- 23 Şubat 2013
- 204
- 398
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.121
Meyve falan alabileceğin biyer yokmuSlm kizlar
Is cikisi carsi pazar islerim var. Ogle yemegi icin findik kirmistim yumjrta yemek istemiyorum diye onuda evde unutmusum. Aksami nasil edicem bilmiyorum artik. Aksama balik alicam insallah artik bol bol yeriz.
Meyve yasak cnm bana seker ve karbonhidrat almiyorum. Ara ogun yapmiyorum. Bugunluk idare edicem artik. Olmadi carsidan bi sade soda alirim. Eve gidincede kahve icerim yemek hazir olasiya kadar biraz bastirirMeyve falan alabileceğin biyer yokmu
Bende sıkılınca yiyenlerdenim, yediğimiz zaman kilo verme süreci uzuyor kendimize kötülük ediyoruzBugunku menumu yaziyim
Sabah ayni kahvalti
Ara yok
Oglen etli nohut yogurt
Ara nescafe findik
Aksam yulafli yogurt yanina ne yiycem bilmiyorum
Cocuklar beni biraz uzdu suan basim cok agriyo. Isin kotusu ben sıkilinca yiyenlerdenim esimde gec gelicek hadi hayirlisi
Evet bu sabitler koruma döneminde çok iyi olur şimdi biraz can sıkıcıbu haftada süperiz kızlar maşallah hepimiz yeşil sayılırız. sabit kalmakta almaktan iyidir. koruma evresinde arıcaz bu sabitleri
üyeler başlangıç 02.09.2019 09.09.2019 16.09.2019 23.09.2019 30.09.2019 haftalık fark aylık fark Umutdeniz4 99.3 87 87.4 87.4 0 Bulamiyorum 107 103.2 100.6 98.5 -2.1 @sdctnsn 84.0 76.6 76.0 haftaya HatunLaz 62.6 59.8 59.2 -0.6 Anbuyanbu 87.0 85.9 84.7 -1.2 S sunayigitmert 86.0 82.8 81.2 -1.6
Kanalın hayırlı olsun canımCanım günlük yaşantımızı paylaşıcam, yemek, makyaj, gezdiğimiz yerler, alışveriş bunlar ben de abone olmanızı isterim tabiki sevinirim
İlk video çok acemice oldu ama insan çok geriliyor sesim bile zor çıkmış kanalın adı seda&oğuz&duru
Evet malesef benim yogurt yalan oldu asure yedim. Allah tan yarim saat leslie yaptim bugunde 200 gr. Fazla ciktim yarin sabahi cok merak ediyorum suanda cok acim artik uyumak istiyorum ama 3 ude MasaAllah cok enerjik bir benim uykum varBende sıkılınca yiyenlerdenim, yediğimiz zaman kilo verme süreci uzuyor kendimize kötülük ediyoruz
cok tsklerekledim cnm
saol canim cok tsklerAllah kolaylik versin
Aşure yediysen yarın 2 dilim ekmeği ve meyveyi eksik yersin menünden dengelenir ,bol bol suda iç , Allah kolaylık versin canım çocuklar küçük olunca annelere lazım o enerji aslındaEvet malesef benim yogurt yalan oldu asure yedim. Allah tan yarim saat leslie yaptim bugunde 200 gr. Fazla ciktim yarin sabahi cok merak ediyorum suanda cok acim artik uyumak istiyorum ama 3 ude MasaAllah cok enerjik bir benim uykum var
Sagol canim bir saatte zor uyuttum minnosu. Gecede 2.30 da kalkti bir saat oturdu oynadi simdide cok uykum var. Gune yorgun basliyorum anliycagin. . Rejimimde iki gundur biraz saatlerde degisiklik oldu ama onun harici iyi gidiyorum sabah 84.9 um anlamadim. Asureyi bir kase yedim daha aksam yemegi yemedim keyfim kacti simdi.Aşure yediysen yarın 2 dilim ekmeği ve meyveyi eksik yersin menünden dengelenir ,bol bol suda iç , Allah kolaylık versin canım çocuklar küçük olunca annelere lazım o enerji aslında
Bugunku menumu yaziyim
Sabah ayni kahvalti
Ara yok
Oglen etli nohut yogurt
Ara nescafe findik
Aksam yulafli yogurt yanina ne yiycem bilmiyorum
Cocuklar beni biraz uzdu suan basim cok agriyo. Isin kotusu ben sıkilinca yiyenlerdenim esimde gec gelicek hadi hayirlisi
Bende sıkılınca yiyenlerdenim, yediğimiz zaman kilo verme süreci uzuyor kendimize kötülük ediyoruz
10:30
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği, 4 zeytin,domates,salatalık
12:00
yarım haşlanmış mısır
14:00
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 salatalık, 1 dilim kaşar peyniri
16:00
türk kahvesi ,2 kare bitter çikolata
18:30
4 kaşık et sote , kıvırcık salatası , 1 kepçe mercimek çorbası, 1 bardak ayran
2 litre su
35 dk tempolu yürüyüş
Bende yürüyüş yapıyorum şimdilik, leslie yaparım ilerleyen günlerdeSagol canim bir saatte zor uyuttum minnosu. Gecede 2.30 da kalkti bir saat oturdu oynadi simdide cok uykum var. Gune yorgun basliyorum anliycagin. . Rejimimde iki gundur biraz saatlerde degisiklik oldu ama onun harici iyi gidiyorum sabah 84.9 um anlamadim. Asureyi bir kase yedim daha aksam yemegi yemedim keyfim kacti simdi.
Neysem yanlisi bulup yola devam bidahada asure yemem
Senin nasil gidiyo spor yapabiliyomusun
Geçmiş olsun canım, hergün tartılmak banada iyi gelmiyorHerkese selamlar. Bugun biraz kacirdim ama aksam ogunum guzel oldu InsaAllah o toparlar. Bide hergun tartilmamaya karar verdim. + 200 gr. Moralimi fena bozdu. Cunku gercekten az yiyip dikkat ettim. Bundan sonra cuma ve pazartesi tartilicam. Tabii dayanabilirsem.
Bugun menu yok ne yedim bende bilmiyorum. Ortanca hastaydi ufakta uykudan kalkti hafif atesli ve gece gunduz duzgun uyumuyo mizmiz yarin doktora goturucem. O uyuyuncada yemek temizlik isini hallettim. Ayaktan biseyler yedim