107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Bugunku menumu yaziyim
Sabah ayni kahvalti
Ara yok
Oglen etli nohut yogurt
Ara nescafe findik
Aksam yulafli yogurt yanina ne yiycem bilmiyorum
Cocuklar beni biraz uzdu suan basim cok agriyo. Isin kotusu ben sıkilinca yiyenlerdenim esimde gec gelicek hadi hayirlisi

Bende sıkılınca yiyenlerdenim, yediğimiz zaman kilo verme süreci uzuyor kendimize kötülük ediyoruz

10:30
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği, 4 zeytin,domates,salatalık

12:00
yarım haşlanmış mısır

14:00
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 salatalık, 1 dilim kaşar peyniri

16:00
türk kahvesi ,2 kare bitter çikolata
18:30
4 kaşık et sote , kıvırcık salatası , 1 kepçe mercimek çorbası, 1 bardak ayran

2 litre su
35 dk tempolu yürüyüş

Evet bu sabitler koruma döneminde çok iyi olur şimdi biraz can sıkıcı

Kanalın hayırlı olsun canım

Bende sıkılınca yiyenlerdenim, yediğimiz zaman kilo verme süreci uzuyor kendimize kötülük ediyoruz
Evet malesef benim yogurt yalan oldu asure yedim. Allah tan yarim saat leslie yaptim bugunde 200 gr. Fazla ciktim yarin sabahi cok merak ediyorum suanda cok acim artik uyumak istiyorum ama 3 ude MasaAllah cok enerjik bir benim uykum var

Evet malesef benim yogurt yalan oldu asure yedim. Allah tan yarim saat leslie yaptim bugunde 200 gr. Fazla ciktim yarin sabahi cok merak ediyorum suanda cok acim artik uyumak istiyorum ama 3 ude MasaAllah cok enerjik bir benim uykum var
Aşure yediysen yarın 2 dilim ekmeği ve meyveyi eksik yersin menünden dengelenir ,bol bol suda iç , Allah kolaylık versin canım çocuklar küçük olunca annelere lazım o enerji aslında

Aşure yediysen yarın 2 dilim ekmeği ve meyveyi eksik yersin menünden dengelenir ,bol bol suda iç , Allah kolaylık versin canım çocuklar küçük olunca annelere lazım o enerji aslında
Sagol canim bir saatte zor uyuttum minnosu. Gecede 2.30 da kalkti bir saat oturdu oynadi simdide cok uykum var. Gune yorgun basliyorum anliycagin. . Rejimimde iki gundur biraz saatlerde degisiklik oldu ama onun harici iyi gidiyorum sabah 84.9 um anlamadim. Asureyi bir kase yedim daha aksam yemegi yemedim keyfim kacti simdi.
Neysem yanlisi bulup yola devam bidahada asure yemem
Senin nasil gidiyo spor yapabiliyomusun

Slm kizlar
Dun giremedim. Is cikisi kitap evine gittim emineye yardimci kaynak alinacakmis onu aldim. Ordan pazara gectim. Ordan markete gittim. Sonra eve attim kendimi 5 dk dinlenip mutfaga gectim hemen baliklari temizledim.
Yemek pisir ye kaldir ortalik topla derken cocuklari yatirir yatirmaz ben de yattim.
Menumu vereyim
09.20 sade filtre kahve
13.15 telefonum sarjdaydi resmini cekemedim. Domates salatalik zeytin peynir
18.00 sade soda
19.15 resim
22.00 sade soda

Bugun suyu fazla icemedim sabah kalktigimda odem vardi sanirim ayaklarim aciyordu. Bugun suya dikkat edicem insallah

Aksam kizlarin ucununde burnu akmaya basladi emine tam iyilesti derken simdi grip oldular. Yatirmadan once hepsine grip ilaci icirdim. Insallah daha kotu olmazlar. Meryem gece cok uyandi burnu tikaniyor nefes alamiyor sanirim. Yastigina bir kac damla coldmix damlattim biraz daha rahat uyudu.

Acikcasi ben de oyleydim sıkılınca surekli araniyordum bir seyler atistirmaya. Bu durumda ya sade kahve ya da bitki cayi icin kizlar kendinizi yatistirmis olursunuz

Guzel menu olmus cnm aynen devam.
Haslanmis misir olmasada olurmus. Gi degeri yuksek daha dusuk gi li meyveyle ara yapabilirsin

Bende yürüyüş yapıyorum şimdilik, leslie yaparım ilerleyen günlerde

Selam kızlar bugün ki menüm
Kahvaltı: 1 kupa yeşil çay, çok az süzme peynir, 5 tane zeytin
Ara: Türk kahvesi,Su
Öğle: Mercimek çorbası, misket köfte, salata, çok az bezelye
Ara: Türk kahvesi su
Akşam: Yeşilçay, formbisküvi, çiğ kuruyemiş (çiğ badem, çiğ kabak, çiğ kaju, çiğ fındık vs.)

Bundan sonra daha bir şey yemem. Tarçınlı limonlu suyumu içeceğim. Belki yeşilçay..6dan sonra bir şey yememeye alıştım çooookk şükürr öptüm hepinizii

Herkese selamlar. Bugun biraz kacirdim ama aksam ogunum guzel oldu InsaAllah o toparlar. Bide hergun tartilmamaya karar verdim. + 200 gr. Moralimi fena bozdu. Cunku gercekten az yiyip dikkat ettim. Bundan sonra cuma ve pazartesi tartilicam. Tabii dayanabilirsem.
Bugun menu yok ne yedim bende bilmiyorum. Ortanca hastaydi ufakta uykudan kalkti hafif atesli ve gece gunduz duzgun uyumuyo mizmiz yarin doktora goturucem. O uyuyuncada yemek temizlik isini hallettim. Ayaktan biseyler yedim

Geçmiş olsun canım, hergün tartılmak banada iyi gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…