107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Canım bizim grup Bi ara motivasyonu kaybetti kurban bayramı yaz tatili gruplarda olanlar da var tabi en son 3 kişi kalmıştık tekrar toparlamaya çalışıyoruz sizler de yeni geldiniz enerjinizle bizlere de enerji vericek siniz inşallah kızlar toparlamaya başladı ama ben hala toparlayamadım bide regl dönemi geliyor herşeyi yiyesim var inşallah geri dönücem
bende cok kaybediorum malesef .ama suan karaliym cnm

Canım bizim grup Bi ara motivasyonu kaybetti kurban bayramı yaz tatili gruplarda olanlar da var tabi en son 3 kişi kalmıştık tekrar toparlamaya çalışıyoruz sizler de yeni geldiniz enerjinizle bizlere de enerji vericek siniz inşallah kızlar toparlamaya başladı ama ben hala toparlayamadım bide regl dönemi geliyor herşeyi yiyesim var inşallah geri dönücem
InsaAllah canim ben az kisi olmak istedigim icin buraya katildim zaten. Cuma yarismasina katilmistim ama hergun duzenlu girmek bide msj sayisi bana pek uymuyo ama cok sesizlikte uymadi :KK53:

:KK19: Hosbulduk canim sagol. Ben okullari bekliyodum duzene girmek icin cok sukur basladi ne yesek nereye gitsek derdi azaldi. Biraz kendimden bahsediyim. 37 yasinda 3 cocuk annesiyim. Buyuk 11 ortanca 8 kucuk 16 aylik. 3 ay once belediyenin ucretsiz diyetisyenine basladim.Aslinda amacim birinin beni tarticak olmasi fikrinin bana olumlu etki yapmasini ummak. Yoksa listeyi adim gibi biliyorum zaten :KK48:gecen ay bayraminda etkisiyle kilo aldim. Onumzdeki ayun 3 unde kontrol var. Bu arada iki oglumla beraber gidiyoruz. Buyuk fazla kilolu digeri okadar degil ama kucuk daha fazla dikkat ediyo. Birinciye odul var onunda etkisi var tabi
Bunu geldigimde yazmistim canim :KK16:

Hasibe cok geis olsun Allah sofalar versin.
Resim benim hosuma gittigi icin yapicam yazmaktam daha kolay ve zevkli.
Bide benim harf hatalarimin kusuruna bakmayin emzirdigim zamam bos vakit bulup yazabiliyorum tel elle bu kadar oluyo. Okumadan yollarsan tam felaket :KK43:

Sagol cnm
Ben de emzirirken o sekildeydim hele bir de uykulu yaziyorsam cok fena oluyordu :KK48:

Eki Görüntüle 2307848
Eki Görüntüle 2307850
Eki Görüntüle 2307851

Eki Görüntüle 2307852
Sevdim bu isi. Aksam yemegim az oldu ama daha nohut pismedi bende gece birakmak istemedim. Yogurduma yulaf kepegi ve ismini unuttugun bisey ekledim :olamaz:

Resimli guzel olmus cnm afiyet olsun 👍

kizlar slm suna ben.406 sayfayi tek tek okudum gunlerdir sonunda bitti ve tanismaya geldim.ben 29 yasindaym 2 cocuk.annesym ve markette calisiyorum.en yuksek kilom 90di.sonra 85 81 derken 2.bebgim oldu.sonra 86dan sonra diyete basladm bugun 82ym hedefim 70.

Hosgeldin cnm masallah o kadar sayfayi nasil okudun. O zaman az cok beni tanimissindir. 31 yasinda 3 cocuk annesiyim. Su an calisiyorum ama 1 ay sonra ucretsiz izine cikicam tekrar. 107den 92ye dusup ramazan ve sonrasinda tekrar 105e ciktim. Kilo almaya basladikca iyice saldim kendimi nasil olsa aldim diyip yedim. Simdi yeni bir programa basladim 30 agustosta. Bugun 98.5 ciktim.(dayanamiyorum her gun tartiliyorum :KK48:) yavas yavas vericez insallah kilolarimizi. Bu sefer daha bilincli ilerliyorun eski hatalarima dusmek istemiyorum

Buldummmm keten tohumu ismi. Bide burasi hep boyle sakinmi merak ettim. Galiba baska takimlarada uyesiniz oyuzden buraya pek ugramiyosunuz gibi :cry:

Cnm ben evdeyken malum kizlari yatirmadan pek giremiyorum 3 tane olunca firsatim olmuyor ama yinede firsat buldukca girmeye calisiyorum. Isyerindede eger sakin bir yerdeysem girip bakiyorum ama yogun bir yerdeysem zaten elime alamiyorum telefonu. Bir de acil tarafinda cekmiyor telefon o tarafta calisirsam zaten telefon bir isime yaramiyor.
Her gun girdikce oncelikle bu sayfaya bakip sonra takim ve 90lar grubuna bakiyorum. Burda ev sahibiyim oncelik her zaman burasi :KK39:

Menu vereyim sonra yatayim yrn is gunu

10.30 sade soda
12.30 resim
16.00 sade filtre kahve
18.40 resim
22.00 sade turk kahvesi

IMG-20190915-WA0001.jpg 20190915_124237.jpg

S.a. suyumu icmedwn tartilip yaziyim dedim. Malum pazartesi okul temizlik bide pazar var firsat olmayabilir.
Baslangic kilosu demissin Hasibecim ben dogumdan sonra 93 tum cok uzun sure oyle gezdim ama asil 87 de rejime basladim onu yazalim baslangic olarak
Gecen pazartesi 85.9
Bu hafta 84.7 :halay:
Cok sukur benim icin cok iyi oldu demekki istiyince oluyomus diyorum darisi 83 u gormeye. Ayyy bide 7 leri gorsem :KK71:

X