- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.101
Ne üzerine açtın cnm. Takip etmek isterim.Slm kızlar bugün tartılmak tamamen aklımdan çıkmış daha şimdi giriyorum buraya da bir iş açtım başıma ama hadi hayırlısı diyeyim youtube da kanal açtım onun için video çek editle bisürü işle uğraştım yüzbinlere izledikten sonra paylaştım tabi çok amatörce oldu ama inşallah zamanla aşıcam o tereddüt ifadesini
Sen 92 den 105 e ne ara çıktın kuzucum ben o arayı bir türlü anlayamadım. Bi ara kilon benimkinden daha azdı sonra bir baktım 100 ün üzerine çıkmışsın. Tekrar verirsin ama güveniyorum sanaHepimiz oyleydik cnm. Bir yerde dur diyip tekrar baslamak gerekiyor yoksa ipin ucu kaciyor. Sekil a ben. 92den tekrar 105e ciktim
Canım günlük yaşantımızı paylaşıcam, yemek, makyaj, gezdiğimiz yerler, alışveriş bunlar ben de abone olmanızı isterim tabiki sevinirimNe üzerine açtın cnm. Takip etmek isterim.
Yaaaa biraz fazla olmuş aslında sen çok güzel ilerliyordun neden bıraktın ki
Slm kızlar bugün tartılmak tamamen aklımdan çıkmış daha şimdi giriyorum buraya da bir iş açtım başıma ama hadi hayırlısı diyeyim youtube da kanal açtım onun için video çek editle bisürü işle uğraştım yüzbinlere izledikten sonra paylaştım tabi çok amatörce oldu ama inşallah zamanla aşıcam o tereddüt ifadesini
Okuduğum kadarıylaBulamiyorum geçmiş olsun canım hasaçtaymışsın kızlar sizler de çok güzel kilo vermişsiniz ilk başta hızlı gidiyor ama sonra maalesef durma noktasına iniyor ben daha dönemedim kilo verme işine ama çok fazla şişlik ve ödem var
Bugün ödem atsın diye maydanoz limon su kürü yapıp içtim ama çok da faydası yok şimdilik Bi de regl olucam kaç gün önceden şişmeye başlıyorum balon gibi
Takım sorumluluk gerektiriyorya iyi geldi bana. 91 lerdeyim ben de. Youtube kanalı hiç aklıma gelmemişti.Bazi sebeplerden oyle oldu cnm bunalimlar vs falan ama tabiki bunlar kabahat ne yaptiysam kendim yaptim. Simdi telafi zamani bu sabah 98.5 ciktim
Yarin sabah tartil cnm. Haftaya gecen hafta diyede paylasim yaparsin ilave ederim
Hayirli olsun yeni kanalin. Anladigim kadariyla vlog yapiyorsun galiba.
Ben de eminenin videolarini koyuyorum bazen ama armagan oyuncagin kanalina. Her ay bir konu belorleniyor. O konuyla ilgili video cekiyorsun. Her katilima %20 indirim ve sansli kisilere hediye oyuncak gonderiyorlar. 2 ayri konuda katildim, 2 hediye kazandim. Bu ay icinde cekim yapip koycam. Eski videolarini suraya koyayim belki bakmak istersiniz
Sagol kuzum tesekkur ederim. O maydanoz bende de ise yaramamisti. Ben form cayi ve yesil cayla guzel odem atiyorum.
fantastikaaa cnm alinti yapmayi unutmusum. Hayat iste bir sekilde o kiloya tekrar ciktim ipin ucu kacti ama artik toplamaya basladik cok sukur 98.5 geldim bugun. Sen takimlarda napiyorsun takima girdin unuttun burayi
Evet canım vlog yapıcam kısmetse hergün gibi vlog çekmeyi düşünüyorum takipte kalınBazi sebeplerden oyle oldu cnm bunalimlar vs falan ama tabiki bunlar kabahat ne yaptiysam kendim yaptim. Simdi telafi zamani bu sabah 98.5 ciktim
Yarin sabah tartil cnm. Haftaya gecen hafta diyede paylasim yaparsin ilave ederim
Hayirli olsun yeni kanalin. Anladigim kadariyla vlog yapiyorsun galiba.
Ben de eminenin videolarini koyuyorum bazen ama armagan oyuncagin kanalina. Her ay bir konu belorleniyor. O konuyla ilgili video cekiyorsun. Her katilima %20 indirim ve sansli kisilere hediye oyuncak gonderiyorlar. 2 ayri konuda katildim, 2 hediye kazandim. Bu ay icinde cekim yapip koycam. Eski videolarini suraya koyayim belki bakmak istersiniz
Sagol kuzum tesekkur ederim. O maydanoz bende de ise yaramamisti. Ben form cayi ve yesil cayla guzel odem atiyorum.
fantastikaaa cnm alinti yapmayi unutmusum. Hayat iste bir sekilde o kiloya tekrar ciktim ipin ucu kacti ama artik toplamaya basladik cok sukur 98.5 geldim bugun. Sen takimlarda napiyorsun takima girdin unuttun burayi
Takım sorumluluk gerektiriyorya iyi geldi bana. 91 lerdeyim ben de. Youtube kanalı hiç aklıma gelmemişti.
Evet canım vlog yapıcam kısmetse hergün gibi vlog çekmeyi düşünüyorum takipte kalın
Bu arada kızın çok tatlı çok şeker maşallah
Çok yavaş gidiyor benim kilomya. Yakalaman çok muhtemel. Sen ahmet apa nın diyetini mi yapıyorsun?Yakinda yakalarim seni
Her gun video nasil yuklicen cok uzun suruyor yuklenmesi Allah yardimcin olsun
evet cnm 30 ağustosta yeni bir grup başlattılar. onlarla başladım bendeÇok yavaş gidiyor benim kilomya. Yakalaman çok muhtemel. Sen ahmet apa nın diyetini mi yapıyorsun?
Nasıl gidiyor peki zorluyor mu menüler?evet cnm 30 ağustosta yeni bir grup başlattılar. onlarla başladım bende
menü değilde sıvı alım kuralları ilk etapta çok zorladı ama alıştım. açlık yaşamıyorum.Nasıl gidiyor peki zorluyor mu menüler?
üyeler | başlangıç | 02.09.2019 | 09.09.2019 | 16.09.2019 | 23.09.2019 | 30.09.2019 | haftalık fark | aylık fark |
| 99.3 | 87 | 87.4 | 87.4 | 0 | |||
| 107 | 103.2 | 100.6 | 98.5 | -2.1 | |||
S sdctnsn | 84.0 | 76.6 | 76.0 | haftaya | ||||
| 62.6 | 59.8 | 59.2 | -0.6 | ||||
| 87.0 | 85.9 | 84.7 | -1.2 | ||||
S sunayigitmert | 86.0 | 82.8 | 81.2 | -1.6 |
isyerinde yeme firsatim olmuyo malesef o yuzden cnmAksam cok az degilmi canim bir dilim ekmek yada meyve eklesen halsiz kalirsin
başlangıç kilonu söylersen cnm hemen ekleyeyim süresi dolmadanisyerinde yeme firsatim olmuyo malesef o yuzden cnm
86 canimbaşlangıç kilonu söylersen cnm hemen ekleyeyim süresi dolmadan
ekledim cnm86 canim
Allah kolaylik versinisyerinde yeme firsatim olmuyo malesef o yuzden cnm