip geliyorum bu günlerde çünkü dikkat edemedim diyet ve spora , benimde hedefim 70

Buldummmm keten tohumu ismi. Bide burasi hep boyle sakinmi merak ettim. Galiba baska takimlarada uyesiniz oyuzden buraya pek ugramiyosunuz gibi
Benim bu günlerde işlerim çok olduğu için fazla uğrayamıyorum , cuma zayıflama grubundayım 6. takım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…