107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kızlar bugün tartılmak tamamen aklımdan çıkmış daha şimdi giriyorum buraya da bir iş açtım başıma ama hadi hayırlısı diyeyim youtube da kanal açtım onun için video çek editle bisürü işle uğraştım yüzbinlere izledikten sonra paylaştım tabi çok amatörce oldu ama inşallah zamanla aşıcam o tereddüt ifadesini
Ne üzerine açtın cnm. Takip etmek isterim.

Hepimiz oyleydik cnm. Bir yerde dur diyip tekrar baslamak gerekiyor yoksa ipin ucu kaciyor. Sekil a ben. 92den tekrar 105e ciktim
Sen 92 den 105 e ne ara çıktın kuzucum ben o arayı bir türlü anlayamadım. Bi ara kilon benimkinden daha azdı sonra bir baktım 100 ün üzerine çıkmışsın. Tekrar verirsin ama güveniyorum sana💪

Ne üzerine açtın cnm. Takip etmek isterim.
Canım günlük yaşantımızı paylaşıcam, yemek, makyaj, gezdiğimiz yerler, alışveriş bunlar ben de abone olmanızı isterim tabiki sevinirim
İlk video çok acemice oldu ama insan çok geriliyor sesim bile zor çıkmış kanalın adı seda&oğuz&duru

Yaaaa biraz fazla olmuş aslında sen çok güzel ilerliyordun neden bıraktın ki😳😳😳

Bazi sebeplerden oyle oldu cnm bunalimlar vs falan ama tabiki bunlar kabahat ne yaptiysam kendim yaptim. Simdi telafi zamani bu sabah 98.5 ciktim 😉

Slm kızlar bugün tartılmak tamamen aklımdan çıkmış daha şimdi giriyorum buraya da bir iş açtım başıma ama hadi hayırlısı diyeyim youtube da kanal açtım onun için video çek editle bisürü işle uğraştım yüzbinlere izledikten sonra paylaştım tabi çok amatörce oldu ama inşallah zamanla aşıcam o tereddüt ifadesini

Yarin sabah tartil cnm. Haftaya gecen hafta diyede paylasim yaparsin ilave ederim 😉

Hayirli olsun yeni kanalin. Anladigim kadariyla vlog yapiyorsun galiba.
Ben de eminenin videolarini koyuyorum bazen ama armagan oyuncagin kanalina. Her ay bir konu belorleniyor. O konuyla ilgili video cekiyorsun. Her katilima %20 indirim ve sansli kisilere hediye oyuncak gonderiyorlar. 2 ayri konuda katildim, 2 hediye kazandim. Bu ay icinde cekim yapip koycam. Eski videolarini suraya koyayim belki bakmak istersiniz 😉

Okuduğum kadarıyla Bulamiyorum Bulamiyorum geçmiş olsun canım hasaçtaymışsın kızlar sizler de çok güzel kilo vermişsiniz ilk başta hızlı gidiyor ama sonra maalesef durma noktasına iniyor ben daha dönemedim kilo verme işine ama çok fazla şişlik ve ödem var
Bugün ödem atsın diye maydanoz limon su kürü yapıp içtim ama çok da faydası yok şimdilik Bi de regl olucam kaç gün önceden şişmeye başlıyorum balon gibi

Sagol kuzum tesekkur ederim. O maydanoz bende de ise yaramamisti. Ben form cayi ve yesil cayla guzel odem atiyorum.

fantastikaaa fantastikaaa cnm alinti yapmayi unutmusum. Hayat iste bir sekilde o kiloya tekrar ciktim ipin ucu kacti ama artik toplamaya basladik cok sukur 98.5 geldim bugun. Sen takimlarda napiyorsun takima girdin unuttun burayi 😂

Bugunku menum
09.30 sade filtre kahve
12.30 resim
17.00 sade filtre kahve
18.40 resim
22.00 sade turk kahvesi

20190916_185402.jpg 20190916_124026.jpg

Bazi sebeplerden oyle oldu cnm bunalimlar vs falan ama tabiki bunlar kabahat ne yaptiysam kendim yaptim. Simdi telafi zamani bu sabah 98.5 ciktim 😉

Yarin sabah tartil cnm. Haftaya gecen hafta diyede paylasim yaparsin ilave ederim 😉

Ben de eminenin videolarini koyuyorum bazen ama armagan oyuncagin kanalina. Her ay bir konu belorleniyor. O konuyla ilgili video cekiyorsun. Her katilima %20 indirim ve sansli kisilere hediye oyuncak gonderiyorlar. 2 ayri konuda katildim, 2 hediye kazandim. Bu ay icinde cekim yapip koycam. Eski videolarini suraya koyayim belki bakmak istersiniz 😉

Sagol kuzum tesekkur ederim. O maydanoz bende de ise yaramamisti. Ben form cayi ve yesil cayla guzel odem atiyorum.

fantastikaaa fantastikaaa cnm alinti yapmayi unutmusum. Hayat iste bir sekilde o kiloya tekrar ciktim ipin ucu kacti ama artik toplamaya basladik cok sukur 98.5 geldim bugun. Sen takimlarda napiyorsun takima girdin unuttun burayi 😂

Takım sorumluluk gerektiriyorya iyi geldi bana. 91 lerdeyim ben de. Youtube kanalı hiç aklıma gelmemişti.

Evet canım vlog yapıcam kısmetse hergün gibi vlog çekmeyi düşünüyorum takipte kalın 😂
Bu arada kızın çok tatlı çok şeker maşallah

Takım sorumluluk gerektiriyorya iyi geldi bana. 91 lerdeyim ben de. Youtube kanalı hiç aklıma gelmemişti.

Yakinda yakalarim seni 😉

Evet canım vlog yapıcam kısmetse hergün gibi vlog çekmeyi düşünüyorum takipte kalın 😂
Bu arada kızın çok tatlı çok şeker maşallah

Her gun video nasil yuklicen cok uzun suruyor yuklenmesi Allah yardimcin olsun

üyelerbaşlangıç02.09.201909.09.201916.09.201923.09.201930.09.2019haftalık farkaylık fark
Umutdeniz4 Umutdeniz4 99.38787.487.40
Bulamiyorum Bulamiyorum 107103.2100.698.5-2.1
S sdctnsn 84.076.676.0haftaya
HatunLaz HatunLaz 62.659.859.2-0.6
Anbuyanbu Anbuyanbu 87.085.984.7-1.2
S sunayigitmert 86.082.881.2-1.6
bu haftada süperiz kızlar maşallah hepimiz yeşil sayılırız. sabit kalmakta almaktan iyidir. koruma evresinde arıcaz bu sabitleri

Son düzenleme:
Slm kizlar
Is cikisi carsi pazar islerim var. Ogle yemegi icin findik kirmistim yumjrta yemek istemiyorum diye onuda evde unutmusum. Aksami nasil edicem bilmiyorum artik. Aksama balik alicam insallah artik bol bol yeriz.

X